Blog

Idite u ove prekrasne zlatne ogrlice koje su izrađene u samo 15 grama. Ovo je vrlo isplativ način kupnje nakita. Zlato je najtraženija stavka nakita za sve ljude. Naći ćete ovo kao najbolju stvar da će ljudi potrošiti novac na. Ali ako želite nešto lijepo i ne želite potrošiti previše novca na nju, onda je ova zlatna stavka u 15 grama najbolja opcija.

Najbolji dizajn zlatnih ogrlica u 15 grama:

Imajte pogled na nekoliko vrhunskih 15 zlatnih ogrlica u 15 grama za vašu dragu,

1. Cvjetni ogrlice u 15 grama:

cvijetan Necklace in 15 Grams

Ovdje je prekrasan dizajn zlatne ogrlice u 15 grama koji se može nositi za funkcije. Cvjetni dizajn ogrlica ima središnji okrugli privjesak s šiljcima i vješanjem zlatnih žica. Zlatne zlato do ogrlice čini ga zadivljujućim.

2. Obložena zlatna ogrlica u 15 Gms:

kuglica Gold Necklace in 15 Gms

Isprobajte ovu lijepu ogrlicu od 15 grama koja izgleda elegantno i ukusno. Dva žičana ogrlica od zlatne narukvice lijepo su razmaknuta. Zlatne perle mijenjaju se veličine od velikih do malih. Ako želite dar svoju majku, a zatim zlatnu ogrlicu u 15 gms za svoju majku na vrlo poseban dan majke, zasigurno će cijeniti ovaj izbor.

3. Choker Style 15 Gm Ogrlica Dizajn:

kratka ogrlica Style Necklace in 15 Grams

Ove 15 gm zlatne ogrlice dizajni su vrlo tradicionalni i prekrasno nositi za važne funkcije i vjenčanja ceremonije. Zlatna kolekcija ogrlica izgleda vrlo lijepo jer pokriva područje vrata. Možete dobiti ovu ogromnu ogrlicu za dobru cijenu u zlatu od 15 grama.

4. Ogrlica od cvjetnih privjesaka u 15 Gms:

Cvijet Pendants Necklace in 15 Gms

Možete isprobati ovu prilično zlatnu ogrlicu postavljenu u 15 grama za cijenu koja je impresivna. Ogrlica ima malo cvijeća kao privjesci oko nje. Veličina cvijeta se mijenja od središta do strane. Ovo je lijepa ogrlica za zapadne i tradicionalne odjeće.

5. Ogrlica od zlata i granata u 15 Gms:

Zlato and Garnet Necklace in 15 Gms

Ako želite nešto što je tradicionalno onda ove zlatne ogrlicu dizajna u 15 grama su ono što biste trebali kupiti. Ova ogrlica ima granatne dragulje, kao i smaragde u njemu da bi nadopunio zlato. To ga čini vrlo lijepo s dugim naušnicama, kao dobro.

6. Ogrlica dizajn hrama u 15 Gms:

hram Design Necklace in 15 Gms

Ova ogrlica dizajn hrama je super za ljude koji vole južni indijski stil nakita. Privjesak ogrlice ima sliku Boga uklesanog u njemu. Korištenje zelenih i crvenih zrnaca dodaje lijep dodir ovom lijepom privjescu.

7. Slojeviti ogrlica u 15 grama u 15 gms:

Slojeviti Necklace in 15 Grams in 15 Gms

Dobar izgled s ovom slojevitom ogrlicom dizajn u obliku zlata ogrlica u 15 grama. Ova slojevita ogrlica ima četiri reda lanaca različitih veličina. Slatki zvučni privjesak svakog sloja dodaje nježan izgled na ogrlicu.

8. Ogrlica od bisernog zlata dizajnira 15 grama:

Biser Necklace in 15 Grams

Možete dobiti izjavu nakit komad u biseru i zlatu koji izgleda vrlo impresivan s tradicionalnim odjeće. Zlatna ogrlica u roku od 15 grama je moguća uz staklene zrnce i gemstones za dodavanje boje. Dopunske naušnice su velike jer su velike u veličini i izgledaju lijepo s lehengas i druge tradicionalne Indijski trošenje.

