Blog

Male torbe su torbe koje su male u obliku izrađene od kože, tkanine ili plastike, koje se mogu nositi pri ruci pomoću ručke ili remena. Žene obično koriste za nošenje osobnih predmeta poput novca, kozmetike itd.

Male torbe su nužne za svaku ženu i djevojčice, bilo da odlaze na kupnju ili za hangoute. Čak i mala djeca vole imati torbe s njima, tako da mogu izgledati cool i stilski. Torbe su dostupne u mnogim nacrtima, uzorkom, veličinama i bojama, a možete ga odabrati prema potrebama.

mali handbags

Različite vrste sitnih torbi:

Pogledajmo 15 najnovijih i trendijih malih torbica u različitim modelima 2017 s slikama:

1. Moderne torbe za male veličine za žene:

Stilski Small Handbags for Women

Malo ručne torbice izgledaju vrlo elegantne, jer umjesto remena vrećica ima zlatni lanac od dva sloja. Mali kvadratni oblik zlatnih ukrasa na njemu ukrašen čine vreću izgledaju kraljevski i elegantan kada se nose. Ova vrsta torbice je vrlo prostrana i uglavnom koristi žene zbog veličine. Ova vrsta vrećice je dostupna u mnogim veličinama i bojama, a možete ga preraditi po vašem ukusu i potrebi.

2. Mali torbe s dugim remenima:

Mali Handbags with Long Straps

Ova mala torbica izgleda vrlo slatka i praktična za nošenje. Torba ima dugo podesive trake koje se mogu objesiti kao unakrsno tijelo. Vreća se otvara s prednje strane i ima malu elegantnu vrećicu s jakim zatvaračem na njemu. Stražnja strana vrećice također ima mali duboki džep za pohranu. Mala slatka visi povećava izgled vrećice. Ove vrste vrećica su savršene za mlade djevojke da nose za kupnju ili za svakodnevnu upotrebu.

3. Mali torbe za dame:

Mali Handbags for Ladies

Ovdje dolazi savršena ručna torbica za žene. Prednja strana vrećice ima metalni okvir za zatvaranje vrećice. Torbica je oblikovana u obliku omotnice i otvorena je s prednje strane. Ima prekrasan rez na prednjoj strani, a rubovi i kutevi su ukrašeni u uredno dajući torbicu cvrčanje izgled.

4. Butterfly reljefni mali torbe za djevojke:

Leptir Embossed Small Handbags for Girls

Ove male slatke ručne torbe savršene su za nošenje mladih djevojaka. Mali leptir koji se isisava ispred vrećice povećava izgled vrećice i čini ga atraktivnijim. Dok nosite ovu slatku malu torbu, djevojke mogu stvoriti vlastitu izjavu o stilu i obilježiti dojam pred svojim prijateljima i kolegama. Ova vrsta torbica savršena je za hangoute ili zabave.

5. Male torbe za djecu:

Mali Hand Bags for Kids

Torbica više nije utilitarna stvar, ona je postala moderna pribor za malu slatka djevojku kao i za djecu čak. Djeca su postala veća zabrinutost zbog svog izgleda i žele torbe za razliku od svojih starijih. Ove torbe su izrađene od mekih materijala i imaju glatke kutove i rubove tako da ne povrijediti djecu u bilo kojem trenutku vremena. Na torbi su omotane svoje omiljene fotografije crtanih filmova, a traka ima male slatke zavjese čime je torba savršena za male i lijepe djevojke.

Vidi više: Najnovije torbe dizajnerice

6. Crne male torbe u koži:

Crno Small Handbags in Leather

Kako crni uvijek cijenimo i obožavaju svi jer izgleda elegantno, a prije svega crna kožna torbica može se podudarati s bilo kojom bojom odjeće koju nosite. Ova mala torbica idealna je vrećica i može se odvesti nigdje bez oklijevanja. Dugovječna srebrna metalna ploča, ispisana na prednji poklopac, daje nevjerojatan izgled torbi. Ove vrste vrećica nalaze se u mnogim bojama i uzorku, a možete ih odabrati prema vlastitom izboru.

7. Male torbe s kamenim ukrasima i ramenima:

Mali Bags with Stone Embellishments and Chain Shoulder

Ove vrste torbica izgledaju vrlo elegantan i kraljevski. Cvrčanje ružičasta boja vrećice i mali bijeli strijelni kameni štipani prednji dio s malim zatvaračem srca čini vrećicu privlačnijom. Na remen je zlatni lanac fiksiran i tako povećava izgled mnogih nabora. Savršena i vruća, mala torbica za večernje zabave.

