Blog

Peyton List je vrlo poznati američki model i glumica. Glumica pucao na slavu nakon što je igrao lik Emme Ross u komediji serije Jessie igrao na Disney Channel. Njezinu ulogu u filmskoj seriji 'Dnevnik Wimpy Kida' također su cijenili svi. Nakon uspješne akcije u ove dvije serije Disney Channel, vijest je da će Peyton List, zajedno s Skai Jackson i Brar, ponovo uložiti svoje uloge u drugu novu seriju pod nazivom 'Bunk'd'. Glumica je izrezala nišu za sebe tek u dobi od 16 godina.

Prekrasne slike Peytonove liste bez šminke:

Check out ove nevjerojatne fotografije Peyton Roi List bez šminke koja pokazuje njezinu prirodnu ljepotu.

1. Smiling Beauty:

Peyton List Without Makeup

Budući da je najmlađa slavna osoba na televiziji, Peyton List donosi izvanredne lica i prirodne glumačke sposobnosti. Ova slika joj pokazuje bez nošenja traga šminke i njezin osmijeh koji zagrijava srce je sve što joj treba kako bi njezina prisutnost bila vidljiva.

2. O, tako cool i lijepa:

Peyton list without makeup2

Ovo je još jedna bezizražajna slika Peyton List i glumica izgleda super nevjerojatnom u ovom. Njezin geeky pojavljivanje u javnosti pokazuje joj ranjivu dob i ipak povjerenje u njezine oči sigurno će joj dug put! Želimo vam sve najbolje za isto.

3. Savršeni Selfie:

Peyton list without makeup3

Ovo je slika bez ikakve sastavnice zvijezde "Jessie & Hollie Hills" koju je sama učitala na Instagramu. Ova gola, suočena selfie pokazuje da se ne mora pokriti više slojeva šminke da izgleda lijepo. Peyton List je dovoljno hrabar da joj ne dijeli sliku sa svojim šminkama.

4. Nema šminke u ponedjeljak:

Peyton list without makeup4

Kao što je opisano na ovoj slici, to je neizraziti sliku Peytonovog popisa koji otkriva kako je zapanjujuća može izgledati čak i bez šminke. Besprijekorna ljepota koja je darovana ne treba nikakva umjetna sredstva.

5. Čudesna kraljica:

10 nevidljive slike Peytonove liste bez šminke Stilovi u životu

Peyton Roi List postala je uspješna tek u dobi od 16 godina, a njezina glumačka karijera izgleda sjajno kao ikada, zahvaljujući svojim prirodnim glumačkim sposobnostima i ljepotama. Na ovoj slici glumica se vidi jedino njezin vedrim osmijehom i nikakvim tragom šminke. Njezina tinejdžerska ljepotica može je ostaviti u gomili bez ikakve šminke.

Vidi više: Meghan trener bez make up

6. Modna revija:

Peyton list without makeup6

Baš kao i svaka djevojka u dobi, Disney Channel zvijezda voli ići u kupnju. Voli eksperimentirati s njezinim izgledom, au ovoj slici glumica pokazuje svoje odjeće i cipele. Peyton List se ne boji javnog nastupa bez nošenja šminke i voli biti način na koji je ona.

7. Ljepota dolazi iznutra:

Peyton list without makeup7

Biti tinejdžer, Peyton List suočava se sa problemima kože poput svih. Glumica vjeruje da pravilna njegu kože u kombinaciji sa discipliniranom prehranom može dovesti do svih problema vezanih uz kožu. U ovoj slici Peyton List bez šminke, njezina se koža sjaji bez ikakve upotrebe kozmetike. Glumica se kune Renee, stručnjaku za njegu kože s nevjerojatnom linijom proizvoda.

Vidi više: Miranda Lambert nema šminke

8. Ja vrištem za sladoled:

Peyton list without makeup8

Na ovoj slici Peyton List je zarobljen i jede veliku žlicu svog omiljenog sladoleda. Ona ne nosi šminku, a mi jednostavno volimo njezin maleni šarm.

9. Savršeni spoj jednostavnosti i elegancije:

Peyton list without makeup9

Poznata zvijezda 'Jessie' je mlada djevojka u srcu i ova slika pokazuje vrlo dobro. Peyton List izgleda nevjerojatno lijepo bez ikakve šminke i kako joj citira njezin fan 'njezina unutarnja i vanjska ljepota mogu upaliti ovaj Svemir'.

Vidi više: Miranda bez šminke

10. Diva:

Peyton list without makeup10

Na ovoj slici Peyton List bez šminke, glumica izgleda kao Diva. Njezina plava kosa ostaje bezbrižno labav i ona se vidi nosi crnu haljinu, u snažnom kontrastu sa svojim bijelim sjajnim tonovima kože.

To su bile neke od najboljih slika Peyton Lista bez šminke. Javite nam koji vam se najviše svidio i podijelite svoja gledišta.

Slike Izvor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 48