Blog

Što dobivate po licu? Vaš odgovor može biti sjajan? U pravu si! Jeste li ikad pokušali lica za akne? Lica je zbirka postupaka koje izvodi estetičar, kako bi se uklonile mrtve stanice kože i uklonile pore na licu. Lica dostupna su u većini lječilišta, osim što su metode za obavljanje svakog postupka različite.

facials for acne

Lica poboljšava jasnoću kože koja podržava zdravu, svijetlu kožu; smanjuje blemishes, kao i ublažiti upalu naše posebno skrojen acne lica. Ovaj uspješni tretman s aknama razgovara s brojnim problemima koji računaju blemishes, dryness kao i prerano starenje. Poteškoća kože može sadržavati ogromno negativan utjecaj na način na koji osjećamo - dugotrajni problemi mogu uzrokovati nisko samopoštovanje, nervozu plus ponekad, u velikim slučajevima, depresija.

Facials za acne:

Evo 6 najboljih facials za akne kako slijedi.

1. Deep Pore čišćenje lica za akne:

Duboko Pore Cleansing

Ponovo balansira vašu kožu i vaš duh. Tijekom ovog, piling se izvodi ispod plina za kisik kako bi se pripremila koža za akciju i pustila pore. Tada se daje ručna ekstrakcija kako bi se oslobodili whiteheads, blackheads, inače nečistoće koje se mogu dogoditi na koži. Visoka frekvencija zatim uklanja bakterije ispod kože i podržava umirujuće osjećaje. Po završetku maske će se primjenjivati ​​ovisno o vašoj vrsti kože, kao io stanju. Moisturizer dovršava ovaj tretman plus savjet za kućnu njegu će biti napravljen. Najbolje je lice za kožu sklonu aknama.

2. Poljski prirodni lice:

Dermalni sloj kože stalno proizvodi svježe, mlade stanice kože koje se penju na površinu kože. Dok se dižu, postupno umiru i ispunjavaju obrambeni proteinski keratin koji štiti vašu kožu od štetnih vanjskih uzročnika. Akne se razvijaju dok se te stanice nakupljaju i začepljuju pore. Po prirodnom licu šalice inače exfoliate pomoći u uklanjanju kože i nečistoće.

Tretmani lica treatment

Piling je štoviše mehanički, inače kemijski proces: Mehaničko piling je piling ili drugo sredstvo koje narušava mrtvu kožu. Kemijski exfoliate su kiseline plus enzimi koji izbjegavaju mrtvu kožu.

Vidi više: Najbolji Acne Scar Removal Products

3. Prirodno piling:

ribanje

Dobro skužite 1 šalicu zobene pahuljice na drugi način bademima u miješalici ili procesoru za hranu. Uključite 3 do 5 kapi lavande, majčino mlijeko ili ulje čajevca. Zobena kaša i bademi su mirni defoliatori koji olakšavaju uklanjanje začepljenih pore povezanih s prištićima s miteserima. Eterična ulja lavande, timijana i stabla čaja su prirodni antimikrobni lijekovi, koji pomažu koži da skrbe nečistoće koje uzrokuju akne. To je najbolje lice kod kuće za akne.

4. Ekstrakcije:

ekstrakcija

Voćni enzim uklanja uklanja mrtve stanice kože plus površinske ostatke. Ekstrakcija je tjelesno otpuštanje začepljenog pora. U ovom slučaju, estetičar vozi alatni call izvijač oko svakog akni rez, prisiljavajući bakterije, gnoj, a ponekad i krv gore tijekom začepljenog otvora folikula. Maska prilagođena vašoj vrsti kože korisna je za osvježavanje vašeg izgleda. Bogati moisturizer puni ovaj opuštajući kao i vrijedne lica. Ovo je jedan od najboljih facials za acne.

Vidi više: Najbolje za pranje lica za prištiće

5. Teen facial za acne:

tretman čišćenja lica mask 28

Namijenjen s teen acne na umu plus prilagođen za vaše potrebe. Dubinsko čišćenje otapa ulje uklanja prljavštinu i nečistoće te priprema kožu za piling. Skupljanje mrtvih stanica kože dodaje aknama. Pažljivi piling uklanja stanice i stimulira novi promet stanica. Ekstrakcija akni s miteserima i visokofrekvencija korisna je za brisanje bakterija koje pogoršavaju akne. Maska za čišćenje korisna je za intenzivno prolaženje kroz pore i poboljšanje akni kao njegov izvor. Procijenite da je očuvanje izborno temeljno mijenjati kožu.

6. Maska prirodnog lica:

tretman čišćenja lica mask 27

Napravite tijesto pomiješanjem zobene pahuljice, jabuke, neprevučenog krastavaca i 2 žlice. od obranog mlijeka u mlinu. Zamrzni ovu tijesto na lice oko 20 minuta. Operite masku s toplom vodom, nastavite hladnom vodom kako biste zaključali pore. Ova maska ​​pomaže smanjenju crvenila, ulja i mitesera povezanih s aknama. To je najbolje lice za ožiljke od acne.

Vidi više: Kako prikriti acne ožiljaka

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 85