Blog

Jeste li ikad pokušali Giovanni Shampoo? Znate li da je geovanni šampon najbolji šampon da biste dobili mekanu i svilenkastu kosu? Na tržištu postoji mnogo vrsta tih šampona su dostupni u Indiji. Dakle, pročitajte ovaj članak da biste saznali popis najboljih giovanni šampona koji su dostupni u Indiji, zajedno s njihovim značajkama, cijenama i pogodnostima.

Najbolji Giovanni proizvodi šampon u Indiji s cijenama:

1. Giovanni Smooth Kao Silk Deep Moisture Novi šampon:

Giovanni Shampoos

Giovanni glatko poput svilenog šampona je hidratantna pravila za vašu kosu gdje god bi vam kosa osjetila mekanu satenu u nekoliko dana korištenja dok šampon radi duboko na površini vlasišta kako bi se oslobodio prljavštine i osvježio kosu kako bi se vratila živost. To je jedan od najpopularnijih i učinkovitijih giovanni šampona za oštećenu kosu.

Cijena: 250 ml za INR 1489

2. Giovanni Tea Tree Triple Treat osnažujući šampon:

Giovanni Invigorating Shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8.5-Ounce Bottles (Pack of 3)

Ovaj giovanni šampon uklanja sve tragove ulja, prljavštine i nakupljanja. To ne uključuje laurel / laureth sulfate. Nadalje, također olakšava suhu, glatku kožu s organskim bombonskim botanicima. To je obogaćeno certificiranim organskim botanicima. Stvarno dobar šampon trebao bi stvoriti tingle od glave do pete. Čajem stablo Triple Treat šampon, osvježavajući sastojci pranje u transformaciji dok pranje ranije dan. Ostajete s nečim čistim, čistim i nevjerojatno stimulativnim za kosu i vlasište.

Cijena: 236 ml za INR 1351

Vidi više: Novi čisti šampon

3. Giovanni invigorating šampon, Tea Tree Triple Treat, 8,5 fl oz boca:

Giovanni Invigorating Shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8.5 fl oz Bottle

To olakšava suhu kožu vlage i nježno uklanja nakupljanje proizvoda. Sastoji se od ulja čajevca, ružmarina, eukaliptusa, paprene metvice i pro-vitamina B-5. Obogaćena je stručnim organskim botanicima. Nijedan nusproizvod životinja. To povećava cirkulaciju vlasišta zbog osvježenog, rehabilitacijskog osjećaja. Time se uklanjaju svi tragovi prljavštine, ulja, plus izgrađuje. Također uklanja suhu, glatku kožu s organskim bombonima botanicals.

Cijena: 250 ml za INR 1351

4. Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo (250 ml) Cijena: Rs. 545

Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo (250 ml)

Majstori normalnog načina obrane također nude zdravo povećanje kose; Giovanni predstavlja Root 66 Max Volume Shampoo za snažnu kontrolu šteta i lakiranje kose. Priprema se iz pažljivo odabrane mješavine vitamina mineralnih hranjivih minerala i ulja. Giovanni donosi pH uravnoteženu i biorazgradivu formulu koja će vam pomoći da promijenite kosu od oštećenih i dosadnih do sjajnog i svilenkastog.

Cijena: 250 ml za INR 422

5. Giovanni Straight Brzo ravnanje kose Elixir šampon:

Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir (200 ml)

Ovaj šampon je najbolji za muškarce i žene da ih ponudi šarmantno glatkom i ravnim bravama. Lagani i čisti gel ne vagaju vašu kosu i dodaju sjajni sjaj dok odbijaju vlažnost, čime se sprječava izblijeđivanje i odbacivanje. Prirodni botanički ekstrakti štite kosu od topline i ostalih nepovoljnih ekoloških uvjeta poput vlažnosti kako bi održali kosu izgledaju ravnomjerno i ravno do vašeg sljedećeg pranja.

Cijena: 200 ml za INR 635

Vidi više: Vatikan šampon za kosu

6. Giovanni Nutrafix šampon za obnovu kose:

Giovanni Nutraflix Hair Reconstructor (200 ml)

Ovo ponašanje kose proteina obogaćuje proteinima, ispunjava poroznost, dodaje tijelo, upravljanje sposobnosti. Ovaj giovanni šampon je jednostavan za korištenje plus je lišen štetnih kemikalija i dopušta uklanjanje peruti. Nutrafix je jedan od savršenih giovanni šampona za oštećenu kosu.

Cijena: 200 ml za INR 2193

7. Giovanni Fifty Pedeset balansirani šampon:

Giovanni Fifty Fifty Balanced Shampoo (Pack of 3) (750 ml)

To uspješno štiti kemijski poboljšanu boju kose. Sastoji se od najkvalitetnijih materijala i time ne štetu kosi, a ne skalpu. Sadrži organske tvari kao sastojak.

Cijena: 250 ml za INR 422

8. Giovanni Smooth kao svila:

Giovanni Smooth as Silk (Pack of 3) (750 ml)

Ovaj šampon je prikladan za sve tipove kose. Šampon je spreman za sve vrste kose i vrijedan je za sve njih. Sastojak se priprema iz svih prirodnih izvora.

Cijena: 250 ml za INR 422

Vidi više: Indola šampon

9. Giovanni Golden Pure Cleanse Shampoo:

Giovanni Golden Wheat Shampoo (Pack of 3) (250 ml)

Ovo je šampon koji čisti kosu i vlasište, uklanjajući neutralna ulja i potiče volumen i sjaj. Ne uključuje sulfate i balansira prirodna ulja za poboljšanje kose, tiho uklanjanje dodatnog ulja. Kosa postaje mekana, fleksibilna i zdrava.

Cijena: 250 ml za INR 375

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 53 =