Blog

Drevni jednostavni bluze sada su izvan trendova. Zamijenjeni su s teškim dizajnerskim bluzama ukrašenim čipkama, kamenjem, biserima i sl. Što je još više da bi savršeno odgovaralo sareesima. Poznati dizajn koji je usvojila modna industrija je dizajn Maggam bluze. Oblikovanje Maggam formiran je s minijalnim jardoshi radom koji se uglavnom sastoji od svilenog materijala. Rad je također dizajniran s različitim dijamantnim zakrpama, kamenjem, biserima i još mnogo toga koji se podudaraju s sareesom.

Jednostavna Maggam Work bluza dizajnira sa slikama za 2018:

Evo nekoliko selektivnih modela iz nove i najnovije kataloge Maggamova bluza dizajna popularnih među ženama.

1. Majica dizajna Maggam Work:

Podružnica Design Blouse

Jednostavna bluza s odgovarajućom opremom u Maggam uzorku daje duboki dizajn vrata u dubokom vratu. Svilenkasta plava bluza daje zlatne kružne grančice s kružnim uzorkom na kraju dizajna vrata. Sari će također dobiti odgovarajuću granicu za savršeno podudaranje.

2. Peacock Maggam Work bluza:

Paun Maggam Work Blouses

Peacock dizajni su najbolji među jednostavnim dizajnom Maggam bluze. Ružičastu bluzu dobivaju se paunski dizajn u stražnjem dijelu zlatnog konca i zelenog kamena. To je najbolje pogodno na jednostavnim patola sarees. Peacock dizajni su vrlo povoljni za bridal wear bluzi.

3. Maggam Work Pot Neck Design Blouse:

Lonac Neck Design Maggam Work Blouses

Jednostavne Maggam rad bluze dizajni su također preferiraju žene koje idu za pojednostavljeni izgled. Blizu daju dizajn laktena na leđima i ukrašeni su finom čipkom i cvjetnim zakrpama kako bi bili elegantni. Sitni cvjetovi daju joj slatki izgled koji će se nositi na jednostavnim šifonima ili svilenim patolama.

4. Prednji vrat dizajn Maggam Work bluze:

Ispred Neck Design Maggam Work Blouses

Osim svile, Maggamova djela također izgleda sjajno na baršunastim bluzonima. Najnovija dizajna Maggam bluze s prednjim dizajnom je vrhunski izbor tinejdžerica. Blizu je dobila lijep uzorak s zlatnim nitom i biserima pričvršćeni na njega. To je najbolje za obične saree sa sličnim granicama.

5. Heavy Neck Maggam Work bluza Dizajn:

teško Neck Design Maggam Work Blouses

Svadbeni izgled najbolje je ostvaren bluzama ukrašenim Maggamovim dizajnom. Svilena ljubičasta bluza s dubokim vratom je okrunjena biserima, kamenjem i zlatnim čipkama kako bi se stvorili nevjerojatni listovi s krivuljama. Kravate su najbolje s šifranim sarees s istim uzorkom ili choli dizajna za izvanredan outfit.

6. Patchwork Design Maggam Work bluza:

krpež Design Maggam Work Blouses

Dizajnerne bluze s Maggamovim radom vrlo su usvojene za lehenga i choli haljine. Na majici bez rukava dobivena je velika zakrpa na stražnjoj strani pričvršćena za žičanu rukavicu i dubok V vrat. Ona pruža leđa otvoreni pogled za senzualni izgled. Dizajn je i backless dizajn bluze za lehenga odijela na prijemima.

7. Maggam Work Floral Design Blouse:

cvijetan Design Maggam Work Blouses

Cvjetni dizajni su vrlo poznati među dizajnom majice Maggam. Ovu bluzu dobivaju obrub vrata s zlatnim čipkama. Čipka je također ukrašena cvjetnim radom s biserima. Za blužu se također dodjeljuju pojedinačni biseri koji se rade u posebnim prigodama.

