Blog

Uobičajenog dana, žena se uklapa u područje majčinstva samo s nejasnom idejom onoga što treba slijediti odmah nakon toga. Prvi je korak uvijek stvaranje osjećaja, uzbuđenja i straha koji su zajedno geli oblikujući osjećaj da će samo žena koja očekuje imati pravo osjećati se. Osjećaj trudnoće, trudnoće, poticanje energije i potencijala u njemu da se podigne njezina hrabrosti da donese potpuno novi život na Zemlji za iskusnim majkama što može izgledati kao lagana déjà vu rutina, za nove došljake u ovoj skupini , moglo bi biti prilično teško vrijeme i slatke uspomene ispunjene gorčinim osjećajima ljubavi i slatkim osjećajima mržnje. Često se majke žale zbog svojih devet mjeseci teškoća.

Počevši od dana, oni se žale na besane noći i ujutro vodi do kupaonice. Emocije koje igraju gornju ruku u ovom slučaju ne uzrokuju lakoću situacije. Osjećaj zadovoljstva se smiruje, kao da se među tim pandemonom malo osjeća unutarnji udarac. Odjednom apetit apstinencije i depresije više se ne gnjave. Na kraju dana kad je završila devet mjeseci i spremna pokazati joj malo vanjskog svijeta, ona će ostaviti iza sebe svu svoju ljutnju prema teškim vremenima koja su prošla i veselila se svjetlucavom anđelu u naručju. Takav je čudo trudnoće.

Međutim, prije nego što se trudnoća može nazvati lijepim pojmom, majka ima određena pravila i ograničenja koja se moraju pridržavati. Ono što započinje sa strogim grafikonom uskoro slijedi zahtjev ženine da poduzme sljedeće stvari prije rođenja djeteta. Jedna od takvih stvari je vježbe koje se treba naviknuti kad se nazove prenatalno. Evo nekih primjera za antenatalne vježbe koje bi svaka očekivana majka trebala trenirati do sada.

Jutarnja vožnja:

prenatalni exercises

Sjetite se vremena kada ste pokušavali probuditi trbuh, pa biste se probudili na pukotinu zore i stavili svoju glazbu i pjesme da prijeđu na park ili jezero prije posla ili fakulteta. To je ista stvar samo s malo skrbi. Kad jutro prijeđe u kupaonicu, zaustavlja se, pokupite tenisice i pjesme i izađite na dobar jog sa bebom. Kako hladni vjetar diše, držite noge i tijelo. Kada beba dobije težinu, ako trčanje uzimate energiju i osjećate nelagodu, zadržite jutarnje planirane šetnje. Bilo kakva šetnja ili trčanje u takvom će vam vremenu pomoći da zadržite svoje srce i zglobove podmazanima i hrđu. Također je zabilježen kao promjena raspoloženja i umova za majke.

Joga:

trudna yoga

Sada kad govorimo o yogi tijekom prenatalnog pojma, obično znači istezanje i meditacija za unutarnji mir i stabilnost među slučajnim hormonima. To ne uključuje složene pletiva i okretaje i režime naopako. To jednostavno znači istezanje udova, lagani uvijanje vaših struka i meditacijsko vrijeme za vašu hormonsku ravnotežu.

Natrag redak:

Za ovu vježbu možda ćete trebati stabilnu podršku koja može biti prijatelj ili trener za vježbanje, a gudačka i otporna traka je debela i jednostavna za održavanje. Korištenje trake otpora koja se prekriva preko nosača, provjerite je li čvrsto prianjanje na traku. Gurnite nogu natrag, iza sebe i čvrsto držite na podu. Sada se stisnite u leđa. Istodobno dovezite laktove uz pomoć benda za istezanje i osjetit ćete da vaš prsima napreduju. Ovo je kako bi se osiguralo da vaši mišići tijela, a posebno ramena, budu fleksibilni i slobodni.

Stencils:

tetiva stretch

Upotrebom istog benda otpora sjednite na mat ili jastučić s donjim ekstremitetima ispruženim. Stavi bend oko pete. Možete koristiti bilo jednu nogu u isto vrijeme ili oboje zajedno, a zatim uz pomoć benda polako početi povlačenjem prstiju prema kostima. Ovo je izvrsna vježba za probleme ukrućenja tele i također će vam pomoći nositi težinu beba oko sebe.

Thigh Stretch:

Bedro stretch

Korištenje jastuka klečati na jednom koljenu s drugom pognut ispred vas. Koristite jednu slobodnu ruku da držite vaš trbuh u blizini abdomena, a drugi na malom leđima. Podignite ruke gore i unazad polako se savijte prednji koljeno na kut od 90 stupnjeva. Osjeća se čvrsto rastezanje. Alternate i ponovite;

Podizanje zdjelice:

prenatalni Exercises5

Lezi na leđima na podu i pomoću donjeg dijela tijela i zdjelične snage gurajte kukove u zrak. Noge i gornji dio tijela iz vašeg srednjeg trbuha trebali bi biti zalijepljeni na zemlju. Koristite samo snagu donjeg dijela tijela i neko vrijeme držite položaj. Ovo će biti vrlo korisno tijekom rođenja.

Vježba disanja:

Sjednite križ nogom na podu s kralježnicom ravno i obavljajte uobičajene tehnike i vježbe disanja i usnice. s bebom raste i gura šupljinu prsa, dišu i nedostatak zraka će biti zbrinut od strane ovog.

Puni čvorovi:

Počnite se držati noge po duljini širine i činiti pola čučanj samo da se podignete natrag i na pete. Vratite se na prvu poziciju i ponovite. Ovo je također velika vježba za rodenje gdje se mišići nogu također stavljaju na rad.

Podignite nogu:

Noga raise

Za ovu vježbu leći na vašem tepihu i okrenuti na svoju stranu. Limb na vrhu sada se može podizati gore i dolje ritmički. Držite gornju nogu uzdignutu u zraku ravno, a zatim koristite metodu gore-dolje za fleksibilnost. Nastavite mijenjati strane i ponovite.

Vidi više:  Vježba za smanjenje bolova u leđima

Plivanje:

plivanje

Plivanje je također dobra vježba za vrijeme žena trudnoće. Koristite stražnji potez uglavnom ako je moguće. Budite oprezni da ne radite osip ili masti za kupanje.

Tjelovježba trbuha:

Trbuh exercise

Zbog toga se morate odmoriti na koljenima i dlanovima tako da dolje na svim svojim četveronošama nalikujete četveronožnoj životinji. Sada pomoću mišića vašeg trbuha dišu i izlazite.

Vidi više:  Želučana vježba kod kuće

obrat:

uviti

Ostanite na nogama s kralježnicom ravno. Sada s rukama otvorite doseg za drugu stranu jednu po jednu. Nemojte se previše previjati na drugu stranu. Jednostavno uvijanje u području struka odmah će se osloboditi kože i zdjelice.

Vidi više:  Najbolja vježba za triceps

Izvor slike: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 9

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 67