Blog

Mehndi kane kitovi su iznimno popularni u Indiji i postoje brojne marke koje donose kupce raznovrsnim proizvodima. Svaki proizvod ima različite vrste ishoda. Biti iskren; svi imaju više ili manje istu vrstu sastojaka.

Ovaj članak će pružiti najbolje mehndi kane setove koji su dostupni na indijskom tržištu, tako da ne treba trošiti dragocjeni novac na prekršaje koji ne čine ništa osim oštećenja kože.

Popularni Mehndi Henna Kitovi:

1. Kit kane zemlje:

Mehndi Henna Kits

Zemlja kana Kit je privremena tetovaža Kit dolazi sa svime što je potrebno za stvaranje lijepe body art privremene tetovaže. Vrhunska kvaliteta kane u prahu je pomiješana sa zemljom Henna Solution kako bi napravila kantu. Ta pasta se prenosi u meku plastičnu bočicu za primjenu s finim vrhom.

2. Shahnaz Husain Henna Precious Herb mix paket:

Shahnaz Husain Henna Precious Herb

Moćna mješavina biljne kane, formulacija sadrži kistu, zajedno s drugim dragocjenim biljem za koje se zna da daju divan izgled. Power pack je napravljen od biljnih sastojaka kako bi se osigurala najmanju štetu za kožu.

3. Henna City Tattoo Kit:

Kana City Tattoo Kit

To je napravljeno sa svim prirodnim sastojcima koje stvara realistične tetovaže koje je jednostavan za korištenje privremeni tetovaža kit. Nitko neće znati da nisu stvarni. Biti život zabave; dodajte zabavu na bilo koju rođendansku zabavu, bebu tuš, spavanje, dan na plaži ili bilo koje druge proslave.

4. Kona Henna Body Art Kit:

Kona Henna Body Art Kit

Kona Henna Body Art Kit uključuje sve što je potrebno za stvaranje profesionalne kvalitete kane kod kuće. Uključuje organsku prašku kane, ne postoji nered samo savršena henna paste koje svaki put održavaju konzistenciju. To daje izvrsnu tamnu boju i trajat će do 4 tjedana.

5. Henna King Powder Kit:

Kana King Powder Kit

Henna king kit za prah koji je spreman za uporabu kitova za kane, henna mehndi setovi sastoje se od svježeg listova heena i biljnih ulja. Ove crne kane setove, kane tetovaža setove obuhvaća prah mehendi da su jednostavan za korištenje i kožu prijateljski.

6. Jacquard Henna Mehndi Kit:

jacquard Henna Mehndi Kit

Egzotična ne-trajna tjelesna umjetnost Dalekog istoka od Jacquard proizvoda! Tradicionalni Mehendi je privučen na ruke i noge, ali također može primijeniti bilo gdje. Slobodno kreirajte nove dizajne na rukama (možda kao narukvice), na nogama, oko trbušnog gumba, iza vrata ili bilo gdje.

7. Patanjali Herbal Mehndi Prirodna kana u prahu:

Patanjali Herbal Mehndi Natural Henna Powder

Poboljšava rast dlake, smanjuje pada kose i daje hlađenje na kožu, to je proizvod ayurvedskih biljaka poput neem, amla, methi sjemena. Ovo je jedan od najboljih kitova.

8. Khadi prirodni biljni prirodni ken:

Khadi Natural Herbal Natural Henna

Khadi biljna kava je kombinacija Amla & Jatropha, prirodno detoksifikuje. Ovaj henna mehndi setovi su pakirani u tamper dokaz materijala koji osigurava kvalitativni mehndi. Dizajn traje danima ili se lako može ukloniti dječjim uljem. Ovaj proizvod daje tamnoj sjeni koži.

9. KAVERI Biljni ken Konji Mehandi (12 kom.):

Kaveri Herbla Henna Cones (12pcs.)

Ovi mehandi čunjevi pripremljeni su od najviših razreda s 100% prirodnim lišćem Mehandi, bez kemijske upotrebe. Najbolja ambalaža od konusa daje više od 1 godine roka trajanja. Opsežno se koristi za izradu tetovaža na rukama i nogama.

Zaključak:

Ovo su neke od najboljih mehndi kantanskih setova koji će imati najbolje dizajne kane. Svi ovi proizvodi odabrani su od vrhunskih robnih marki. Osim gore navedenih proizvoda postoji nekoliko drugih nijansi dostupnih na tržištu kao što su bijela kana kit, ken kit tinta i kana umjetnost kit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2