Blog

Žene su općenito lude za nakit, a posebno zlatni nakit. Bangles su nešto što ga redovito nose, a zatim postoje posebni za prigode kao što su vjenčanja, prijemi, zabave, obiteljske funkcije i još mnogo toga. Ima dosta 30 gms i zlatnih kuglica dizajn koji su izrađeni posebno za takve prigode.

Najbolji dizajn zlatnih zlata u 30 grama:

Evo nekoliko najboljih 9 zlatnih kaciga dizajna u 30 grama,

1. Zlatni dijamant žuti 30 gm Bangle:

Zlato Diamond Yellow 30 gm Bangle

Ovo je vrlo osjetljiva i elegantna kuglica. To je upleteno i ima cvijet ugrađen između rubova. Obuhvaća bočnu stranu s dizajnerskom maticom. Ima sofisticirani i spremni izgled. Ovo će biti dobar izbor kada odlučite darovati svoju ženu.

2. Zlatni Bangles s povremenim dizajnom:

Zlato Bangles with Intermittent Designs

Ovaj se set može koristiti redovito. Ona krasi nježne ruke dame. Na cijelom pojasu ima oko 4 isprekidane izvedbe. Ima vrlo sjajnu završnu obuću i također istaknuto elegantno obrubljeno uzorak. Ovo će uvijek biti dobar izbor.

3. Fancy zlato u 30 gms:

fantazija Gold Bangle in 30 gms

Ovaj fancy kljun je vrlo pogodan za prigode kao što su vjenčanja i prijemi ili obiteljske funkcije. Ima izvana jedinstven trg oblik. Ovo je dvostruko slojevito i ima cvjetne izrezane dijelove na vanjskim stranama. To je suvremenog dizajna i ide s trendy sarees ili lehengas. Ovo je lijepa kolekcija stranke koja nosi obrasce nakita.

4. Debeli zlato 30gm:

gust Gold 30gm Bangle

Debeli 30 gm zlatne rukavice s dizajnom ljuske i bijelog zlata kako bi se stvorio znakovni efekt. Ovaj ukras obično nose nevjeste, zajedno s staklenim rukavicama koje joj čine izgledaju nevidljivima. Ako tražite bangles 30gm boga za svoje drage onda je ovo drugačiji stil biti lijep kao izbor.

5. Oblik listova 30 gm Bangle:

List Shape 30 gm Bangle

Vrlo osjetljivi pramen koji ima oblike listova povezanih zajedno. Dijamanti su potkovani na venama lišća. Ovo je izvrstan izbor nošenja večernjih druženja ili zabava. Izgleda stilski i pametno. Ovo dolazi s luksuznim stilom u uzorku.

6. Mango Motif u 30 gms Bangle:

Mango Motif in 30 gms Bangle

Ovo zlato od 30 grama ide dobro s tradicionalnim trošenjem. Široka je i ima povišen greben u sredini s mango motivima s obje strane. Ovo je mali teški gusti pencil u zlatnim zbirkama ispod 30 gms.

Vidi više: 4 grama zlatnih zlata

7. Zlato Kadas u 30 gms:

Zlato Kadas in 30 gms

Ovaj Kada dobiva antikni izgled. Zlatne kugle na vrhu čine ga nevjerojatnim. Geometrijske izvedbe i nježne kuglice daju joj istaknuti izgled. Ima bakreni završetak.

8. Gold Broad Kadas:

9 Awesome 30 Gram Zlatni Bangles Slike i dizajna Stilovi u životu

Ovi Broad Gold Kadas izgledaju sofisticirano. Ugrađen rubinima i biserima ima izuzetan izgled. Dovoljni su za ukrašavanje ruku mladenke.

Vidi više: Zlatni Bangles dizajnira u 10 grama

9. Zlatni i biserni kadi:

Zlato and Pearl kada

Široki zlatni ogrtač s ugrađenim brojnim malim moti / biserima. Izgleda vrlo bogato i elegantno. Savršen pribor koji će vas učiniti zadivljujućim i izuzetnim.

Bangles ukrašavaju ruke žene. Bilo da je široka ili tanka, bilo koji tip od Bangles čini ženu šarmantan i elegantan. Budući da moramo biti prisutni i oprezni u takvim prigodama, postoje 30 grama zlatnih kuglica koje su bez težine, ali još uvijek imaju isti dostojanstven izgled. Dobit ćete dobar dizajnerski uzorak u širokim zbirkama zlatnih rukava, nabavite nekoliko svojih omiljenih dizajna, inače možete prilagoditi zlatne rukavice na putu za voljenu osobu. Isprobajte bilo koju ideju koja će vam biti ugodno u proračunu.

Vidi više: 20 gm Zlatni Bangles u Indiji

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =