Blog

puni Sleeve Blouse Designs

Materijali indijskih bluza dizajner su neke od najboljih znamenitosti, kada se radi o indijanskim tradicionalnim ženama koje odijevaju ljepotu. Većina bluza ima jedinstvenu punk izrađen na rukavima. Cijeli bluzeri za rukavu su neke od najbolje izgleda bluze da se može sport. U ovom članku ćemo se raspravljati o nekim stvarno lijepim bluze rukava dizajna svih vremena.

Različite vrste crvenih bluza dizajni:

1. Muška bluza s plastičnim dizajnerom:

Bluza sleeve designs1

Ova bluza izrađena je od dobrog materijala i definitivno se može sportirati tijekom zimskih sezona. Dizajn je doista popularan i upušta svima na um. To sportski doista strašan crni dizajn kroz bluzu i lijepe saree kao dobro. Istina je da, ako sportirate prekrasnu bluzu s punim rukavima, ljepota vaše saree automatski će se povećati.

2. Dizajn Celebrity Black Full Sleeve:

Bluza sleeve designs2

Ako želite sportski uzorak odista lijepih bluza, onda je to jedan od najboljih koji ćete ikada naći. To sportski cool uzorak tijekom bluze, uz privlačan uzoraka učinio na njemu. Puni dizajn rukava čini bluzu izgledaju puno privlačnijim nego što je to zapravo i niskog uzorka vrata čini ga prilično elegantnim. Ukratko, može se reći da je ovo jedna od najboljih dizajnerskih bluza svih vremena.

3. Vjenčanje Saree bluza Dizajn:

Bluza sleeve designs3

Ako vam je potrebna lijep dizajna rukava za bluzu, onda dobro pogledajte ovaj. Ona sportsku svih vremena lijep roza boja zajedno s slatka dizajna na njemu. To će učiniti nevjesta izgledati kao anđeo. Čaroban model bluze čini ga još atraktivnijim, a mali zamršeni projekti učinjeni na njemu čine ga prilično dobrom izgledom.

4. Crvena crvena crvena košulja:

Bluza sleeve designs4

Ako vam je potrebna dizajnerica, ova će bluza učiniti vašim snovima. Oblik koji je napravljen na rukavima ove bluze vrlo je privlačan i jedan će ga pronaći potpuno prikladan za njih. Bluza ide ruku pod ruku s sareem i jedna je od najkvalitetnijih bluza koje žena može čak i razmišljati o sportu. Rukavi su prilično dugi i prostiru se do dlanova. Tijekom rukava, privlačan uzorak koji se poklapa s saree i čini cijeli set odjeće izgleda veličanstveno.

5. Plava bluza:

Bluza sleeve designs5

Ako vam je potrebna puna košulja bluza dizajna, onda će to biti vrlo dobar izbor. Ova bluza dolazi s privlačan uzorak i cijela bluza izgleda prilično cool. Ova bluza puna rukava je najbolja stvar vani, ako ste spremni za najbolju dizajnersku bluzu u posebnoj prigodi.

6. Metallic Full Bliski rukavima:

Bluza sleeve designs6

Ovo je vrlo lijepa bluza, koja dolazi s izvanrednim dizajnom na rukavima i na prednjem dijelu vrata. Majica je stvarno lijepa i gotovo će se netko zaljubiti u ovu bluzu. Bluza će ići ruku pod ruku s plavom sareem, a kombinacija ovih dviju će biti idealna kao i ona na slici.

7. Plava modularna bluza:

Bluza sleeve designs7

Ovo je stvarno lijepo izgleda bluze koja dolazi s stvarno udobnom bojom, a mali cvjetni uzorci učinjeni na prsima dio bluze izgledaju prilično cool. Cvjetni uzorci su posve jedinstven i na neki način sportski tradicionalni dodir. Ako vam je potrebna pristojna dizajnerska košulja, onda će to biti jedan od najboljih nalaza.

8. Trendy Full Sleeve Blouse Dizajn:

Bluza sleeve designs8

Jeste li u potrazi za trendiest bluza dizajn koji ima puni rukav, onda će to biti jedan od najboljih izgleda one koje će se ikada naći u ovoj kategoriji. Uzorak na njemu izgleda sasvim prikladno za oči. Oblici učinili to izgleda vrlo cool i male i zamršene uzorke su vrlo strašan i šareni uzorci su najatraktivniji lik o ovoj bluzi da ga čine tako simpatičan.

9. Južna indijska dizajnerica bluza:

? Handloom Sarees 2010

Ako vam je potrebna bluzerska dizajnerica, onda bi ta punašna bluza mogla biti samo stvar. Otpustite ga s dubokom srebrom i izgledat ćete potpuno božanstveno. Majica je vjerojatno jedna od najljepših stvari tamo i moći ćete športirati bluzu bez ikakvog oklijevanja. Plava košulja izgleda stvarno strašno, kada je u pitanju puna bluza. Da bi cijela stvar privukla, ona također sporta neke male i zamršene uzorke na rukavima.

10. Modna torbica rukavica:

Bluza sleeve designs10

Ova posebna bluza s punim rukavima ima sposobnost da gotovo svatko izgleda poput kraljice. Majica se isporučuje s lijepim dizajnom na prednjoj strani, kao i na rukavima. Ova plastična vratna bluza pokriva cijeli dio grudi i gornji dio leđa te se proteže do grla. To je jedna od najcjenjenijih bluza svih vremena.

Vidi više: Dizajni bez rukava

11. Zelena baršunica vezena bluza:

Bluza sleeve designs11

Ovaj full bluzam dizajn dolazi s lijepim vezom na rukavima. Bez sumnje, ovo je jedna od najboljih bluza s punim rukavima svih vremena. Izgleda vrlo lijepo i jedna je od najprikladnijih bluza koje ćete ikada doći.

12. Zračna torba s cjelovitim rukavima:

Bluza sleeve designs12

Ova zlatna puna košulja bila je lijepo dizajnirana s vezom pomoću zrcala. Kad god sportirate ovo posebno ogledalo radila je bluza s dobrom sareem, bit će vam neizmjerno divljen.

Vidi više: Dizajnići odjeće za kineski ovratnik

13. Crna modna torbica:

Bluza sleeve designs13

Ovo je prilično lijepa bluza, koja dolazi s privlačnim uzorkom na rukavima. Dizajn na rukavima vjerojatno je glavna atrakcija ove bluze.

Vidi više: Cjelokupan dizajn bluza

14. Red Full Red Sleeve Red:

Bluza sleeve designs14

Ova crvena niska košulja je prilično dobro izgleda bluza koja dolazi s niskim rezati uzorak na leđima. Taj se povratni uzorak učinio na bluzi vjerojatno je jedna od najboljih stvari vani.

15. Crvena dekica crnom maskom:

Bluza sleeve designs15

Ovaj dizajn košulje pune košulje izrađen je lijepo s nevjerojatnim vezom. Sport ovu crnu bluzu i izgleda kao totalna kraljica.

To su nacrti rukavica bluze, ako želite kompletan dizajnerski izgled za bluzu. Danas se pozornost posvećuje i vrsti dizajna rukava, kako se daje prednji i stražnji nacrt bluze.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 81