Vidi više: Vrpci od kvržica

8. Prekrasna lutka od dizajna Lotusa:

Lotos Design Maggam Work Blouses

Sjajni svileni materijal s lotosovim dizajnom izgleda fantastično za digitalni izgled. Dizajn torbe bluze izrađen je od zlatnih lotosovih zakrpa pletenih u kašmirskom stilu. U rukavima se također daje manja granica od iste u kontrastu sa ravnim sarees. To daje dramatičnu kombinaciju na ravni choli odijela u svili.

9. Tradicionalna majica dizajna Mango Maggam Work:

tradicionalan Mango Maggam Work Blouse Designs

Brocade i Maggam su rijetka, ali razuzdana kombinacija za stavljanje na tradicionalne saree. Brokadna bluza dobiva mango dizajniran patchwork s biserima i dijamantima. Duboki dizajn vrata povezan je s dvije žice. Majica je uglavnom nosjena u dizajnu patola saree ili patlipalav dizajn. Ovaj dizajn Maggam bluze inspiriran je najvećom kreativnošću.

10. Zadnja Maggam Work Long Sleeve Blouse:

dugo Sleeve Maggam Work Blouse Designs

Najnovije Maggam radne bluze dobivaju dugački dizajner rukavca kako bi izgledao livelier. Ovu bluzu dobiva okrugli vrat s prednje i stražnje strane, koji je popraćen zlatnim čipkama. Nadalje, leđa je ukrašena zlatnim cvjetovima i biserima s sličnim uzorkom na rukavima. To daje prekrasan pogled na svilenu saree sa sličnom cvjetnom granicom u plavom.

11. Prozračna visoka vrata:

fin High Neck Maggam Work Blouse Designs

Maggam dizajn vrata odjeće s visokim vratnim uzorkom koji je također mješavina neto, baršuna i perli. Baršunasti materijal je pričvršćen s mrežom u blizini vrata i ramena, a sjajne kuglice se naliježu na njega čineći slatke dizajne. Slatka modna bluza široko se nosi preko kremastog šafrana ili neto saree sa sličnim uzorkom na prijemima ili događajima.

12. Jardoshi radna bluza:

Jardoshi Maggam Work Blouse Designs

Vjenčanje je nepotpuna bez dizajna dizajna magdalema Maggam za bluzu. Struktura vrata modne košulje održava se normalno i duboko, ali ukrašavanje bluze je glavna atrakcija. Ova svadba maggam rada bluza dizajn uključuje maleni navojem rada zrna i kamenja dajući uljepšati oblika. Jardoshi bluza nosila se na teškoj saree ili tradicionalnoj sarei koja daje lijep izgled.

Vidi više: Maggamovi radovi na Pattu Sareesu

13. Dizajner Choli bluze dizajn s Maggam rad:

Choli Maggam Work Blouse Design

Maggam bluza dizajn povoljan za choli i sarees izrađen je od pamučne svile, bisera i kuglica. Bluzu dobivaju duboki U dizajn na stražnjoj strani i dizajn urezivanja kišobrana u rukavima. Kako bi savršeno izgledali za rez, kuglice su fiksirane na krivulje. Dizajn se može nositi na georgette sarees ili osipni sarees na svadbama.

14. Maggam radni ovratnik:

Maggam Work Collar Blouse Design

Georgette sarees također daju brzoplet dizajniranu bluzu s Jardoshi radom i ovratnikom. Dizajn bluze također je sličan onoj od brokatne bluze. Na leđima je dana kružni dizajn obrubljen curvy dizajnom s kamenjem. Kako bi dodali svojoj ljepoti, u središtu je privezan šarm od ovratnika.

