Blog

Kajol Beauty Savjeti i fitness tajne Stilovi u životu

Kajol, poznata bollywoodska zvijezda i majka dvoje, nije samo poznata po glumačkim sposobnostima, nego i njezinoj prirodnoj ljepoti. Kajol se nosi dobro i vjeruje u jednostavnost. Voli joj nositi stvari koje pružaju udobnost i čini joj elegantnim izgledom. Ona je jedna od rijetkih glumica koja je istodobno uspjela uravnotežiti i posao i prijevoznika. Također se bavi se socijalnim radom. Uz sve to, ona ne ugrožava njezino zdravlje. Dobro se brine o njenom tijelu i pokušava ga držati u redu. Ona još uvijek ima šampinirani pogled na njezinu licu. Dodir njezine ljepote također se odražava. Minimalna količina make up i njezini prirodni načini liječenja čini joj izgledati divno.

Kajol Beauty Tips i fitness tajne:

Prehrambene navike:

Kajol održava iznimno ravnotežu prehrane. Sve troši u malim količinama i ne gladuje se. Ona preferira 4-5 obroka dnevno na 3 teška jela. Ona čini točku da konzumira dovoljno vode i da ima dijetu bogatu bjelančevinama. Budući da joj se sviđa ne-vegetarijanska hrana; ona jede ribu, jaja i piletinu u dobroj količini. Istodobno se pobrinuti da ne posjeduje nikakvu junk food. Govori o svom planu prehrane s dijetetičarom kako i kada to zahtijeva i koordinira je s njezinim rasporedom.

Vidi više: Hema Malini Savjeti za njegu kože

vježba:

Kajol svakodnevno vježba oko 90 minuta. Ona vjerski posjećuje svoju teretanu i radi. Njezin glavni plan je da se stane i ne izgubi previše težine. Međutim, nakon kontrole prehrane uspjela je izgubiti oko 18 kilograma težine u roku od nekoliko mjeseci. Smatra da je vježbanje biti stresni buster i ne preskače na njemu samo jedan dan. Redovito izradom toga također je pomoglo imunološkom sustavu da se ojača; stoga, to sprječava prekomjernu pojavu bolesti.

Šminka:

Kajol Beauty Savjeti i fitness tajne Stilovi u životu

Kajol nosi minimalnu količinu šminke. Njena je koža prirodno sjajna i čini joj prekrasnom. Vrsta dijetalne sheme koju prati i njezine redovite vježbe čini joj izgled prirodno lijepim. Ona uglavnom ističe svoje oči i preferira da bude jednostavna.

Vidi više: Jennifer Lopez Savjeti za šminku

Zavoj:

Kajol Beauty Savjeti i fitness tajne Stilovi u životu

Kajol voli eksperimentirati sa svojim izjavama o stilu ovih dana. Prije toga nije bila previše zabrinuta zbog toga, ali sada se čini da se brine za to. Međutim, ona ne stavlja na odjeću koja joj ne odgovara ili joj se čini neugodno. Ona vjeruje u udobnost i skida odjeću koja ju čini sigurnijima. Ona podržava više od elegantne odjeće nego jazzy. Ona se oblači tako što je zadržala svoju starost i ne odlazi u haljinu. Kajol vjeruje u jednostavne i trijezne vrste haljina, stoga, to je ono što je razlikuje od svih ostalih glumica glumica.

Vidi više: Neha Dhupia Beauty Tips

Strogi raspored:

Kajol je siguran da će slijediti svoju rutinu ispravno. Ona spava na vrijeme i pokuša joj pokriti osam sati sna. Rano se diže i bavi se svojim svakodnevnim aktivnostima. Vježbava u večernjim satima i slijedi pravilnu prehranu. Nije ovisna o bilo kakvim navikama poput pušenja, pijenja ili žvakanja bilo koje tvari. Kajol se pobrinuti za strogu praćenje uravnotežene prehrane i konzumiranje manje količine ugljikohidrata.

Sušilo za kosu:

kajol in saree

Kajol ima tamnosmeđu kosu. Većinu vremena voli zadržati otvorenost i ne eksperimentira s njom. Također voli koristiti prirodne načine liječenja njezine kose; stoga, to je ono što čini sjajnim i zdravim. Uvijek je bila podebljana glumica i eksperimentirao sa svojim frizurama. Od kovrčavih niti do kratke kose, sve su joj se dobro prilagodile i lijepo odljepljene.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 60 = 70