Blog

Indijske žene imaju veliku strast za zlatnim nakitom, posebice ogrlicama. Vole nositi razne ogrlice koje su specifične za svaku prigodu.

Najbolji dizajn zlatnih ogrlica u 10 grama:

Evo nekoliko tradicionalnih dizajnerskih zlatnih ogrlica u 10 grama, za koje se u današnje vrijeme nalaze trendovi u društvu,

1. Jednostavno cvjetno zlato Ogrlica:

Jednostavan Floral Gold Necklace

Ovo je jednostavna zlatna ogrlica od 10 g s delikatnim cvjetovima i obrascima lišća. Ima dizajn mehendi koji se može uskladiti s mehendima na bilo kojem vjenčanju. Ovo će biti jednostavan način nošenja ogrlice u laganom uzorku.

2. Tri lanca lančanog lanca:

Tri Tier Chain Necklace

Vrlo osjetljiva ogrlica od tri zlatne lančanice. Na njemu se nalaze tri lanca različitih duljina. Možete ga nositi ravno ili čak pričvrstiti mali privjesci ili čak dodati ime u lanac. Ovo je vrlo moderna i moderna ogrlica koja prati vašu zapadnu odjeću. Ovo će biti lijep izbor uvijek za redovnu upotrebu.

3. Butterfly Gold Necklace:

Leptir Gold Necklace

Ovo je izvrstan komad zlatnog ogrlica. Ima zlatni leptir okovan klincima s crvenim kamenom ugrađenim u gustu lanenu zlato. Ima privlačan pogled koji oduzima dah. Samo ga nosite za bilo koju prigodu i sve glave sigurno će se okrenuti da vas pogledaju. Model leptira daje privlačan pogled na ovu ogrlicu.

4. Guseni zlatni ogrlica:

cigan Gold Necklace

Ovo je jedinstvena i prekrasna Gyspy ogrlica. Ovo je vrlo oku i dobro ide sa zapadnim odijelima, kao i indijskim odijelima. Vrlo je trendi i ima vrlo sofisticirani izgled. Ima zlatnu metalnu remenicu s hladnim obojenim kamenjem. To vam daje bolji pogled na vaš vrat, djevojke koje vole isprobati novi uzorak u zbirkama ogrlica, a zatim dobiti ove 10 gm zlatne ogrlice dizajni za vaš stilski izgled.

5. Rose Gold Ogrlica:

Ruža Gold Necklace

Ovo je očaravajuća Rose - 10 g. Zlatna ogrlica. Ima lijepo uklesanu privjesak od ružičastog zlata i lišće na bok formirajući lanac. Zamršeni dizajni daju mu čarobni izgled. Ružičasti uzorak poznat je među ženama pa tako i one žene koje vole nositi ovo, a zatim uzmite ovaj od svog muža na sljedeću valentinu.

6. Raani Haar:

Raani Haar

Ovaj je komad tradicionalni nakit. Danas se ovaj tradicionalni komad modernizira za današnju ženu. Privjesak s izuzetnim meenakarijem na jednoj strani daje tradicionalnoj ogrlici suvremeni izgled. Ovaj set od 10 grama ogrlica od zlata savršen je nakit koji vas krasi za vjenčanja i domjenke. Ti ljudi su oni koji žele dati nešto teška i bogata ogrlica za njihovu ženu onda je ovaj tip ogrlica uzorak je najbolji način da joj dar.

7. Ogrlica zlatnog lančanika:

star Choker Necklace

Ovo je ultra moderan komad nakita. Ovaj zlatni čarter ima novi dizajn. To je zakrivljeno - obična na polovici strane i zamršeni nacrt na drugoj. Na sredini je obješen brojni zlatni cvijet obojen s bojama. Crveni obojeni gemstone daje tradicionalan i bogat izgled na ovu ogrlicu koljača; dobit ćete ove ogrlice od 10 grama.

8. Long Lakshmi kovanica zlatna ogrlica:

dugo Lakshmi Coin Gold Necklace

Tradicionalni komad i tipično južno indijska vrsta nakita. Ima mnogo zlatnih kovanica s božicom Lakshmi slikom koji su zajedno. Općenito nošen tijekom vjenčanja, ovaj set daje božanskom izgledu onome koji ga nosi. Ova vrsta 10 grama ogrlica dizajn će biti dobra kolekcija za bilo koji festival i to je najbolja ogrlica za one žene koji žele probati južne indijske dizajner kolekcije u ogrlicu.

9. Ogrlica zlatnog lanca s Lakshmi privjeskom:

Zlato Chain Necklace with Lakshmi Pendant

Ovo je dugački zlatni lanac s privjeskom Bogdess Lakshmi. Dvije prekrasne paune na božici. Šarene kamenje na paunovima daju im očaravajući izgled. Ovaj nakit može se nositi za kućne funkcije ili pujas. Laxmi zavidan će biti lijep izbor za dar svome članu obitelji ili rođaku na svečanosti.

10. Pearl & Floret Gold Ogrlica:

Biser & Floret Gold Necklace

Ovo je vrlo jednostavna i ugodna ogrlica. Jedan ružičasti cvijet na jedan kraj s trakastim nizom bisera. Ima suptilan i graciozan izgled. Može se nositi i za događaje u uredu. Te žene su zauzete u uredu i ako žele koristiti nešto kao ogrlicu onda je to jedna lijepa ideja od 10 grama dizajn ogrlice.

Vidi više: Zlatni ogrlica dizajniran je u 15 grama

11. Tanki zlatni lanac s privjeskom Leaf:

tanak Gold Chain with Leaf pendant

Ovo je savršeni izvršni nakit tanki dugi zlatni lanac koji je pričvršćen s dva manja lanca s privjescima od zlatnog lista prstenom. Može se nositi na odijelu tijekom prezentacije.

12. Jedna Pearl Gold Ogrlica:

Singl Pearl Gold Necklace

Ovo je tanak i jedan kratki zlatni lanac s jednim srednjim biserom u sredini. Ima krhki izgled i savršen dnevni nakit nakita. Može se upariti s jednim bisernim klinčićima za uši ili također tankim duguljastim prstenom za uši s jednim biserom na kraju.

Vidi više: 30 grama oblika zlatnih ogrlica

13. Ogrlica s privjescima za privjesak:

Metak Pendant Necklace

Ako tražite dnevnu zlatnu ogrlicu ispod 10 grama kolekcija, onda je ovo svakodnevno nakit od nakita koji ćete zasigurno svidjeti. Ovo je tanak lanac s privjescima od metka na kraju. Obučen za ubojstvo izgleda kada se podudara s poslovnim odijelima.

14. Ogrlica okovanog vitla:

Okovan klincima Choker Necklace

Mršav lanac s kamenjem okovan klincima. Može se koristiti kao uredska odjeća, kao i za zabave i večer zajedno. Ima dostojanstven izgled.

Vidi više: 40 gm zlatne ogrlice

15. Zmijski uzorak Zlatna ogrlica:

Zmija Pattern Gold Necklace

Ovo je Najnoviji i trendovski uzorci mlađe generacije. Ovo je tanka zlatna zmijska privjeska koja je savršena za večernju zabavu koja će nositi sa svojom omiljenom crnom haljinom. To daje savršenu - "Ne zabrljati" svojevrsnim izgledom.

Ogrlice su strast svih žena - svih dobnih skupina. Bilo da je stara, mlada ili čak fakultet koji ide tinejdžer, čini se da ne zaboravlja nositi svoju omiljenu ogrlicu. Imaju različite izbore, a njihovi izbori ispunjeni su različitim uzorcima i dizajnom dostupnim danas u 10 gm.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 63