9. Jhumka dizajn ogrlica u 15 Gms:

Jhumka Design Necklace in 15 Gms

Ova Jhumka dizajn ogrlica je prekrasna kao što je unutar 15gm težine. Pojedinosti o ovoj ogrlici su savršene s naušnicama. Ova 15 grama ogrlica je duga sa privjeskom velikim u sredini.

10. Moderna ogrlica dizajn u 15 Gms:

moderan Necklace Design in 15 Gms

Možete ući u nešto što je moderno i još uvijek izgleda savršeno s indijskim trošenjem. Moderna zlatna ogrlica u roku od 15 grama dizajnirana je s cvijećem i žicama. Ova petlja je ono što čini dizajn vrlo osjetljivim u isto vrijeme. Ovo izgleda jednostavno, ali privlači pažnju u gomili.

Vidi više: 30 Gm zlatni ogrlica dizajn

11. Mango Design Necklace u 15 Gms:

Mango Design Necklace in 15 Gms

Ovdje je lijepa indijski ogrlica koja se temelji na mango dizajnu. Dizajn manga ima zelene i ružičaste gemstones koje ga čine stiliziranim. Ova ogrlica ide vrlo dobro s saris i indijska trošenje. Boje uz zlato su izvrsne za funkcije. Kombinacija zelenih i tamno ružičastih boja daje izvanredan izgled na vašu ogrlicu, muškarci mogu dobiti ovaj dizajn za svoju ženu.

12. Ogrlica od crnog kamena u roku od 15 Gms:

Crno Stone Designs in 15 Grams

Ovaj tradicionalni dizajn ogrlice pomoću crnog kamena je također nešto što možete kupiti. Zlatna ogrlica ispod 15 grama vrijedna je i cijene. Ovdje korišteni nacrti uključuju cvijeće i detalj pauna. Možete ga koristiti za bilo koju od bračnih funkcija ili vjerskih obreda koje prisustvujete ili možete isprobati ovaj obrazac u vrijeme zabave.

Vidi više: Zlatni ogrlici dizajnirani u 40 grama

13. Zlatna zlatna ogrlica Ispod 15 grama:

Zvijezda Gold Necklace

Isprobajte ovu lijepu zlatnu ogrlicu zlatne narukvice koja je izrađena od 15 grama zlata. Dizajn osjetljiv na ogrlicu ima lijep privjesak u sredini. Na strani ogrlice ima četiri zvijezde ugrađene na njega. Ovo je lijepa ogrlica za modernu ženu. Ovo je klasični dizajn koji daje bolji učinak za vašu odjeću.

14. Ogrlica lančanog lanca:

Lanac Style Necklace

Evo snažne ogrlice lančanog lanca koja izgleda gusta i teška. Ogrlica od 15 grama je savršena i za novčanik jer je troškovno afektivna. Možete ga nositi za formalno nošenje s uredskom upotrebom. To se ne može nositi za tradicionalne funkcije, ali je izvrsno za dizajnersku odjeću. Ovaj učinio pomoću teške završne obrade na ogrlicama daje privlačnu pozornost gledatelja.

Vidi više: Dizajni od 5 Gram Gold Necklace

15. Ogrlica od žutog zlata:

Žuta boja Gold Necklace

Ova prekrasna zapanjujuća ogrlica u žuto zlato s zelenim dragim kamenjem savršeno je za modernu ženu. Iskrivljene linije ogrlice su razmaknute s ovalnim dragim kamenjem. Sigurno ćete izgledati zapanjujuće u ovom komadu choker stila. Ovo je najbolji dar svome nevjestu na dan angažmana.

Dizajn zlatne ogrlice u 15 grama najbolji su za svoju cijenu i stilove koji su dostupni. Možete dobiti ogrlice u choker stilu ili duge duljine too.if namjeravate daroviti vašem dragom ili voljenom onda ovaj zlatni ogrlica dizajna u 15gms će biti lijep izbor za svoj dan na posebnu večer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 29 = 38