Blog

U našoj prethodnoj seriji članaka, detaljno smo pročitali o njezi kože i prednostima njege kose. Zapravo, jako me upoznao s ricinusovim uljem koje ga sada sviđa superolinom. Od bora do suhe kože da bi se stisnuli marke do pada kose do zrelog graying .. Što je to što ricinusovo ulje ne može brinuti? Popis još nije dovršen; ima ogromne zdravstvene prednosti za vaše tijelo općenito i za vaše oči, osobito. Ispod, u ovom napisu, volio bih kroz neke svjetlosti o tome kako možete koristiti ricinusovo ulje za brigu o svojim očima i području oko očiju.

Kako koristiti ulje ricinusove za oči?

ricinus-za-oči

1. Upotrebom pročišćenog, sterilnog ricinusovog ulja u obliku kapi za oči, sam ili u kombinaciji s uljem za laneno ulje poznato je da koristi onima koji pate od suhih očiju. Stanje suhih očiju proizlazi iz kontinuiranog, dugog radnog vremena ispred kompjutora, nedostatka dovoljne mišićne vježbe i određenih medicinskih stanja kao što je Sjogrenov sindrom, gdje se u lakirnim žlijezdama postaje hipo funkcionalan. Također, suhe oči mogu biti rezultat nuspojava nekih lijekova.

Ricinusovo ulje je dobar izbor za podmazivanje suhih očiju i olakšanje od povezane nelagode i grubog, stranog osjeta tijela u očima. Uobičajena upotreba kapi za oči kapljica ulja otkrila je da pomaže kod problema s očima i odgađa / zaustavlja nastajanje katarakte u očima. Također je fond djelovao kao blagi antibakterijski i pomaže uklanjanju otpadaka iz očiju. Dakle, oni koji pate od problema sreće mogu ga koristiti. Prije pisanja ovog članka, osobno sam pročitao recenzije mnogih ljudi koji su rekli da su imali koristi od ovog super ulja.

Vidi više:  Aloe Vera sok za dijabetes

Međutim, potrebno je konzultirati svog stručnjaka za njegu oka ili ayurvedskog liječnika prije nego što to učinite i raspravite o izvedivosti i svim nepoznatim alergijama / iritacijama koje biste mogli imati. Također, vrlo je važno rukovati uljem vrlo higijenski kako bi se izbjegle infekcije oka. Na kraju, pazite na hladno prešano ili hladne komprimirane sorte ricinusovog ulja.

P.S: Pronađeno je da uzrokuje crvenilo / iritaciju kod nekih ljudi, uzrokuje nepoznavanje.

ricinus-za-oči

2. Ricinovo ulje bogato je omega masnim kiselinama koje olakšavaju ulje uliti u vašu kožu. Dakle, ako imate lijepe linije u području ispod očiju i noge vrana na kutu očiju, možete upotrijebiti malo zagrijanog ricinusovog ulja pomiješanog sa sadržajem istiskane kapsule vitamina E; kombinacija koja je napunjena antioksidansima, nježno masažu kože ispod očiju. Ne smijete koristiti pritisak dok to činite i masaža koristite samo podlogu vaših prstiju. Koristite ovaj lijek prije odlaska u krevet, svake noći nekoliko mjeseci da biste vidjeli vidljive rezultate.

Vidi više:  Je li Amla dobro za dijabetes

3. Ulje ricinusovo pomaže zgušnjavati obrve i očne trepavice. Dakle, ako imate slabog očne trepavice / obrve, koristite čisti ricinusovo ulje pomoću maskarne štapića. To je način boljeg izbora od korištenja svih onih kemijskih napunjenih maskara i punila za oči. Ulje ricinusovo je također lakše na džepu. Također možete koristiti ricinusovo ulje u kombinaciji s bilo kojim od sljedećih: maslinovo ulje, bjelanjak, glicerin. Koristite čiste, jednokratne savjete Q dok to rade.

Vrlo se nadam da ste uživali čitajući članak i pronašli ga korisnim i zasigurno će koristiti ricinusovo ulje na opisane načine kako biste olakšali svoje oči.

Vidi više:  Je li Aloe Vera dobar za rak?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1