Blog

Postoji uvjerenje da kratka kosa nije svestrana i da je kraj svih vrsta stylinga i eksperimentiranja kose što je moguće samo s dugom kosom. Iako je izvrsno prišuljati kratki usjev, nije bez zadovoljstva stiliziranja i eksperimentiranja. Umjesto toga to je samo obrnuto. Kako bismo vam pokazali kako je naš odabir od devet najboljih trendovskih frizura koje treba isprobati na kratkoj kosi.

Najbolji frizeri za kratku kosu:

1. Kratki Bob i Fringe:

frizure for short hair

Dodajte teksturiranu kosu na kratku kosu i stvorite jedinstveni novi stil. Ako imate finu kosu i nemate kosu onda ga možete stvoriti češljem u krunom dijelu vaše kose koja je obično kraća. Dodajte neke teksture i možete imati vrlo elegantan izgled.

2. Kratki Ombre:

9 Nakit za kratku kosu Stilovi u životu

Tko je rekao da ombre izgleda najbolje na dugoj kosi, nije dovoljno eksperimentirao. Ombre na možda samo savjeti sigurno će kose rastu u jedinstvenom stilu. Prednost s kratkom kosom ombre je da možete rasti mnogo više dok zadržavate stil.

Vidi više: Kratke frizure za djecu djevojke

3. Romantični Side Curls:

9 Nakit za kratku kosu Stilovi u životu

Ovo je savršeno za formalne događaje i zabave. Razmazite svu kosu s jedne strane i zalijepite kovrče poput cvijeta upravo iznad kose. Ona daje ženski dodir inače androginičkoj kratkoj kosi. Nemojte se brinuti ako izađe iz nereda. Svakako koristite puno seruma za kosu za sjajnu završnu obradu.

4. Pop Candy Boje:

9 Nakit za kratku kosu Stilovi u životu

Najbolja stvar o kratkoj kosi je da se može napraviti mnogo eksperimentiranja s bojama. Ne samo jedna, već i više boja mogu se koristiti za stvaranje upečatljivog izgleda. Koristite dobru količinu suhog šampona kako bi ih oblikovali i pružili sjajni izgled. Pokušajte sa svijetlim bojama slatkiša koje su tako u stilu.

5. Fau-Hawk:

9 Nakit za kratku kosu Stilovi u životu

Fau-hawk je faux Mohawk frizura. Kosa na kruni i središtu jednostavno se skupljaju i podižu kako bi stvorili efekt Mohawk. Koristite vosak za kosu kako biste ga držali na mjestu. To može biti zaobljena inačica ili oštra britva verzija, potpuno ovisna o vašem raspoloženju. Njegova zabava i funky i zajamčena glava.

Vidi više: Jednostavne frizure za kratku kosu

6. Brzi uvrt:

9 Nakit za kratku kosu Stilovi u životu

Ovo je još jedna šaljiva kosa, gdje jednostavno napravite dubok srednji razdvajanje na dlan i stvorite dva dijela kose. Sada ih uvijte i osigurajte ih na suprotnim stranama. Koristite neke kljove za držanje ih zajedno. Ostavite prednji dio wispy s bezbrižnim zadirkivali bangs za dodavanje teksture i dubine.

7. Lopatice s valjcima:

valjan up Ponytail hairstyle

Ovo je uvrnuto na prosječan konjski rep na kratki do srednje duljine kose. Samo napravite niski konjski rep i preokrenite ga. Sada uzmite duljinu konopa i pričvrstite ga u prazninu preokrenutog konja. Osigurajte bobby igle i završite s prskanjem kose. To daje iluziju debele kosti.

8. Tri dijela uvijena:

9 Nakit za kratku kosu Stilovi u životu

Tri dijela gore se može učiniti na kratkom do srednje duljine kose. Samo uzmite kosu na stražnjoj strani glave i dijelite ih u tri dijela. Napravite šipku sa svakim odjeljkom. Sada uzimajući jedan pigtail u trenutku ga twist i savijati ga do baze i osigurati s Bobby igle. Zajedno će sva tri izgledati kao neuredna klastera. Češalj natrag natrag kosu natrag dati ga čistom završiti.

Vidi više: Kako napraviti frizure za kratku kosu

9. Prednji pletenicu:

9 Nakit za kratku kosu Stilovi u životu

Dok su pletenice hit svugdje, to nije prilično sretni Rapunzelov jedini. Isprobajte prednju pletenicu. Vrlo je jednostavno pletenice prstiju i rubove uredno u progresivnu pletenicu. To stvara lijep uzorak i drži kosu s lica i očiju.

Potrebno je puno hrabrosti da se usmjeri kratku šišanje. Stoga ga ispričajte u stilu.

Slike Izvor: Zaliha blende 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1