Blog

Svi volimo modu i volimo ostati u stilu. Čak i kada se radi o trendi nijansi boje noktiju, uvijek morate imati nekoliko boja u svojoj kolekciji.

Evo naših 9 najboljih nacrta noktiju i nijansi koje mislimo da morate imati.

1. True Blue Nail Paint Designs s nijansama:

čavao paint designs

Plava je kraljevska boja. Kada je riječ o lakovima za nokte, morate zadržati plavu boju u svojoj kolekciji. Plava boja izgleda potpuno prekrasna. Možete povezati svijetle nijanse plave s ljetnim odijelima. Na tržištu su dostupne različite nijanse plavih noktiju. Možete isprobati različite nijanse i nositi ih prema vašoj boji odjeće.

Vidi više: Toe Nail Art dizajnira za početnike

2. Veličanstveni dizajn ljubičaste boje noktiju:

veličanstven Purple Nail Paint Design

Ljubičasta je mnogo voljena boja mnogih žena. Mnoge stranke nositi saree i odijela su postavljeni u ljubičaste ili je nijanse. Boja ljubičasta najbolje odgovara party wear. Možete naštetiti boju ljubičastog na noktima s ljubičastim trošenjem stranke. Ako ste spremni izbjeći ljubičastu boju haljine, možete nositi ljubičasta boja nokta čak i crnom odjećom.

3. Crni magijski dizajn noktiju boje:

9 Najbolji dizajn boje noktiju s nijansama Stilovi u životu

Crna čarolija zvuči malo Voodoo, ali vjerujte nam, ako još niste naišli na crne nokte, onda vam nedostaje noktiju. Crna boja jedna je od najljepših nijansi boja za nokte koje možete imati u vašoj kolekciji. Dajte ovom sjenovitom nijansu probati i poželjet æete ga ponovno probati. To možete nositi sa svojim klubom, zabavom ili večernjim odijelima.

Vidi više: Nail art dizajni za djecu

4. Lijep rozak za njegu noktiju s nijansama:

Ružičasta Nail Paint Design With Shades

Pink je boja djevojaka. Ako niste pretjerano nepobjedivi onda morate voljeti ružičastu boju u noktima. Postoje razne nijanse ružičastog noktiju koji su dostupni na tržištu ovih dana. Možete isprobati različite nijanse za nokte za prste. Ružičasta boja ima naviku da izgleda još girly. Dakle, ako govorimo o prvom datumu ili danu za kupovinu s vašim prijateljicama, ružičasta je boja koju trebate nositi.

5. Seksi crvena boja:

Crvena Nail Paint Design

Crvena boja je vrhunska boja. Uvijek je bilo tako. To je kraljevska boja bez sumnje. Nikada ne možete pogriješiti na crvenoj boji noktiju ako se nadaš na party ili vjenčanje. Crveno može ići dobro s crnim outfits previše. Dakle, ako namjeravate nositi tu malu crnu odjeću za sljedeću zabavu, pokušajte staviti neku dobru nijansu crvene boje noktiju.

Vidi više: Jednostavni dizajn noktiju

6. Srebrni dazzler:

9 Najbolji dizajn boje noktiju s nijansama Stilovi u životu

Srebrna je svestrana boja. To je takva boja za boja za nokte koja se može lako sjesti sa gotovo svim vrstama i bojama odijela. Ovih dana to mora imati nijansu boja noktiju koju imate u vašoj kolekciji. Možete isprobati razne svjetlucave srebrne nijanse koje su dostupne na tržištu ovih dana.

7. Shimmery Golden:

9 Najbolji dizajn boje noktiju s nijansama Stilovi u životu

Baš kao i srebro, zlatno je druga boja koja je ovih dana vrlo popularna noktiju. Možete vidjeti kako celebs u novije vrijeme ugošćuju tu boju na svojim noktima na neki ili onaj način. Koristili su ovu boju naljepnicama ili nanošenjem noktiju i učinili sjajnu zlatnu boju. Isprobajte neke jednostavne polka točke u crnoj boji na zlatnoj boja za nokte i vidjeti razliku za sebe.

8. bijeli izlaz:

bijela nail paint

Bijela je mnogo voljena boja mnogih djevojaka. Pogotovo ako vam se sviđa rad na noktima, tada gotovo nikada ne možete raditi bez ove boje. Bijela također dobro ide s vašim svijetlim odijelima ili bezobraznim jumpsuitsom. Biste li pokušali malo bijele?

9. Zabava Žuta boja:

Žuta boja Nail Paint Design

Žuta je još jedna ne-tradicionalna nijansirana boja. No, to je postalo ogroman hit s celebs poput Rihanna i drugih u novije vrijeme. Možete se baviti različitim nijansama žute boje kako biste ih povezali svojim svijetlim ili crnim odijelima. Mora imati sjenu u vašoj zbirci ovih dana.

Vidi više: Japanski dizajnovi noktiju

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 91