Blog

Jeste li još naišli na pojam "kawaii"? Ovo je japanska riječ koja znači "sladak" ili "sladak". Izraz je posebno poznat kada se radi o umjetnosti noktiju. Naravno, svi volimo slatke nokte, zar ne? Možete stvoriti slatke nokte pomoću različitih materijala za nokte kao što su mali lukovi, Pikachu nokti Decos, Rajski kamen, bijeli cementni cvjetovi, poznati itd. Sve što izgleda stvarno slatko na noktima, možete ga nazvati Kawaii noktiju ili Kawaii nokti.

Japanski Kawaii Nail Art Designs:

Ovdje su naši top 9 pijucima za dizajn Kawaii noktiju. Nadam se da će vam se svidjeti onoliko koliko im to volimo!

1. Kawaii pikachu nokti:

slatko nail art

Pikachu noktiju umjetnost dizajn je vrlo poznati dizajn za noktiju umjetnosti kada je u pitanju Kawaii noktiju dizajna umjetnosti. Gornja umjetnost noktiju koju vidite može se stvoriti pomoću velikog broja umjetničkih materijala od noktiju kao što su Pikachu glave, naljepnice za vodu, rhinestone, biserne dragulje, kavijarne perle itd. Bit će dugotrajan, ali sve je vrijedno kada je riječ o ovoj prekrasnoj nail art.

2. Kawaii Bow, strukovi i zvijezde Nokti:

Slatko bow, rhinestones and stars nails

Kao što je naznačeno ime, ova noktička umjetnost je vrlo jednostavna i jednostavna je ako možete dobiti svoje ruke na nekim slatkim plastičnim noktima art deco lukovima, zvijezdama i nekim strukama u različitim bojama poput plave, žute i ružičaste. Voljet ćete ishod.

3. Slobodni Kawaii Nail Art:

Slatko free hand nail art

Ako ste dobri u slikanju u slobodnoj boji, možete jednostavno isprobati ovaj noktiju koristeći četke i boje po vlastitom izboru. Koristite čačkalicu ili duktirate alate za oči. Vrlo je kawaii ili tako reći slatko. Pokušati!

Vidi više: Fimo Nail Art Designs

4. Kawaii Zvijezde i biseri Nail Art:

Slatko stars and pearls nail art

Ako vam se sviđa ideja ukrašavanja vaših noktiju deko zvijezda i bisera onda možete stvoriti ovu vrstu slatkog izgleda bez previše nevolja. Na taj način kawaii noktiju ne mora biti vrlo teško kao što zvuči ime. Idite tamo, nabavite nokte Decos i dajte ovom noktom umjetnost!

5. Jednostavan za napraviti Besplatno Kawaii Nail Art:

9 Slatka Kawaii Nail Art dizajnira sa slikama Stilovi u životu

Ovo je još jedna umjetnost noktiju Pikachu dizajna, ali stvorena je vrlo jednostavno i lako pomoću alata i noktiju na noktima na bijeloj površini pomoću crne boje.

Vidi više: Neon Nail Art Designs

 6. Fimo Kawaii Nail Art:

Slatko Fimo nails art

Fimo glinene umjetne materijale ili Fimo limenke dostupni su u raznim izvedbama. Možete dobiti neke cvjetne, pljeskavice, lukove i dizajn zvijezda Fima za ovu umjetnost noktiju.

 7. Kawaii Sponge Bob's Square Hlače Nail Art:

Slatko sponge bob_s square pants nail art

Trg hlače od spužvastog boba je vrlo poznata slikovita serija crtića. Jednostavno možete podnijeti ovu umjetnu nokturu ako imate lijepe ruke u crtežima bez dizajna. Trebat će vam dosta boja, četkica za nokte i alate za točkavanje. Zabavite se crtanjem ovog dizajna.

8. Kawaii Deco nokti sa srcima, sladoled, lukovi i strukovi:

Slatko deco nails with hearts, ice creams , bows and rhinestones

Ova vrsta dizajna može izgledati vrlo složena, ali ako možete dobiti odgovarajuće dekolte materijale u obliku zvijezda, sladoleda, lukova i nekih dodatnih strukova onda možete jednostavno stvoriti ovu vrstu uzorka fiksiranjem dekora materijala preko baze boja.

Vidi više: Corset Nail Pictures

9. Kawaii Hello Kitty Halloween Nails:

9 Slatka Kawaii Nail Art dizajnira sa slikama Stilovi u životu

Halloween vrijeme može nas vidjeti u odjeći u zastrašujućoj odjeći ili zastrašujućoj šminci. Čak i tada možete napraviti ovaj Halloween prilika zabavna prigoda nosio noktiju umjetnosti koja je zastrašujuće, ali vrlo slatka gleda u isto vrijeme. Dajte ovom umjetnom noktu probati sa slatkim hello kitty Deco i zastrašujuće bundeve lica. Dodatno koristite trik za slatkiš ili tretirajte Deco's i zvijezde za tu noć osjetite jer ljudi obično izlaze prikupljanje bombona tijekom noći na Halloween.

Jeste li se zabavili čitajući ovaj članak? Pokušajte nekolicinu umjetnih noktiju!

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 73