Blog

Zapadno odijelo uvijek je donijelo prekrasna iznenađenja modnim svjesnim muškarcima i ženama. Među njima, nevjerojatan trend koji postaje popularan među mladima je dugo dizajner blazer. Izrađene od svile, pamuka, baršuna, kože, poliestera i sl. Uvijek su dali prekrasne dizajne kako bi opravdani izgled vaše odjeće. Oni imaju duljinu ispod struka, a ponekad i bedrima koji su široko nosili za zime.

Najnoviji dizajn blazers u Long Size:

Pogledajmo nekoliko viralnih modela dugih blazera za vaš ormar.

1. Dugogodišnje veličine siva rukav naušnice:

siva Sleeveless Blazer

Dugi blazers za dizajn žena sasvim prihvatljivi tijekom ljeta je dizajn bez rukava. Sivi bijelom pamučnom džemperu daju se dva široka džepa. Šminker izgleda prilično šarmantan na kratkim hlačama i minikrugima za pravilan ljetni pogled na piknike.

2. Jednostavna crna sportska džemper za djevojke:

Jednostavan Black Blazer

Jednostavan ženski džeparac koji vam daje atraktivan profesionalni izgled je običan crni blazer s srednjim gumbima na struku. To daje korporativni izgled ženama za događaje. Šišanje također ima duboki izgled ovratnika što ga čini pogodnim za bilo traperice ili hlače.

3. Vuneni dugački blazers za žene:

vunen Long Blazer

Tražite nešto udobno za zime! Dizajn džempera od vune je najbolje s kojim možete ići. Šalter ima široki ovratnik koji daje križanje na struku za pravilno postavljanje. Džepovi blazera također su dobili novi uzorak koji je prešao. Dostupni su u različitim svijetlim bojama za odabir.

4. Ženska duljina koljena Dizajner dugački džemper:

Dizajner Long Blazer

Dugi jakni jakne za žene s dizajnerskim dodirima daje sjajan izgled. Duga crvenkapica ima vratnu kapu, dok je cijelo skakaonice prilično slobodno od tijela. To daje djelovanje dvostrukog sloja. Izrađen od baršuna, široko se nosi na modnim revijama modela.

Vidi više: Party Wear Blazers za dječake

5. Modni Long Coat Blazer za muškarce:

dugo Coat Blazer

Dugi planinski mens dizajn izrađen od kombinacije pamuka i svile, daje dojmljiv pogled službenim ljudima. Šminkera odgovara oba na formalnoj odjeći, kao i casual wear. To daje dobro održavanoj slici veliku izloženost profesionalnom izgledu.

6. Dugo lak sako Muškarci u crveno:

Crvena Blazer

Dugo blazer za muškarce u crveno je danas poznat po poslovnim ljudima. Službeno odijelo dobiva dugačak blazer koji daje izgled hunkeru nosiocu. Odstranjiv spoj također čini preporučljivim za teške ili srednje tjelesne muškarce.

Vidi više: Ljetne muške odjeće

7. Vuna i pamuk Blazer Long:

Vuna and Cotton Blazer

Muški dizajn dugačkog blazera, koji je posebno napravljen za zime, je šminker sastavljen od pamuka i vunenih materijala. Dugi blazer daje ovratnik od vune kako bi zaštitio vaš vrat od hladne zime. Široko je dostupan u raznim drugim bojama za pravilan zimski izgled.

8. Funky Long Blazers u muškoj muškoj modi:

prožet fanki ritmom Blazer

U potrazi za nečim elegantnim, ali funky nositi ovu proljetnu sezonu! Dugo blazer za dizajn muškaraca izrađen od pamuka s jedinstvenim dijelom ovratnika najbolje je odabrati. Ima pun prednji otvor s rezom iza. Osim toga, ovratnik je širok širen puk koji izgleda prilično elegantan.

Vidi više: Kratke boja za žene

9. Dizajner Long Blazer haljina za žene:

Dizajner Long Blazer Gown

Lijep dizajner dugački džemper koji je inspiriran obama dugim haljinama i nevjerojatnom protočnom haljinu prilično je osjetljivo nositi se za posebne prigode. Dugi crni jakni dobivaju široki ovratnik koji daje oblik vrata. Izrađena je od svile i također je dostupna u različitim bojama za odabir.

Baš kao i ostali odjevni predmeti ukrašeni su novim trendovima, slično dugačkim blazersima također se daju čudesno dotaknute dizajne kako bi izgledale osjetljive i privlačne.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 62 =