Blog

Vjenčani setovi za žene su lijepo dostupni u mnogim izvedbama. Skup od dva ili tri, pa čak i četiri je napravljen za svadbeni vjenčani setovi. Jedan od njih je glavni i ostali su prateći prstenovi čineći cijeli uzorak izgleda nevjerojatan.

Ladies Ring Sets za vjenčanje:

Evo popisa 9 tradicionalnih i lijepih vjenčanih setova za žene.

1. lijepo uklesana vjenčanica Set:

Lijep Carved Wedding Ring Set

Veličanstveni izrezbareni vjenčani prsten smješten u platini dio je imovine za vjenčanje ne samo s skupim prstenastim setom, već zbog dragocjenog ljubavnog života koji će započeti nakon ovog. Dijamant lijepo ušutkava u središtu četiriju markiziranih dijamanta i sličnog neravnomjernog prstenastog remena okruglog dijamantima.

2. Podložni svadbeni dijamantni prstenasti prsten:

Podjela Shank Bridal Diamond Ring Set

Dvostruki krak svadbeni dijamantni prsten postavljen za mladenku izgleda jednako veličanstveno kao i nevjesta odjevena u taj poseban dan. Savršeno okrugli dijamant u središtu prstenastog remena dizajniranog s podijeljenim krajevima, od kojih je jedan okovan klincima s dijamantima, a drugi s običnom platinom. Sličan tanki prsten koji se podudara s velikim podržava dizajn vrlo dobro.

3. markizni dijamantni svadbeni prstenovi:

Markiza Diamond Bridal Rings Set

Zlatni prstenovi s dijamantima u njima u umjetničkom dizajnu će biti najbolji vjenčani prsten postavljen za nju na vjenčanju. Prsten je okrenut markiznim dijamantom s malim, savršeno okruglim dijamantima postavljenim na prstenastom traku. Sličan zakrivljen i izrađen prsten podređuje glavnom prstenu.

4. Princess Cut Tri Sided Diamond Bridal Set:

Princeza Cut Three Sided Diamond Bridal Set

Prsten prinosa zlatni dijamantni prsten je samo divan dizajn prstenova. Prstenovi su oblikovani s dijamantom bijele princeze u sredini i plavim safirnim dijamantima na stranama ako je prstenasta traka. Sličan prsten s plavim okrugle sapphire dijamanti u središtu linija i bijeli dijamanti na obje strane je samo savršen par ženskih vjenčanih prstenasti setovi.

Vidi više: Mens srebro vjenčani prstenovi

5. Ekskluzivni vjenčani prstenasti set:

Ekskluzivan Wedding Ring Set

Ekskluzivni dizajnerski prsten postavljen s jednim s okruglim dijamantnim klinom na vrhu prstena i pratećim prstenom s sličnim izgledom okrušenim ružičastim dijamantima u sredini prstena. Skup od dva takva nevjerojatna dizajna će se pokazati savršenim izborom za svadbeni vjenčani set.

6. Filigrani ružičasti safir vjenčani prstenasti set:

Filigran Pink Sapphire Wedding Ring Set

Ružičasta šafirska dama vjenčani prstenasti set od tri vrlo lijepo oblikovana prstenja veličanstveno će izgledati nevjerojatno na svojim rukama. Srednji prsten dizajniran je s ružičastim okruglim safirom u sredini i filigranskom umjetnošću oko njega s platinskom prstenastom trakom. Slična dva prstena na obje strane prstena izgledaju sjajan spoj.

Vidi više: Vjenčanja prstenova

7. Crni dijamant u crnom zlatu:

Crno Diamond in Black Gold Wedding Ring Set

Crna ljepota se nikada ne smatra manje od bijelog i žutog zlata. Crni dijamantni prsten okovan crnim zlatom vrlo je rijetko odabran za svadbene svečanosti. No, s rijetkim ukusom uvrnutog stila, crni prsten za vjenčanje izgleda nešto iz plavog stila.

8. Womens Wedding Ring Trio Set:

Vjenčanje Ring Trio Set

Vjenčani prsten postavljen u trio dizajna su vrlo lijepa zbirka vjenčanih prstenasti setovi za žene. Prekrasan dijamantski rad na zlatnom prstenu izgleda posve jedinstven i dragocjen. Prostor dijamanta obavlja se s tri dijela koji izrađuju različite blokove na tri prstena.

Vidi više: Muški Christian Vjenčani prstenovi

9. Vjenčani prsten zalaska sunca za nju:

Zalazak sunca Wedding Ring Set

Jednostavan vjenčani prsten s jedinstvenim jednostavnim dizajnom, ali isključivo različit s njegovim značajkama je ono što trebate impresionirati svoje odlaska na ženu na vjenčanju. Dizajnerski prstenasti prsten i jedan običan prsten s dijamantnim klinom na način koji centrira na drugom prstenu dva, čineći ga izgledom kao jedan, predstavlja veličanstveni dizajn.

Vjenčani prstenasti setovi za mladenku su poseban način da vašu ideju biti sretna s brojnim lijepim prstenima zajedno. Evo nekih veličanstvenih dizajna koji vas mogu osvrtati na setove vjenčanja.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =