Blog

Prije nego se započnete pitati što riječ Satinique zapravo znači, počnite od imena Amway, američke kozmetičke i osobne i zdravstvene brige koja ima svoje grane izravnane u međunarodnim zemljama. Ova kućna njegu i kozmetički proizvodi tvrtke Amway, međutim, ima novu premium skupinu koja uključuje proizvode za njegu kose i styling proizvoda. brand Satinique iz Amwayevog ogranka uključuje nove utvrđene i patentirane tehnologije koje vam pomažu da izvrsnu brigu o svojoj kosi ne podvrgavate se ekstremnim metodama liječenja.

SATINIQUE Shampoos

Satinique šamponi za njegu, stil i tretman:

U ovom ćemo članku nabaviti nekoliko šampona koje nudi brand Satinique koji bi vas mogao otvoriti na novu razinu njege kose i proizvoda za styling.

1. Amwayni Satinique sjajni sjajni šampon:

Amway Satinique glossy repair shampoo

Sjajni popravni šampon tvrtke Satinique Amway koristi prirodnu mješavinu osnažujućih botaničkih hranjivih tvari i složenog znanstvenog pristupa popravljanju, oživljavanju i obnavljanju kose. Njihov patentirani kompleks Enerjuve miješa se s pozitivno nabijenim lipidima i kreatinom kako bi se eliminirao negativni naboj, a šipak i ulje sjemenki revitaliziraju limp kose.

2. Amway Satinique protiv prhuti šampona:

Amway Satinique anti dandruff shampoo

Upotrebljavajući pozitivno nabijenu jačanje lipida i kreatina, šampon protiv prhuti koristi vitamin E i prirodni avokado ekstrakti njeguju i vlaži kosu koja sprječava daljnje hrapavanje ili sušenje kose dok uklanja tragove peruti koji se nakupljaju na vašem tijelu.

3. Amway Satinique šampon za kontrolu prhuti:

Amway Satinique advanced dandruff control conditioning shampoo

Još jedan hit dandruff koji regulira šampon Satinique, prisutnost cink Pyrithione kontrolira proizvodnju perutanja dok infuzija prirodnih ekstrakata kamilice ublažava suhu kosu. Borba, suha koža, svrbež i česti gubitak vlage, ovaj šampon će uliti vitalnost i svježinu na kosu.

4. Satinique šampon za gubitak kose:

SATINIQUE anti hairfall shampoo

Satinique's anti hair puder šampon koristi svoju patentiranu kreaciju Enerjuve koja je mješavina pozitivnih nabijenih lipida i pojačanja kreatina s glatkim aplikatorom 18MEA. Poticanje mikro cirkulacije uz korištenje posebne mješavine ekstrakta olovke s ginsengom i Eclipta Alba ekstrakta ovaj šampon će hraniti i zaštititi vašu kosu od pada kose i lomljivosti.

5. Smanjite vlagu Satinique šampon:

SATINIQUE smooth moisture shampoo

Patentirani šampon za vlagu Enerjuve koristi svoje glatke čestice u ovom šamponu Satinique kako bi hidratizirao, hranio i očistio kosu. Pozitivno nabijene lipide jačaju kosu iz kutikula omogućujući im da rastu dulje i guste, dok se glatko vlaga zaključava kako vlaga gubi kontrolu.

Vidi više:  Keratinski šamponi

6. Satinique Extra Volume Shampoo:

SATINIQUE extra volume shampoo

Suha kosa oštećena kosa ima tendenciju da se istroši i zbog toga se u ovoj gravitaciji koja prkosi šamponma, masa koja ulijeva polimere povećava vašu kosu od korijena, a dodavajući energiju na glavu za gušći puniji izgled tijela. Dodatni volumen vaše kose može se postići bez jamstva za kosu.

7. Satinique 2 u 1 šampon:

SATINIQUE 2 in 1 shampoo conditioner

Osim čišćenja vaše kose koja uklanja ostatke nakupine proizvoda, perut i nečistoća, ovaj šampon u sebi proizvodi 2-in-1 kvalitetu, gdje možete čak i uvjetovati, omekšati i omekšati kosu dok je odgovarajuću pranje. Zato je Satinique unio ovaj šampon u jednom bocu.

Vidi više:  Najbolji šampon za arganovo ulje

8. Satinique nježna svakodnevno sredstvo za čišćenje / šampon:

SATINIQUE gentle daily hair cleanser

Pogodno za kemijski oštećenu ili bojenu kosu, nježno na vašem tijelu, dnevni šampon iz Satinique čisti vašu kosu i izbacuje ostatke stvaranja kože ili prhuti dok hrani i štiti kosu radi daljnjih znakova oštećenja.

9. Satinique revitalizirajući čistač za kosu:

SATINIQUE revitalizing hair cleanser

Revitalizirajući šampon za čišćenje kose koristi sustav infuziranih ceramidom koji vraća zamijenjeni ceramidni kompleks iz vaše kose koji omogućuje kosi da se ponovno vezuje i ojačava dok revitalizira, pomlađuje i popravlja kosu.

Vidi više: Wella Professional šampon

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 31