Blog

Brodovi su savršeni izbor za nošenje cipela s elegantnom odjećom. Pogodan je za sve vrste haljina. Možete se izdvojiti od drugih ako nosiš Bourges i učinit će vaš izgled moderan. Mnogi dizajni i boje brogova dostupni su u crnoj, smeđoj i tan. Mnogi različiti dizajni su također tu u crnim brogues. Morate znati najbolje dizajne prije nego što odaberete jedan.

Najbolji crni štapići za muškarce i žene:

Zato smo ovdje da vam pomognemo. U nastavku su navedeni vrhunski crni broševi,

1. Brodovi od crnog trapera:

Crno Denim Brogues

Ovaj crni broš je nova promjena tradicionalnog Oxforda. Ova cipela ima gornji i gusti potplat crnog trapera koji osigurava udobnost i maksimalnu izdržljivost. Ovaj dizajn ima laganu midsole i ružan potplat koji povećava vuču. Kao što je krevet stopala može se ukloniti. To je najbolji izbor kao casual wear.

2. Brodovi kože od crne teladi:

Crno Calf Leather Brogues

Ove elegantne mens crne brogue cipele izrađene su od čiste kože. To je izvrstan dizajn i možete ga nositi kao formalno trošenje. To vam daje maksimalnu udobnost i izdržljivost. Isprobajte te mens cipele od crnog kamena sa svojim dnevnim outfitom.

3. čipka ups crna špagula:

Čipka Ups Black Brogue

Čipke odjevene u crne kožne cipele su ručno izrađene cipele. Ovo je od najkvalitetnije teleće kože. Sama je koža i obložena je mekom tele kožom kako bi povećala vašu udobnost. Nosite ovu cipelu će vam dati elegantan izgled. To je savršen izbor za vašu formalnu odjeću.

4. Black Brogue Cleat Boot:

Crno Brogue Cleat Boot

Ovo je prekrasan dizajn crvenih čizmica. To je izrađeno od kože pa morate biti vrlo pažljivi prilikom rukovanja. Potplati su izrađeni od gume kako bi se postigla maksimalna čvrstoća. Možete ga nositi svojim casual haljinom.

5. Bourgesov crni krokodil žene:

Crno Suede Woman’s Bourges

Tomovi crni sanduci su cipele za žene. Prikladni su za vaš odmor. Dizajn je neusporediv i iznimno je udoban. Dolazi sa sustavom čipke koji osigurava željenu kondiciju. Mekana tekstilna stopala za noge jastuči se za udobnost i tretirana kako bi se riješila bakterija. Sole se sastoji od gumba kako bi se dobro držao.

6. Navy Black Brogue Boot:

Mornarica Black Brogue Boot

Ova ženska crna čizmica s čizmama dolazi sa žutim potplatom. Izbočeni sloj izrađen je od složenih drvenih i dugih gumenih potplata kako bi se postigao dodatni zahvat. To je tip pletiva s mesnim kapcima. Ova cipela izrađena je od kožnog materijala i savršena je casualna odjeća.

Vidi više: Muške cipele

7. Muški crni Oxford Brogues:

muška Black Oxford Brogues

Ove crne Oxford cipele izrađene su od visokokvalitetnog kožnog materijala. Također, ovo je dugotrajna cipela. Možete ga nositi kao formalno trošenje. Ovo je udobna cipela koju možete nositi cijeli dan. Sustav čipke osigurava savršeno uklapanje.

8. Ženska crna povremena prepreka:

ženski Black Casual Brogue

Ova crna ženska čigra je izrađena od finog kožnog materijala. To je običan tip s unutrašnjim jastukom. Ovaj hladni jastučić osigurava maksimalnu udobnost za vas. To je obična čipka tipa brogue cipele. Ovaj dizajn je jednostavan i pogodan je za one koji ne vole dekorativne cipele. Možete ga koristiti kao formalno trošenje, kao i za casual wear.

Vidi više: Cipele za žene

9. Branded Men's Black Brogues:

žigosan Black Brogue

Muška crna kožna kopča izrađena je od kožnog materijala. Ova pametna čipka za cipele dolazi s kožnim potplatom i kožnim presvlakama. Možete ga koristiti kao formalno trošenje i očistiti ga mekom i suhom krpom. To je dugotrajna cipela.

To su top 9 crnih brogues dostupnih na tržištu. Pri odabiru cipela pokušajte odabrati najbolju marku, to je dugotrajan. Možete privući pozornost svih ljudi s dobrim izgledom, tako da ne budete slični drugima; budi najbolji.

Vidi više: Moderne crne cipele

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =