Blog

Poremećaji disanja vrlo su česti ovih dana. Izuzetno visoka razina zagađivača može uzrokovati poremećaje disanja kao i sve. Visoka razina onečišćenja i stresni stil života mogu uzrokovati oštećenje poslužitelja na način života. To je glavni razlog za glavnu bolest u sadašnjim vremenima. Neki od glavnih poremećaja disanja su bronhitis i astma. Ovi poremećaji disanja mogu utjecati na mlade ljude kao i na starine. Dakle, prije nego što se približite nekim ozbiljnim zdravstvenim problemima i poremećajima naučite se voditi brigu o sebi. Redovite lijekove uvijek propisuju liječnici u slučaju astme i drugih poremećaja disanja.

Astma Mudra

Ali koliko vjerujem da se redoviti lijekovi i lijekovi ne smiju uzimati barem za cijeli život. Dakle, ono što vjerujem jest da pacijent uvijek treba prakticirati dugoročne mjere. To će dugoročno utjecati ili poboljšati vaše zdravlje. Dakle, ono što trebate učiniti je usvajanje nekih vježbi kao što su mudre. Ovi mudri su stvarno jeftin i bez troškovnih vježbi. To su najgospodarnije rješenje vašeg tijela i dugotrajno zdravlje i dobrobit. Neki od mudra posebno su dizajnirani za neke zdravstvene poremećaje. Poput astme postoje brojni mudri za astmu. Također su dizajnirane mnoge druge yoga mudre za napade astme.

Vidi više: Yoga Mudra za bol u leđima

Astma Mudra Značenje Koraci i pogodnosti:

Značenje astme Mudra Pose:

Jedna od najznačajnijih mudra u pogledu liječenja poremećaja disanja je astma mudra. Poznato je da astma mudra pomaže u smislu astme. Nepravilni uzorci disanja ili poremećaji disanja mogu se liječiti redovitom uporabom i praksom tih mudra. Čuo sam mnoge ljude koji pjevaju pohvale o ovim blagodatima astme mudre. Poznato je da se u velikoj mjeri tretiraju i reguliraju disanje. Čak i za ljude koji su već patili od astme ili su čak dobili ili pretrpjeli teške napade astme također mogu probati ovaj.

Dopustite mi da vas naučim kako napraviti ovu gestu ruke u astmi mudre.

Vidi više: Prednosti Atmanjali Mudre

Kako napraviti astmu Mudra Posture?

1. Prvo, morate sjediti u opuštenom položaju. Sjednite ili na vašem tepihu ili na bilo kojem laganom tepihu.

2. Predlažem da ne sjednem izravno na vašem podu jer može uzrokovati sklizak.

3. Također, učenje mudre ili joge sjedi izravno na podu strogo je zabranjeno ili nije savjetovano od strane fitness stručnjaka.

4. Astma mudra može se izvesti s obje ruke. Prvo morate početi dodirivanjem vrha prsta s bazom palca.

5. Trebali biste dodirnuti vrh prstiju prstena i srednjeg prsta zajedno s bazom palca. Pobrinite se da ovu cijelu vježbu učinite vrlo postupno i smireno.

6. Udobnost je glavni dio ove yoga vježbe. Pazite da prst prstiju bude usmjeren ravno prema van.

7. Tvoj cijeli stav trebao bi biti vrlo ravno, ali ipak opušten.

8. Također možete držati oči zatvorene da biste uživali u opuštenoj sredini.

9. To možete prakticirati 5 minuta. To yoga položaj možete učiniti 30 minuta na istezanju ili čak s pauzama. Učinite to kako ste udobni.

Astma Mudra Prednosti:

Astma mudra je neizmjerno popularna zbog svojih prednosti prema većim bolestima disanja, poput astme. Može smanjiti pojavu astme. Također može smanjiti vaše šanse za napad astme. I ljudi koji pokazuju rane simptome astme također mogu imati koristi od ove astme mudre.

Vidi više: Apan Vayu Mudra

Možete vježbati ovu astmu mudra yoga poze za napad astme u bilo koje doba dana kako želite. To ne zahtijeva nikakvu opremu i stoga je vrlo lako vježbati bilo kada i bilo gdje. Postoje različite varijacije ovog napadaja astme. Jedan od njih je gesti rukom za astmu. To je još jedna vrlo popularna metoda mudre za napad astme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5