15. Stripes Back Design bluza:

Prugice Back Maggam Work Blouses

Senzualna bluza Maggamova izvedba izvedena za nevjestinski izgled u bračnoj funkciji izrađena je od svilenih i kamenih čipki. Natrag dizajn bluze daje lagani backless dizajn s nekoliko kamenih pruga. Bluzu se također daju širi mehendi dizajnerske čipke. Teška leđa dizajn ima tradicionalni dodir s modernim. To je apsolutno elegantan i lijep.

16. Leptir dizajnirana majica: Maggam Work:

Leptir Designed Maggam Work Blouses

Modni dizajn Maggam bluze koji je kombinacija etničkog i modernog dizajna je dizajn leptirne bluze. Na stražnjoj strani bluze dobiva se dizajn slično leptirskim krilima. Pričvršćen je na žicu s nizom linije. Središte leđa daje se Jardoshi radi zadivljujući izgled.

17. Mirror Maggam Work Design bluze:

Ogledalo Maggam Blouse

Maggam i odražava prekrasnu utakmicu za dizajnersku Maggamovu bluzu. Bluza donosi prekrasnu mješavinu zrcala pletenih u Maggam dizajnu. Ovaj cijeli maggam bluzu rada također ima punih rukava s sličnom granicom na mrežastom materijalu. Ima visoki dizajn vrata u kružnom dizajnu, za razliku od ostalih kružnih zrcala.

Vidi više: Južna indijska bluza natrag Neck Designs

18. Dizajn kapa za rukavice s Maggam Work:

kapa Sleeve Maggam Work Blouse Design

Maggamove radne bluze poznate su i po rukavima koje ona nosi. Kapica za rezanje kapa nam oblikuje jednu od njih. Majica je izrađena s šifonom i svilom i duboko graničana zlatnim i brončanim jardoshijskim radom. Za rukav se daje prstohvat koji daje kapicu za dizajn kape. Odjeća je vrhunski izbor tinejdžera ili mladih žena i možete kupiti on-line.

19. Long Velvet Blouse Maggam Work:

dugo Velvet Maggam Work Blouse Design

Najnovije dizajne Maggam bluze također uključuju bluze inspirirane dizajnom kaputa. Blizu je duljina do struka s rukavima prsluka i ramena. Baršunasti materijal dobiva otvoreni dizajn ovratnika s zlatnim jardoshijevim djelima inspiriranim cvjetnim dizajnom. Najbolje je nositi s lehenga.

20. Maggam ogledalo u obliku oka:

Oko Neck Maggam Work Blouse Designs

Dizajn vrata oko očiju danas je u trendu za svjetlo srebrno ili haljina za svadbu ili samo partije. Na vratu tih bluza dobivaju se pakirani dizajn, dok prednji dio nosi oštricu oka pričvršćenog na vrat vratova. Majica i rukavci dobivaju Maggamov rad u dizajnu listova u zlatu.

21. Brodska vrata Dizajn Maggam Work bluze:

Čamac Neck Maggam Work Blouse Designs

Maggam bluze od vrata su vrlo poznate po običnim sarees. Jednostavni maggamski bluzni modeli izrađeni su od šifona i s obzirom na dizajn vrata vrata s dizajnom suza. Majicu je također dobila zlatni maggam cvjetni dizajn za bočni i apstraktni izgled. Rucice također nose sličan posao. To daje bogat pogled na vrat žena koje nose bluzu u svili.

22. Najnoviji Apple Cut Design s Maggam Work:

Jabuka Cut Design In Maggam Work

Težnja bluza na dizajnerskoj sarei dobila je maggamski dodir. Torba bluze dizajnirana je s dizajnom za rezanje jabuka. Granica rezana jabuka dobiva zlatno i biserno djelo s minutu krivulje. Glavni je dio zlatnog izgleda. U rukavima se daje široka zlatna čipka.

