Blog

Diesel je talijanska tvrtka sa sjedištem u Breganzeu u Italiji. Tvrtku je osnovao Renzo Rosso i tvrtka je početkom pionirala u prodaji denimskih traperica i drugih dodataka. Tvrtka proizvodi modne dodatke i za muškarce, žene kao i za djecu. Osim vrećica također se ističe u cipelama, mirisima, nošenju očiju, elegantnim satovima i mnogim drugim artiklima.

Putovanja i kupnja diesel torbi:

Vreća je napravljena u Italiji od strane stručnih obrtnika i firma firme na vrećici je još jedna prepoznatljiva značajka ispisana na torbi. Pogledajmo top 9 dizajna Diesel vrećica:

1. Tote Style Diesel torbe:

Totalizator Style Diesel Bags

Ova torba jedna je od najnovijih torbi dizajniranih od Diesel. Boja i uzorak vrećice mogu voziti nekog ludog i ostaviti bez riječi. Budući da je ova torba stilova u torbi, ima dovoljno mjesta za čuvanje i udobne ručke za nošenje torbe. Izgleda da izgledate fantastično i različito u masi kada se nose.

2. Diesel traperna torba s klinovima:

Dizel Denim Bag with Studs

Novi izgled i stil koji su dobili torbici od trapera Dieselom. Torba ima elegantne srebrne vijke istaknute na prednjoj strani i elegantan remen za nošenje torbe. Oblik torbe izgleda nevjerojatno i razlikuje se od druge torbe. Savršena torba koju žena nosi za večernje zabave.

3. Diesel torba za muškarce:

Dizel Bag for Men

Muškarci su izuzetno pažljivi i izbirljivi oko pribora i odabiru one koji odražavaju njegovu izjavu o stilu. Diesel predstavlja prekrasne i izuzetno udobne torbe za muškarce. Torba ima obje ručke kao i remen za nošenje torbe. Ove vrste vrećica su dostupne u mnogim uzorak i možete odabrati jedan prema vašim potrebama.

4. Cool Diesel torbe za djevojke:

svjež Diesel Handbags for Girls

Torba je izrađena od prave kože i crna boja vrećice izgleda prekrasno i jedinstvena torba. Mala zlatna klinčića utisnuta, a trakasti uzorak dizajniran po cijeloj torbi, čini vrećicu nevjerojatnom i prekrasnom kad ga nose mlade djevojke. Ova crna i cool modela koja izgledaju kao dizelska torbica idealna je torba koju svaka žena mora nositi u svakoj prigodi.

Vidi više: Jute torbe

5. Diesel Travel Bags:

Dizel Travel Bags

Ova vrsta putnih torbi vrlo je prikladna za nošenje i vrlo prostrana. Iako čini se da je mali, ali ima više ormara za pohranu. Torbice trapera su prilično jake i mogu se nositi bez ikakvog straha. Dostupna je u širokom rasponu i raznim bojama, a možete ga odabrati prema vlastitom izboru i osobi.

6. Diesel torbica za žene:

Dizel Shoulder Bag for Women

Ove vrste Diesel vrećica su vrlo popularne i zahtjevne jer su lako rukovanje i korištenje. Vreća se može lako nositi na ramenima, pomažući vam da zadržite svoje ruke slobodnima. Ova vrsta vrećice je dostupna u mnogim bojama i veličinama, a možete ga dobiti po vašim potrebama i stilu.

Vidi više: Torbe za muškarce

7. Diesel Cross Body Bags za žene:

Dizel Cross Body Bags for Women

Ovdje dolazi najnovije i trendy cross body bags designed by Diesel. Duga crta na prednjoj strani čini vrećicu moderan i moderan izgled. Torba ima dugačke trake koje se mogu podesiti tako da se mogu nositi na jednom ramenu i omogućuju vam da držite ruke slobodnima.

8. Crna i bijela dizel kožna torba:

Crno and White Diesel Leather Bag

Kombinacija boja crno-bijelog izgleda čudesno i atraktivna kada se nosi. Baza vrećice je izrađena od bijelog kožnog sjaja i crne trake poboljšavaju izgled vrećice s mnogo nabora. Torba ima cvrčanje izgled i savršeno je za sve zabave ili hangoute.

Vidi više: Hidesign Ladies Handbags

9. Moderne dizelske torbe za žene:

Stilski Diesel Bags

Ova vrsta Diesel torbe ima lijep rez i dizajn. Torba izgleda vrlo različito od ostalih vrećica i izgleda elegantno i moderan kada se nosi. Torba izgleda vrlo impresivno kada se prenosi u urede, pa čak i za kupnju ili hangout. Torbe su dostupne u različitim uzorcima i bojama i možete ih odabrati prema svom stilu.

Diesel proizvodi su dostupni u cijelom svijetu iu trgovini s robnom markom. Čak ima mjesta gdje se nalaze svi proizvodi Diesel. Vrećice Diesel jednostavno su prekrasne i izgledaju nebeske kada se nose. Vrećice su dostupne u širokim rasponima, veličinama, bojama i sortama, čime vam daje mogućnost da posjedujete jedan za sebe. Torba je osmišljena, imajući u vidu funkcionalnost i zatvarači su izdržljivi i snažni, prilično jednostavni za upotrebu.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =