Blog

Za one koji traže brzi zalogaj i zdravo i ispunjavanje, nema ništa bolje nego sendvič. Sendvič je jedna od najčešćih jela ne samo za doručak, već i za brunch i večernji snack. Ogromne količine povrća u sendviču čine ga izuzetno zdravo, kao i prilično nisku količinu kalorija. Za one koji se vole upuštati u životinjsko meso, lako mogu dodati neke piletine na sendvič i poboljšati okus. Pileći sendvič prilično je prevladava jelo, ali različiti načini na koje se može pripremiti su ono što drži važnost i ekskluzivnost.

Kako napraviti recept piletine sendvič Stilovi u životu

Radi korisnosti korisnika, treba se pridržavati nekih ukusnih recepata, a jedan od njih je dan dolje. Sljedeći način pripreme je gurmanski sendvič piletine koji se čak može pripremiti kao idealno jelo za svoje goste. Provjerite i isprobajte danas!

Vidi više: Đumbir pileći recept

Recept gurmanski pileći sendvič:

Potrebni sastojci:

Polovice pilećeg prsa: 4, debljine s debljinom, bez kože, ¼ inča
Majonez: 2 žlice
Crni papar u prahu: Za okus
Dijon stil senfa: 2 žličice
Maslinovo ulje: 1 žlicu
Češnjak: 1 žličica, mljeveno
Svježa ružmarin: 1 čajna žličica sjeckana
Focaccia kruh: češnjak i ružmarin okus, 8 kriški

Postupak pripreme:

Pospite malo paprike na pileću dlaku i uz toplinsko ulje u tavi. Sada dodajte malo češnjaka na ovo i pustite da kuha sve dok ne ostavlja miris i postane zlatno smeđe boje. Za ovaj, treba dodati piletinu na način da je strana koja ima papar licem prema dolje. Morate pecati piletinu za sljedećih 10-15 minuta ili dok piletina ne kuha i ostavlja sve svoje sokove.

U drugu zdjelicu, dobro izmiješajte majoneze, ružmarin i senf. Ova mješavina treba dobro širiti na focaccia kruh nakon što se uklopiti u cijeli sastojci dobro. Jedan od pripremljenih pilećih kolača treba staviti na kruh, a zatim nadvladati s još jednom od krušnih kriški. Gurmanski sendvič za piletinu spreman je za jelo s nekim začinjenim sirenim sirom.

Vidi više: Pileći recept na žaru

Recept za varijaciju pilećeg sendviča:

Sastojci:
Kremasti sir: 4 unce, omekšani
Polovice pilećeg prsa: bez kože i bez kože, 2
Rajčica: 1, kockice
Češnjak: 4 žlice, mljeveno
Zelena salata: 1 list
Maslac; 2 žlice
Francuski kruh: 4 kriške, debele

Postupak pripreme:

Uzmite zdjelu i pomiješajte krem ​​sir i oko dvije žlice češnjaka i držite ga na stranu.
Zagrijte tavu i širite maslac na njemu. Začinite komadići pileća prsa s češnjakom i kuhajte za sljedećih 8-10 minuta na obje strane. Pobrinite se da piletina izda svoje sokove koji su znak da je meso kuhano. Meso također treba biti čvrsto u prirodi. Jednom učinite ga ostaviti na stranu.
Prosijite maslac na jednoj od stranaka svake od kriški i dobro ga pržite na tavi dok ne postane zlatno smeđa. Na drugoj strani kruha širite smjesu od vrhnja kreme i stavite pileći rascjepa, nakon kojeg slijedi nekoliko kriški rajčice i salata. Pokrijte ga s još jednim komadom krušne kriške, koja ima i sir.

Slijedite isto sa ostalim preostalim sastojcima i izrežite ih na komade da bi vam bilo lakše i jednostavnije za jesti. Ovo je još jedan od ukusnih recepata koji će se koristiti kod pripreme pilećeg sendviča kod kuće i na jednostavan način.

Vidi više: Češnjak od pilećeg receptora

Pobrinite se da poslužite čim se sendviči pripremaju kako bi izbjegli bilo kakve probleme sagorijevanja u kruhu.

Izvor slike: Shutterstock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − 21 =