8. Cvjetni ispis križnog tijela malih torbica:

cvijetan Print Cross Body Small Handbags

Budući da su cvjetovi svih vremena omiljeni djevojaka, ova je mala torbica savršena torba za djevojke i za žene. Vrećica ima cvijeće otisnuto tako da vrećica izgleda vrlo lijepo. Kombinacija boja bijelih, sivih i žutih obrisa daje prekrasnom izgledu torbi kada se nosi. Ima dugu traku tako da se može nositi kao križ ili čak i na jednom ramenu prema zonama udobnosti.

9. Mali vrećice za šminkanje:

Mali Hobo Hand Bags

Hobo torbe su najelitnija vrsta vrećica koja je velika i polumjeseca u obliku. Kao što ime odražava vrećica je malena, ali izgleda fantastično kada se prenose mlade djevojke na ramenima. Vreća ima podesivi remen, a mali modni biseri i srebrni ukrasi dodani čine vrećicu izgledaju cvrće i elegantnije za nošenje. Mala vreća za hobo je dostupna u mnogim bojama i možete odabrati onu prema vašim potrebama.

10. Vrećica za malu torbicu:

Voda Proof Small Handbag

Torbica je izrađena od različitih vrsta materijala koji mogu zaštititi torbu od vode, a time i vodonepropusnu torbicu. To je elegantan komad torbe koji se može nositi na bilo kakve zabave i na hangoutima. Vreća ima glatki i uredan izgled, a rubovi i uglovi ispravno su zalijepljeni. Ove vrste vodonepropusne torbice dostupne su u mnogim veličinama i bojama, a možete ga preraditi po vašem ukusu i potrebi.

Vidi više: Zbirka Baggit ručnih torbica

11. Mali torbici crvene tkanine:

Mali Red Tote Style Handbags

Tote bags su velike veličine i savršene za putovanje i kupovinu svrhu. Torba je dizajnirana crvenom kožom, a mali džep na prednjoj strani poboljšava izgled vrećice. Torba izgleda dizajner, a oblik vrećice je strašan izgled. Rubovi trake imaju moderan metalni kovčeg i vrećicu čine impresivnim i izgledaju vrlo elegantno i lijepo kada se prenose na bilo kojem mjestu

12. Vuna i krzna mala torbica:

Vuna and Fur Small Handbag

Vreća je dizajnirana u kombinaciji krzna i vune, čime je torba izgledala vrlo slatko i lijepo. Mješavina i spoj svijetle i tamne vune i krzna čini vrećicu privlačnijom. Crni metalni lanac daje udobnost za nošenje torbe na ramenima. Dok nosite ovu slatku malu torbu, djevojke mogu stvoriti vlastitu izjavu stila i ostaviti dojam na druge.

13. Mala torbica s klicom na satenu:

Mali Satin Clutch Handbag

Kvačilo je mala ručna torbica koja se može nositi na rukama i ispod vaših ručnih jama. Vreća nema trake ili ručke za nošenje i prilično je malena u veličini gdje možete nositi samo vaše osnove u torbi. Torba je izrađena od satena, a pametna zasuna na vrhu čini vrećicu elegantnijom i modernijom. Ova vrsta vrećice se nalazi u širokim vrstama, kao i uzorak s kamenom i moderan hardver reljefni na njemu, a možete ga odabrati prema vašem stilu i opremu i to je čak i velika večernja torba također.

14. Mali torbici u bucketu:

Kanta Style Small Handbags

Torbica je oblikovana u obliku kante s glatkim rubovima u svakom kutu. Na vrećici su mali cvjetovi cvjetani tako izbočeni s malim srebrnim kuglicama, dajući tako senzacionalan izgled torbi. Kombinacija boja vrećice i dugi stilski remeni s metalnim rubovima čine torbicu nevjerojatnom. Ove vrste vrećica idealne su za nošenje i kupovanje, pa čak i za ured.

Vidi više: Fancy ručne torbe za dame

15. Slatka mala torbica:

sladak Small Handbags

Posljednje, ali ne i najmanje ovdje dolazi sladak i prilično lijepim vrećicama za mlade djevojke za mlade. Čini se da trendska plava ružna torbica izgleda cvrčanje i ružičasti mali prilično ispupčeni prsten u prednjem dijelu dodaje više izgleda. Mala ružičasta ručka s metalnim zlatnim privicima daje potpuni izgled vrećice. To je savršena torba za kolaž i za kupovinu svrhu također. To vam čini da izgledate pametno i elegantno kada se nose.

Budući da su vrećice male veličine, vrlo ih je lako nositi. Male ručne torbe postale su nužnost, a ne stil za djevojčice, jer im pomaže da slobodno putuju i dostupne su u mnogo stila poput križnog tijela, dugih remena. Mali torbici dodaju više glamura i izgledaju tako da vam daju minimalistički izgled.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 26 =