Blog

Sjajan način izlaganja nekim od najboljih dizajna i boja je paun tetovaža koje možete dobiti u umjetnosti tetovaža. Uđite u ton trendovske paunske tetovaže da biste postali šareni i svijetli. Započnite s nevjerojatnim stilovima tetovaža kako je prikazano niže, bez odgode.

paun tattoo designs

Danas, paun tetovaže su dobivanjem popularnost jer se koriste kao ključ za simboliziranje besmrtnosti, osobe čiste duše, i uskrsnuće. U Kini, vjeruje se da paun predstavlja božanstvo i redove bogova i njihovih predaka. Kasnije su simbolizirani kao plemenski plemići i dugo su značili protuvrijednost neprobojne zakletve. Iz raznih razloga možete odabrati fantastične dizajne koji se sastoje od svijetle i živopisne boje s različitih internetskih stranica. Također možete dobiti s tim tetovažama u spomen osobi.

Lijepa pauna Tattoo dizajni sa slikama:

Peacock tetovaže su iznimno graciozan i lijep. Postoje mnoge vrste i nacrti tetovaža dostupnih, ali ovdje je popis od devet najboljih koji smo odabrali za vas samo ovdje. Izaberi. Slijede najljepše i najpopularnije tetovaže dizajna pauna s značenjima i slikama koje su savršeno pogodne za djevojke i žene. Vrlo rijetko muškarci su tetovirali ovu vrstu paunskih pera.

1. Angel Peacock Tattoo Design:

Crno peacock tattoo design 10

Pahuljica tetovaža tetovaža dizajne su više impresivan dizajna u svijetu tetovaže. U ovoj crnoj paunovoj tetovaži, paun je bio dizajniran s crnom tintom i perje su tekle odozdo prema dolje cvijećem. Ova tetovaža je dizajnirana na djevojčinom boku koja pokazuje tetovirani dio lijep i impresivan. Pea pero je dizajnirano s nekim cvjetovima. Ako je ovaj pejni pero tetovaža dizajnirana na ženskim rukama, zasigurno će vam pružiti strašan izgled za svoje ruke kada bi nosio haljine bez rukava.

2. Mali dizajn modra tattoo:

Mali peacock tattoo design 13

U malom izgledu pauna, dizajn tetovaža može se obaviti s besprijekornim rubovima koji imaju savršeno savijanje. Peacock feathers također se mogu koristiti za komunikaciju otvorenosti i iskrenosti. Pavla tetovaža je tetovirana na vašem tijelu, što implicira značenje da vam to pokazuje da imate dovoljno hrabro da pokažete svoju pravu prirodu. To je jedna od najljepših dizajnerskih tetovaža paunova za žene.

3. Swan With Peacock Tattoo:

Labud with peacock tattoo 11

U ovom tetovažnom dizajnu pauna s labudom, namijenjen je tamnoj, živopisnoj plavoj boji koja izgleda kao mali labud s perjem. Ima malih malih pera s žućkastim očima. Dok djevojke dobivaju ovu tetovažu pješice, daje im elegantan izgled koji ih čini vrlo upečatljivom i impresivnom osobom ovisno o njihovim osobinama i pozama. Također se može dizajnirati pomoću 2D i 3D dizajna. Peacock tetovaža dizajne za djevojke će ih više ženstveno nego da druge djevojke.

Vidi više: Progutati tetovaže

4. Crvena tinta Peacock Hip Tattoo:

Paun tattoo designs 3

Ako se nalazite za jednu veliku tetovažu, onda je ovo lijepa ideja tetovaža paunovog pera. Možete iskoristiti cijeli leđa i koristiti što više boja koliko želite. Ako želite, možete dodati više dizajnu. Postavite veličinu pauna u skladu s dužinom i širinom leđa i bojama koje vam dopunjuju ton. Također potražite više fancy pera za dodavanje u rep. To je bio nevjerojatna paun tetovaže za muškarce i žene.

5. Peacock Blue Feather Tattoo za djevojku:

Paun tattoo designs 4

Korištenje uzoraka poput ovih također su lijepa ideja ako ste u redu s apstraktnim. Ovi podebljani uzorci ističu se baš onako kako biste željeli tetovažu. Mogu se komprimirati tako da izgledaju kompaktno ili uvelike uvećani bez oštećenja izgleda. Ako je to jednostavan dizajn uzoraka koji tražite onda je to upravo ono što trebate. Ovo je najfinija tetovaža od paunova i paunova, koja je uglavnom preferirana od strane tinejdžerskih djevojaka.

Vidi više: Ptice Tattoo dizajni za žene

6. Pavel s kovitlacem Inspiracija:

Paun with swirl inspiration 12

Puna s punom tetovaža zavijanja pera dati će posebnu inspiraciju za osobu koja dobiva tetovirane na tijelu. Jednostavno stavljanje ove tetovaže sa živopisnim pernama će privući i diviti očima ljudi. Položaji ove vrtložne perle peacock su dizajnirani kao da se osjećaju dolje od nogu do stopala daje vrlo slatka gutanja dizajn. Peacock feathers tetovaža dizajni su veliki izbor za žene diljem svijeta.