23. Jaipuri bluza Maggam Work Design:

Jaipuri Maggam Work Blouse Designs Design

Tinejdžeri danas dosta vole mješavinu Jaipurija i maggam dizajna. Jednostavna svilena bluza dobiva granicu dizajniranu u maggamovom radu. Rukavice su uređene u stilu Jaipurija. Dizajn vrata je sličan jakni. Granica je izrađena u cvjetnom uzorku i također daje šarm za jingling efekt i poznat je kao maggam ogledalo rad bluze.

24. Bluza etničkog dizajna s paunom:

Etnički Design Blouse Maggam Work

Pakao maggam rada bluza dizajna je dobio etnički dodir s nit rada. Zelenu bluzu dobivaju se ružičasta pahuljica s pletenim bijelim kamenjem. Glava je oblikovana u duboko U obliku s gornjom dori.

25. Maggam Work Deep V Neck Design:

Duboko V Neck Maggam Work Blouses

Dizajn bluze maggam dizajn s blagim backless uzorak je prilično funky za bold izgled. Na vratu se daje duboki oblik V obrubljen srebrnim jardoshi radom. Za rad, jednostavni biseri i srebro žica nit koriste se za savršenu doradu. To daje veliku utakmicu s sličnim obložene ravne saree.

26. Maggam Work Design Puff Materijalica:

Napuhati Sleeve Maggam Work Blouse

Jednostavna četvrtasta modna bluza široko se nosi širokim ženama ramena. Majicu daje tanku čipku s maggamskim radom i sitnim zrcalima na njemu. Osim toga, bluze dobivaju i pufne rukave za divan izgled na ruke. Podudara se s Kanjivaram sarees i pallu sarees.

27. Jednostavna zlatna bluza Maggam Work:

Jednostavan Golden Maggam Work Blouse

Zlatne bluze uglavnom su suprotne onima s bilo kakvom sareem bez obzira jesu li dizajner ili heavy sare sare. Zlatna maggam rada vrata bluzu dizajn u zlatnoj boji daje cvjetni cvjetni dizajne reljefni kroz pletenje. Prednji vrat također je obrubljen istim. Dizajn vrata također može biti izrađen s uglovima kao što je dizajniran u maggam radu.

28. Dizajner kamena bluza s Maggam Work:

Dizajner Stone Maggam Work Blouse

Dizajner bluzama s maggam rad daju trendovski dodir s kamenjem i biserima za blistav učinak na običnom svilene saree. Cijela bluza od rukava je okrenuta šarenim kamenjem i bisernim žicama za vokalni izgled vjenčanja ili rampe. Na vratu se daje široki dizajn vrata. To daje želucu i struku cvrsta dodir s bisernim nizovima koji visi ispod bluze.

29. Toran Design Blouse:

Toran Maggam Work Blouse Design

Dizajn polu-kružne bluze kada je obrubljen toraniranim uzorkom s biserima i zlatnim zrnima daje etnički dodir na odjeću. Dizajn ima kružne granice i rukavima. Mali zlatni čari na kraju uzorka daju savršen završni dodir. Rad konca daje bluzu novi izgled za vjenčanja.

30. Bijela magmamena bluza:

bijela Maggam Work Blouse

Maggamov rad na bijelom svilom izrađenom od pletenih konaca vrlo je čest u gradovima Gujarat za nevjeste. I bluza se također daje ružičastim draguljima i bijelim biserima i slično zelenom. To daje savršeno podudaranje s biserima bijele granice. Dizajn vrata modne kape daje oko dizajna za rad s teškim vratom.

Maggamovi dizajni su vrlo etnički da nose. Kada se savršeno dodiruju zari, jardoshi, biserni radovi, ostavljaju impresivan dizajn. Oni ne samo da daju svoje obične i dizajnerske saree pravilno opravdanje, nego i dobro se miješaju s lehenga. Sjajnost dizajna daje čarobni dodir i za svadbeno trošenje. Njegova sve veća popularnost je dovela do različitih maggam rada bluze dizajna katalog odabrati iz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 + = 33