Blog

japanski hairstyles - Main

Japanske frizure imaju jedinstven stil koji ih čini različitim. Evo našeg odabira od 9 najboljih frizura koje odgovaraju svakom licu i kosi.

1. Gejša:

japanski Hairstyles 1

Gejšačka kultura vrlo je vjerodostojna i samo predstavnik bogate japanske baštine. Ova frizura karakterizira prekrasna ornamentalna pribora i zamršeni pleteni kovrčići postavljeni zajedno s njihovom lijepom dugom crnom kosom. Ovaj stil kose je također popularan u svadbama gdje ih žene parne s izvrsnim svilenim kimonima.

2. Geometrijski rez:

15 najboljih japanskih frizura Stilovi u životu

Oštre geometrijske rezove vjerojatno su bile inspirirane samurajskom kulturom i njihovim oštrim rezovima mača. Geometrijski rez jednostavno je precizan iste razine rezova koji izgledaju preciznije s uobičajenom japanskom ravnom kosom. Ove frizure za super spavanje mogu se dodatno jazzirati s ombre stilu kako bi dodali malo boje.

3. Obložite stranu:

Strana curl up

Dok Japanci obično imaju ravnu kosu, prilično su privučeni kovrčama. Ovo je lijepa strana kolača poput stila koji dodaje novu dimenziju u ravnu ravnu kosu. Dovoljno je napraviti stranu kolača ostavljajući donji dio kose daleko. Sada napravite pletenicu s donjim dijelom i zakačite ga preko kose. Ovo je vrlo lijepa frizura s mješavinom pletenice i peciva.

Vidi više: Afrički frizure

4. Asimetrični rez: japanski Hairstyles 4

Tikva kosa dobiva drugačiji izgled s asimetričnim rezom. Pomaže dodati slojeve i drugu dimenziju u lice. To može biti dulji ili kraći neujednačeni rez. Druga varijanta ove frizure je brijanje s područja oko ušiju. Progresivno tupo, kako ga neki zovu, dulje je oko lica i manje na leđima. To pomaže bolje oblikovati lice.

5. Layered Wolf stil:

japanski hairstyles - Layered Wolf Style

Po samom sebi to je neuredan slojni rez koji je vrlo zaštitni znak japanskog anime stila. Prednji šiške su najmanje centimetar duži od ostatka od kose. To je malo održavanje i zahtijeva samo dobar šampon. To je savršeno za one s finom kosom i žele dodati volumen na kosu.

6. Šifrirani sloj:

japanski Hairstyles 6

To je fino slojevita frizura, ali više okupljena i polirana od stila Wolf. To je sofisticirana verzija neuredne slojevite frizure. Ovo najbolje djeluje na deblju kosu.

7. Klasični Straight Fringe: japanski Hairstyles 7

Rupa je dugo povezana s japanskim. Gusta rupa prekrivala je čelo i preostala duga kosa bila je lijepo uređena i izravnana. Ovo je bio bijes tijekom sedamdesetih i još uvijek je jako u modi. Slučaj u pitanju je glumica Jessica Biel. Izgleda prekrasno u ovom debelom debelom brežuljku i dugoj kosi. Koristite ravno željezo na srednjoj vrućini s puno seruma za kosu da biste dobili ovaj elegantan ravni izgled bez obzira na vrstu kose.

Vidi više: Korejski frizure za djevojčice

8. Klasični Straight Bob:

15 najboljih japanskih frizura Stilovi u životu

Ovo je tupo rez koje je simetrično i vrlo šik. Elegantan je i elegantan i potpuno bezvremenski. Ona odgovara svako lice i dob i može se lako postići s nekim kose mousse i ravan željezo. Možete ih imati bez rubova ili rubova, ovisno o tome ima li šiške.

9. Segmentirani konjski rep:

15 najboljih japanskih frizura Stilovi u životu

Ovdje je kosa podijeljena u tri dijela: krunu, srednji i donji dio. Kruna se skuplja i vezuje; ovo se spaja sa srednjim dijelom i opet je vezana. Konačno, spojite ga s donjim dijelom i vezati na zatiljku vrata. Održavanje jednakih intervala gornjih odjeljaka nastavlja ih vezati tijekom preostale duljine konjski rep. Također možete natečiti kosu u intervalima da biste joj dali zrnati izgled.