7. Voda Boja Splash Peacock Tattoo:

Paun tattoo designs 6

Sažetak tetovaže su iznimno popularne zbog razloga da omogućuje individualnu kreativnost, kao onaj upravo ovdje. Možete ga popraviti prema vlastitom izboru, dodati boje ako želite ili jednostavno dodati više obrazaca za popunjavanje. Peacock tetovaže su izuzetno kreativni i ne morate se bojati da je ljepljiv na sve. Što više boja koristite, to je ljepši.

Vidi više: Slučajevi tikvice sova

8. Full Back Peacock Tattoo za žene:

Paun tattoo designs 7

Želite prekrasnu crno-bijelu tetovažu za leđa? Izvoli! Ova tetovaža uopće nema složenog dizajna, a ipak izgleda jako lijepo. Možete obrisati ili zamagliti drugom bojom ili ostaviti praznine kako biste dodali nijanse. Možete upotrijebiti i drugu boju na mjestu crnog.

9. Oduševljavanje dizajna Tattoo Peacock:

namamljen peacock tattoo design 15

Mudrih boja pavuna tetovaže tetovaže su jedinstveni tip paun tetovaže. Može se izvući zelenom i plavom bojom s mekanim narančastim tintom. I drugi se pero razlikovao od žućkaste narančaste boje. Izgleda više moderan. Narodi koji favoriziraju moderan tip tetovaže su privučeni posebno za ovu vrstu paun tetovaža tetovaža dizajne. Oči na tim tetovažama ispunjene su plavkastim i mekim narančastim bojama, jer daje jedinstvenu privlačnu konstrukciju.

10. Crna Pea Tattoo za žene:

Paun tattoo designs

U kineskoj kulturi, oni imaju nadu da je paun dizajn daje sreću i opskrbljuje simbol plemstva i plemića. Dobivanje ove tetovaže učinit će ih s ponosom i luksuznim od drugih. Ovo je jednostavna crna tetovaža paunovog pera i pauna koji je vrlo privlačan na leđima tijela. To je jedna od najboljih tetovaža pauna za žene.

11. Tattoo tetovaža s više boja:

Paun tattoo designs 2

Sažetak tetovaža pauna sa svojim veličanstvenim repom bi lijepa tetovaža na vašoj ruci. Držite neke redove podebljane dok ostale razrjeđujete i širite rep u odnosu na širinu vaše ruke. Ovo je važno da tetovaža ima izgled i učinak koji želiš. Inače je to jedna tetovaža koju možete slobodno dodati i eksperimentirati.

12. Peacock Low Black Tattoo za žene:

Paun tattoo designs 5

To bi moglo biti iznenađujuće tetovaža paunovog perja za vaš donji stražnji dio struka i lijep je izbor. Pahuljice su detaljne i dodaju puno dubine i značenja vašoj tetovaži. Možete napraviti hrpu perja ili samo tri zajedno.

13. Pahuljica tetovaža:

Paun tattoo designs 1

Lijepa paunova pera čini idealnu tetovažu. Ovaj dizajn je izuzetno lijep i može se izvući gdje god poželite na tijelu. U vašu korist, je dizajn ove tetovaže, koji je ionako promijenjen ili postavljen bilo gdje, izgledat će jednako lijep. Iako je jedna stvar koju morate imati na umu u tome, više apstraktne linije koje koristite oko pero, više ljepota dizajna pera skriva. Ova vrsta tetovaža dizajne paun pera savršeno pogodna za žene stopala nogu.

14. Narančasto s ljubičastim perjem dizajn:

narančasta with violet feather design 14

U ovoj tetovaži, pero od pauna je dizajniran i ukrašen s više tamno boja tinte, uz neke apstraktne teme dizajna. To su prilično osjetljivi dizajn pera koji daje jedinstveni izgled ispred drugih dizajna. Nakon dobivanja tetovaža ovog dizajna, nosio kratku haljinu će vam dati vrlo upečatljiv i prekrasan izgled. Ove vrste tetovaža dizajna od paunovo pero su vrlo ženstven i pogodan za žene i teen djevojke.

15. Inspirational Peacock With Feather Tattoo:

Paun tattoo designs 8

Ovaj jedinstven dizajn tetovaža pauna je jednostavan i graciozan. Možete ga postaviti gdje god poželite bez utjecaja na njegov izgled. Dodajte nijanse i različite tonove na ovu. Možete dodati i svoje ime. Većina mladih djevojaka sport je ovaj tip paun tetovaža dizajne.

Peacock tetovaže su također veliki simbol za određenu prekretnicu u životu osobe. Uvijek je najbolje da ide s manjim dizajnom za nekoga tko ne želi dobiti ogroman dizajn tetovaža pauna koji se odlučuje za manji.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 25