Blog

Marka, Olay, poznati naziv za njegu kože i proizvode za njegu kose ima svoj vlastiti raznoliki raspon kreme za oči. Pogledajmo ih 9.

Popularni Olay krema za oko u Indiji:

1. Olay Regenerist Luminous tamni krug korigirajući Hydraswirl krema za oko:

Olay eye creams

Svjetleći tamni krug Korekcija Hydraswirl krema za oči iz Olayovog Regeneristovog raspona izrađena je od dvostrukog okruglog oblika koji se temelji na hidrata i kremastom teksturom smanjuje izgled tamnih krugova. Krema za oči obogaćena je formulom glicerina, mike, vitamina B3 i E i pro-vitamina B5. Ova krema koja se temelji na gelu odmah osvjetljava oči, smanjuje tamne krugove i pomaže koži oko očiju za mlađe izgled.

2. Olay Age Defying protiv bora krema za oko:

Olay Age Defying Anti-Wrinkle Eye Cream

Age Defying krema protiv bora Olay kombinira se s hranjivim tvarima kao što su vitamin B3, pro-retinol i beta hidroksi koji pomažu u smanjenju izgleda bora vidljivo i smanjuju fine linije koje se pojavljuju s dobi oko delikatnog područja očiju. Ne uklanja pore i hidratizira kožu za mlađu nježnu, svježu i svijetlu kožu.

3. Olay Bright-On Schedule sjajilo za oči:

Olay Bright-On Schedule Eye Awakening Cream

Ova krema za buđenje očiju je izvrsno rješenje za jutarnje oči. Dolazi u kuglu s tri valjka koja hladi kožu ispod očiju, a njegova lagana kremasta tekstura smanjuje izgled finih linija, bora i natečenost uz tamne krugove. Također je bez ulja i ne začepljuje pore. Krema za buđenje oko očiju obogaćena je cvjetnim ekstraktima, osim lososa, krastavaca i bijelih ekstrakata koji vašoj koži daje sjajni izgled tijekom dana.

4. Olay Regenerist Micro-Sculpting krema za oko i Lash Serum Duo:

Olay Regenerist Micro-Sculpting Eye Cream and Lash Serum Duo

Ova mikro-sculpting krema za oči dolazi s dvostrukom dobročinom seruma lash. Njegovo žilavsko serumsko svojstvo daje i izgled debljih trepavica, glatkih kapaka, omekšava fine linije i vidljivo smanjuje pojavu bora oko očiju u samo tjedan dana. Kombinira se s amino-peptidom i hidra-učvršćujućim kompleksom koji oblikuje i podiže konture oko očiju dok formula glicerina hrani od baze do vrha.

5. Olay Professional ProX Eye obnavljanje kompleksa:

Olay Professional ProX Eye Restoration Complex

Olay Professional kompleks obnove očiju Prox obogaćen je kompleksom protiv starenja koji poboljšava izgled vrana i vidljivo smanjuje znakove tamnih krugova i bora uz stalnu upotrebu. Kombinira se s glicerinom, kofeinom, mliječnom kiselinom i limunskom kiselinom koja smanjuje natečenost i fine linije i pomaže vam da obnovite i osvijetlite oči.

6. Olay Regenerist serum za podizanje očiju:

Olay Regenerist Eye Lifting Serum

Regeneristički Eye lifting serum od Olay pomaže smanjiti izgled vrana noge. Obogaćen je baršunastom formulom naprednog kompleksa amino peptida koji obnavlja površinske slojeve kože. Također vidljivo smanjuje izgled finih linija, bora i daje bolji izgled kože. Također hidratizira kožu oko očiju i čini ga mekom. Ne začepljuje niti pore.

Vidi više:  Garnier krema za oko

7. Olay Regenerist roller za oči protiv starenja:

Olay Regenerist Anti-ageing Eye Roller

Ova krema protiv starenja u obliku valjka iz Olayova regenerističkog raspona je anti-starenje čudo za kožu oko očiju. Lagano smanjuje pojavu natečenosti, sitnih linija i bora tijekom konzistentne uporabe s vremenom. Obogaćen je kofeinom koji pomaže u smanjenju tamnih krugova, osim što hidrira kožu i čini ga glatkim i svjetlijim.

Vidi više: Najbolja krema ispod oka

8. Olay Total Effects tretman protiv starenja:

Olay Total Effects Anti-ageing Eye Treatment

Olay Total Effects Anti-aging tretman očiju je sve-u-jednom krema obogaćena vitaminom bogatim kompleksom koji se bori sa svih sedam znakova starenja oko očiju. Smanjuje izgled finih linija, bora, stopala vrana i tamnih krugova. To također smanjuje tupost, osvjetljava područje oko očiju i smanjuje natečenost. Čak izjednačava ton kože i smanjuje teksturu kože. Također hidratizira i vlaži kožu oko očiju.

9. Olay Total Effects osvjetljujuća kožna krema:

Olay Total Effects Eye Brightening CC Cream

Olay Total Effects Eye Brightening CC krema kombinira se sa sedam pogodaka kako bi čak i ton kože i ispraviti potrebne. Također pomaže smanjiti bore, tamne krugove, sitne linije i noge vrana. Također, vidljivo smanjuje pojavu natečenosti i vlaži kožu oko očiju.

Vidi više: Najbolja krema za oči

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 54 =