Blog

Jedna od najizbirljivijih problema s kosom i vlasištem jest prhut koji kolači i ljepila se na vašem kožu ne dopuštajući da pore dobro ispiru. Kao rezultat toga, začepljene pore pade na glavu koji se hvataju u prekomjernom sebumu, uzrokujući da kosa postane beživotna i dosadna. U ovom trenutku, ono što vam je potrebno je medicinska skrb skupljena s skupe kosu spa dan. Sada iskoristite prednosti oboje, šampon za čišćenje i medicinsku bolest vašim problemima kose, s klasičnim Selsunovim šamponom.

Selsun Shampoos

Vaša kosa prolazi kroz puno stresa i napetosti tijekom dana. To može biti više od izloženosti sunčevim zrakama ili samo još jednom grubim vremenskim uvjetima. Može se kemijski obrađivati ​​termički oblikovana kosa ili jednostavno vanjska boja kose u naglašenim medonosnim jagodama. U oba slučaja, ovaj pristupačan brand šampon proizvoda doista je prijatelj za teška vremena kada ne samo da možete popraviti, već i zaštititi kosu od daljnjeg oštećenja odabirom ove linije za njegu kose.

Selsun šamponi u Indiji:

Pokušavate dobiti kosu bez kose kod kuće. Ovdje su šamponi selsun koji mogu zauvijek spriječiti perut i gubitak kose.

1. Selsun selenium sulfidni lokalni šampon:

Selsun Selenium Sulphide Topical Shampoo

Selenium sulfid je antibiotik koji vam pomaže da se s lakoćom nosite s određenim infekcijama vlasišta i nesavršenostima bez da uzrokujete nuspojave. Zbog toga smo u ovom šamponu pomiješali tematsko rješenje koje ne samo da se bori protiv zbijenosti prhuti na vlasištu, nego također sprječava lomljenje, skaliranje, svrbež i, naravno, obezbojenje glačala. To je lijekom koji smanjuje infekciju kvasca i tako pokazuje brzo poboljšanje.

2. Selsun Gold Shampoo:

Selsun Gold Shampoo

Pakiran u odgovarajuću žutu zlatnu bocu, šampon Selsunovog zlata još jednom je lijekiran bolest stručnjaku za kontrolu prhuti. Reguliranje proizvodnje sebuma kontroliranjem pH ravnoteže u vlasištu, zlatni šampon pomaže iu liječenju kožnih i vlasišta kao što su seborrhoični dermatitis i Tinea Capitis.

3. Selsun 7 cvjetni šampon:

Selsun 7 Flowers Shampoo

Selsun 7 cvjetni šampon koristi čudnu kombinaciju egzotičnih cvjetnih ekstrakata, sedam u broju koji se savršeno usavršavaju u borbi protiv znakova starenja, osim očitih oštećenja i vlasišta. Svaki od sedam cvjetova radi na uklanjanju ne samo perut, već i stvaranje proizvoda i nečistoća zajedno s oživljavanjem kose kako bi se stvorio mekani sjajni mladi izgled.

4. Selsun Blue 5 šampon:

Selsun Blue 5 Shampoo

Suzbijanje 5 različitih problema s kosom i vlasištvom, Selsun blue 5 šampon održava kosu glatkom, odskočnom i zdravom, dok se bori s 5 različitih znakova. Prva skrb uključuje zdravlje tjemena koje treba regulirati za borbu protiv drugog stanja, prhuti. S prhuti kosa ne može ostati čist i ovo je treći kriterij. Sa čistom kosom sada možete postići upravljivost i sjaj koji čini posljednja dva kriterija za zapanjujuće lijepu kosu.

5. Selsun Blue šampon protiv prhuti:

Selsun Blue Anti- Dandruff Shampoo

Selenium sulfid je medicinski antibiotski skalp i zahtijeva kosu koja liječi tjelesne tekućine kao što su prhuti, obezbojenje i tako dalje. Šampon protiv prhuti koristi 1% selenovog sulfida kako bi se borio prije svega najčešći problem kose, perut. Uklanjanje nakupljanja proizvoda i prljavštine iz svakodnevnog onečišćenja je još jedna funkcija za to.

Vidi više:  Tresemme šampon za suhu kosu

6. Selsun Blue Salon Zinc prhuti šampon:

Selsun Blue Salon Zinc Dandruff

Zajedno s perutom izaziva svrbež, skaliranje, a to bi moglo pridonijeti ozbiljnim uvjetima vlasišta koji otpuštaju snagu kose uklanjanjem folikula vaše kose od samog korijena. Zato za kontrolu prhuti i pomoćnog problema, Selsun salon koristi cink kao jedan od primarnih sastojaka koji reguliraju stanje vlasišta osim čišćenja.

Vidi više:  Shampoo Shikakai

7. Oro Suspension Selsun prhuti šampon:

Selsun Oro Suspension Shampoo

Selsun Oro šampon koristi ozbiljnu tehniku ​​skrutnjavanja kako bi uklonio tragove ili ostatke perut, tako da tvrdokoran perut ne otpušta probleme kao što je seborrhea. Šampon za suspenziju dolazi u kremasti bogatim formulama s mekom pjenastom sapunom koja vam omogućuje da isprati kosu u zaštitnoj njezi.

Vidi više: Selsun Blue Shampoo Indija

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 + = 69