10. Slojevita frizura za srednju kosu:

Slojeviti Hairstyle for medium hair

Ove japanske frizure za djevojčice su najbolje za mlade s srednjom dužinom kose. Dlaka dobiva slojeviti rez sa slatkim bangs zajedno dati drugačiji izgled za žene. Kosa kada se pravilno postavlja na ramena daje izgled pera s malo pomaka na licu. Kosa može biti pričvršćena s pola ponija isječaka ili može biti ostavljena punom otvorenom s odskočenim, ali pernatim izgledom.

11. Ponytails škole djevojke:

Škola girl ponytails

Želite ponoviti izgled vašeg školskog dana! Ovdje je frizura za dugu i tanku kosu zbog maladroitnog izgleda. Kosu se na licu i na čelu daje drugačiji izgled. Prednja lica i čela ostaju otvorena, dok su duga kosa iza vezana za dva ponytails. Loši ponytails daju vaše lice neuredan izgled s slatka hairband držati kosu ispravno.

12. Frizerska frizura:

u neredu puff hairstyle

Slatke japanske djevojke frizure su mješavina neurednih uspona i pušenja. Teška poništavanje je privlačnije što ostavlja krajeve kose na glavi, a formiraju nagnuti nabor prema dolje. Prednji češeri na čelu lijepo su ukrašeni kose za kosu od pletenice. Frizura je prilično pogodna za vruće ljeto da ostavite vrat bez dlačica i bez nadražaja.

13. Pleteni remen za rep:

u obliku pletenice tail hairstyle

Još jedna nova i prilično neponovljiva frizura za kratku duljinu kose je pleteni rep frizura. Japanska frizura je napravljena od pletenice vaše kose s jedne strane na drugu stranu. Ipak, žlijebovi jedne strane ostaju otvoreni kako bi vam otvorili lice. Pletenica ima tanki rep kao izgled koji završava na ramenima djevojke. Frizura je također inspirirana haljina frizura za casual pogled na traperice i kratke hlače. Frizura izgleda moderno i šik s neurednim dodir.

14. Pleteni frizura s pekarnicama:

u obliku pletenice Bun Hairstyle

Tradicionalna japanska frizura poznata je po pletenicama i pecivama. Slična etnička frizura je najbolja za žene koje imaju dugu kosu. Frizura je podijeljena na nekoliko niti gdje su neki ostavljeni otvoreni, neki su omeđeni na pletenicu, a neki se koriste za držanje pletiva čvrsto i naseljeno. Pletenica je u kombinaciji s osjetljivim kolačićem s jedne strane. Prednje niti se čuvaju u obliku križa koji je otvoren na licu sa strane. Preostala kosa ostaje otvorena za senzualan izgled. Pletenica može dalje biti ukrašena raznim priborom za kosu kako bi se povećala atraktivnost.

15. Sportski kratke frizure:

Hrabar short hairstyles

Japanska ženska frizura koja je brza i jednostavna za izradu je napravljena s kratkom kosom. Frizura je napravljena s pola ponija koja je povezana slično poništiti. Ponija je vezana prema gore uz čvrstu podlogu ispod koje daje jednaku odskočiti na kosu. prednji krajevi također ostaju otvoreni na licu radi širokog izgleda u okviru lica. Također možete napraviti blage promjene u frizuru tako da zalijepite lijevu polu ponišu kosu koja tvori pušku.

Japanske frizure su uvijek bile popularne za preostalu ravno i glatko. Ona također uključuje nekoliko buns, puffs i pletenice za izradu učiniti. Oni nose više od jednog pekla na glavi koja stvara ogromne frizure. Frizure su široko preporučene za ljeta kako bi se izbjeglo znoja na štetu vaše kose. Tradicionalna ravna kosa sada je također dala kaotičan dodir kako bi pružio upečatljiv izgled. Pokušajte jednu od njih za promijenjeni izgled vašeg lica i osobnosti.

Trendne slatke japanske djevojke frizure vrlo su jednostavne za brze poteze u uredima ili fakultetima, dok su tradicionalne za povremeni izgled.

Isprobajte ove jedinstvene japanske stilove za kosu i uživajte u promjeni.

Slike Izvor: Shutter stock

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 77