Blog

Tanak i trim trim je ono što svi žele. Pogotovo nakon što je ljeto gotovo stiglo. Najbolje je vrijeme da se plaža oblikuje u obliku abs-a do savršenstva. Ali to nije samo vanjski bit koji bi vas trebao učiniti da izgubite težinu. Unutarnji dio donjeg trbuha je mjesto koje pokriva maksimalne organe u vašem tijelu. S akumulacijom visceralnog masnog tkiva na ovom području povećava se brojnost zdravstvenih rizika.

kako to lose lower belly fat

Pa kako ćete znati da je vaš donji abdomen problem prije nego što ide predaleko? Izmjerite i provjerite da područje oko kukova ne prelazi 35 inča. Ako to učini, onda morate početi raditi i jesti ispravno.

Kako izgubiti donji trbuh masnoća:

Što jesti?

Vrlo je s pravom kad kažu da je najbolji način za izgubiti neželjenu mast je kroz kuhinju, a ne teretanu.

Vidi više: Vježbe za smanjenje trbuh

• Zdrave masnoće:

Izbjegavanje zasićenih masnoća i održavanje zdravog raspona kalorija očito pomaže puno i pomaže u vježbanju. No, neke masti također su korisne za mršavljenje, kao što su monosupresirane masne kiseline ili MUFA. To također održava zdravo srce i provjerava razinu kolesterola. Dieterova omiljena hrana bogata MUFA je maslinovo ulje. To je zato što je svjetlo i može se koristiti za kuhanje puno stvari. Osim toga, zdravo uključivanje Omega bogatih avokada i orašastih plodova ne samo da pruža hranu, već i čini da izgledate mlađe. Jedna unca bobičastog oraha osobito sadrži visoku razinu višestruko nezasićenih masnih kiselina, što dovodi do toga da se osjećate puno duže i ako ste imali prije jela,.

• Niska GI hrana:

Viša razina kortizolnih hormona u jednom tijelu može dovesti do prekomjernog masnog tkiva. Hrana koja se nalazi na visokom nivou glikemijskog indeksa (GI) uzrokuje brže šiljanje šećera u krvi koja aktivira taj izlučivanje hormona. Također konstantna fluktuacija razina šećera u krvi rezultirat će početkom dijabetesa tipa 2 od inzulinske rezistencije. Pokušajte se odlučiti za hranu s rangom od 55 ili manje na GI opterećenje kako biste preokrenuli ove slučajeve.

Vidi više: Kako izgubiti trbuh masnoća brzo

• Mliječni proizvodi:

Niska razina kalcija također rezultira izlučivanjem kortizola. Čak i oni ljudi koji imaju tendenciju prema PCOS-u su pokriveni pod ovom zagradom. Ovdje se visceralna masnoća nakuplja oko jajnika, često stvarajući nepravilne cikluse i ciste. Vitamin D pomaže apsorpciji kalcija u našem tijelu tako da ne jedete samo onaj niski masni grivni jogurt, već također potopite u nekim sunčevim svjetlima kako bi pomogli u njegovom procesu. Na kraju dana tijelo treba dostaviti 1000 mg kalcija svaki dan za odraslu osobu.

• Zeleni čaj:

To je antioksidant bogata hrana koja sadrži čudesnu komponentu koja se naziva katehin. To je zapravo skupina antioksidanata koji pomažu u gori masnoća. Biranje dvije do četiri šalice dnevno osigurat će dovoljno ubrzanja vašem režimu mršavljenja.

• Aloe Vera sok:

Poznat po nevjerojatnim hranjivim prednostima, aloe vera je idealan za bilo koju vrstu mršavljenja. Nakon jutarnjih aloe vera sok osigurava da su enzimi i hormoni pod kontrolom, a proces gori se pomaže u probavljanju.

Vidi više: Kako smanjiti gornji trbuh masnoća

Vježbati:

• Kardio:

Dok se odmarališta na crunches za mršavljenje samo jača trbušne mišiće i ne čini izgubiti tvrdoglav masti. Za to je ključna kardijalna rutina. To prolazi logikom da se više znojate što brže izgubite. To je također zato što znojenje eliminira toksine tijela s izlučivanjem. Dakle, uz grubo kardio krug puno mlake vode će napraviti trik za tvrdoglavu pohranu masti.

• hodanje:

Brzo hodanje također ima svoje prednosti i vrlo je djelotvorno ubrzati tijelo između strogih kardija i svjetlosnih utega.

Zato počnite raditi na vašem ABS-u, jer će ljeto trajati cijelu godinu da se vrati.

Izvor slike: Zatvarač za zatvaranje

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 32 =