Blog

Sove su noćne - spavaju tijekom dana i budni noću. Danas djeca su također postala poput sova - ostati budan do kasno navečer.

Najbolje i jednostavne ptice obrt i aktivnosti za djecu i odrasle:

Evo nekoliko svježih i laganih ideja owl zanatskih kako bi zadržali svoje dijete i, naravno, bili zaposleni,

1. Papirnate lutke Obrt:

Papir Roll Owls Craft

Ovo je stvarno lagana oruđe za djecu koja se mogu izraditi iz starih tkiva. Vi samo trebate obojene listove, ljepilo i gumbe za oči. Ukrasite je kako se osjećate i napravite stvarno slatku šarenu sova. Izrežite gornji dio u polukrug uokviren unutra. Pokrijte sova s ​​obojenim listom. Držite gumbe kao oči i malu trokutastu pustolovnu komad za nos. Izrežite dva polukruga za krilima i Voila je sova spremna.

2. Patchwork pregača Owl Obrt:

krpež Apron Owl Craft

Šarene pregače za vašeg anđela, tako da ona ne tlo joj odjeću dok igrate. Osjetljenu licu sove na tijelu i za donji dio, stare ili ostale komadiće tkanine mogu se koristiti kako bi se kape pokazale pernatim tijelom. Divan i lagan posao za mamu, zasigurno će donijeti radosni osmijeh na licu, majci i kćeri.

3. Stara bagavska oruđe:

Star Sack Owl Craft

Imate li staru komad vrećice? Ne znam što da radim s njom? Bez brige. Samo nekoliko nabora i šivaćih gumba za oči, stari gumb u obliku srca ili čak i odjeću za nos za nos i pogledajte kakvu prekrasnu ideju zidne umjetnosti koju ste stvorili!!!

4. Građevinska papiga olovke:

Papir Plate Owl Craft

Djeca su dosadna vikendom? Previše TV nije dobro. Evo prekrasne ideje da ih zadržite zauzet. Imate nekoliko papirnih ploča, papir za grafikone, olovke za crtež? Idemo na posao. Jednostavno izrežite malo na vrhu papirnatih pločica, kako biste napravili glavu i uši, bojite je smeđe. Izrežite velike krugove za oči i nos. Također možete rezati male komadiće grafikona u obliku grana i lišća. Tamo je vaš mali stvorio savršeni umjetnički komad za svoju sobu.

5. Olovka prstiju:

Prst Print Owl Craft

Evo jednostavnih obrisaka za djecu za malu djecu. Izrežite veliki ovalni komad grafikona za tijelo i lice, oči i nos. Stavite ih na plavi ili crni papir. Izrežite noge i držite ih. Zatim umnite djetetov dlan u lakšu boju boje s bojila ili boju u prahu i postavite ih na obje strane tijela kako bi ih izgledale kao krila.

6. Gomba sova kao obrt:

Dugme Owl as a Craft

Sve što trebate je puno gumba, ljepila i grafikona. Nacrtajte sliku sove koja sjede na stablu. Možete čak i preuzeti predložak za ispis s bilo kojeg mjesta i pratiti ga na grafikonu ili platnu. Sada počnite držati gumbe. Možete čak i oblikovati i objesiti ga kao lijepu zidnu umjetnost.

Vidi više: Drveni obrt za predškolske dobi

7. Slatka oraha:

Sok Carton Owl Craft

Okrenite staru kartonsku voćnu sokicu u prekrasni ulagač ptica. Bojite bilo koju svijetlu boju. Možete koristiti stare kapice boce za oči. Izrezati trokutaste komade na stranama za krila i veliku rupu na prednjoj strani. Stavite neke ptice u nju i objesite ga u svoj vrt ili balkon. Pogledajte koliko prekrasnih ptica cvrkutaju vašu atraktivnu sova.

8. Sladoled štapić ptica obrt:

Led Cream Stick Owl Craft

Boja 4 do 5 sladoleda držeći tamnu boju i nakon što su osušene, zalijepite ih jedan do drugog na komad grafikona. Stavite dva pera na stranu za krilima. Za oči su izrezali dva velika kruga i dva mala kruga. Bojite male krugove crne i stavite ih na veći. Zalijepite ih kao oči. Nacrtajte stablo oko nje i prikazuje sova koja sjedi na njemu.

Vidi više: Bugovi i insekti obrt

9. Plastična vreća Sova oruđe:

plastika Bag Owl Craft

Prekrasna ideja za odrasle osobe za izradu darova vrećica oranica za ptice za djecu. Također se može predati pakiranje povratnih darova za rođendane. Stavite svoje čokolade ili darovni artikl u plastičnu vrećicu i učvrstite ga. Izrežite lice sova na obojenim listovima kartica ili čak možete izrezati na bijeli list i bojati ih. Spojite ih na vrhu i na stranu štipaljke dvije listove u obliku slova za krilima kreativnim i inovativnim radom.

Sove lete i lovi samo noću. Vrlo su tajanstvene i zapanjujuće. Sove su također poznate kao mudre ptice. Zato pomognite djetetu da bude mudar i stvoriti prekrasnu umjetnost.

Vidi više: Jednostavne kuće obrtničke ideje

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 79