Blog

Ако сте сјајан сјајан попут мене, онда знате чисти страх који долази с уклањањем сјајног лака за нокте. То је разлог зашто сам често прескочио њих за редовно полирање уместо "Ја сам само знате сјај ће бити потпуни бол у дупету за уклањање. Када су ваше опције ружне руке од чишћења или ванземаљских прстију умотаних у сушење, ацетонско натопљене јастучићи, он само некако опадне сјај који је сјајан. Осећаш ме?

Срећом, ОПИ је нашао начин да ме и мој колега сјају цомпадрес Веома срећан. Глиттер Офф природни основни премаз за глатке нокте вам омогућава да безболно одлепите (уместо да уклоните) било који сјај који ставите на врх у једном брзом кораку. Једноставно прочетите бистри темељни премаз на голим ноктима, пустите да се осуши, а затим нанијети што више слојева сјајног лака како желите. Када то'време за уклањање, неколико нежних потисака са штапићем за ушице ће вам помоћи да га подигнете одмах, без потребе за уклањањем лака за лакове.

Звучи готово превише добро да би било истинито, због чега сам добила руке "наочаре" на бочици за пробни погон. Овде'како су ствари падале:

Апликација и дан 1

Дозволите ми да вам дам мало историје овде. Пратим мноштво одличних прстију на Инстаграму, а неки од њих су прилично паметни. Не питајте ме како, али су схватили да можете користити Елмеров љепило (!!) као основу за глиттер полисх. Да, то би био лепак који смо сви користили у основној школи за неке прилично страшне колаже. Очигледно је савршено отклоњен и сигуран је за децу и нетоксичан.

Никада нисам пробао то, јер се помисао да се лепак наноси на моје природне нокте осећао помало, али ја сам држао Елмера'с обзиром на то да сам отворио флашу Глиттер Офф. Смрди баш тако исто, и чисто је и бело. Сада, ја не кажем да је ОПИ банкротиран на знању о ноктима на Инста-у и да је лепо лепило неки лепак, али изглед и мирис су прилично необични. База се појављује на бијелој боји и на крају се осуши, јер можете почети да видите овде.

Када постане јасно, спремни сте да примените сву лепу сјај и без кривице! Одлучио сам се за ултра-искрено јер а) погледам на лепоту и б) морао сам стварно ставите овај основни слој на тест. Сложио сам нову Цхасинг Раинбовс-а ОПИ-а, у основи забава у бочици (прегледана овде), преко њихових Мимоса за господина и госпођу, лаганог гласа. Ево шта је мој мани изгледао свеже из рерне:

Дан 2

Следећег дана, мој мани је заиста добро одржао. Био сам забринут због чиповања; јер тврди да се лако олакшава, схватио сам да ипак мора лако да се чип. Имао сам само један мањи чип на десном палчу, али управо сам завршио са посуђем када сам то приметио, а то је било и на крају дана након пуно куцања, слања текстова итд..

Осим тога, примећујем и неке подизање. Пољак је мало подигнут са моје нокте на неким местима око костију, што је било стварно тестирај ми стрпљење. Не постоји ништа што више волим него љускати лак за нокте, тако да је овај основни капут и страшан и страшан одједном. Озбиљно сам морао да спречим да одем на то. Све у свему, није лоше за други дан.

Дан 3

Изгубио сам неколико. Два и по, да будем прецизан. Само сам могао. не. одуприте се и одлепите са десне стране палца, десно ружичастог и пола лијевог палца. Ја'Страшно, знам! Али, било је дивно. То је такође било врло тешко се одупирем одузимању остатка, а до 23 сата те ноћи, потпуно сам уљао. Мој полужаст палац је оно што је започео пропаст мојих преосталих сјајних ноктију.

Дакле, сви су дошли, лако и задовољавајући. Нисам користио штапић, како сам предложио, и уместо тога сам само одабрао и гурнуо полирање другим мојим ноктима. Многи од њих били су супер лако уклонити, док су други изгледали мало више заглављени и узели (мање) напоре. Пронашао сам то кад су све нестале, нокти су имали неке тачке где је полисх олујао са неким мојим природним ноктијем. Али било је стварно мање.

Доња граница

Овај нови основни капут је бомба.цом. Ја сам обожаватељ свега што ће ми омогућити да скинем свој лак без главобоље за уклањање & # к2014; и боже, процес пилинга је забаван. Пази на свет, сада могу да носим све сјајне љиљане моје жеље за срцем!

Где купити

ОПИ Глиттер Офф природни основни капут је доступан у професионалним салонима и бањама.

Имати мишљење

Да ли носите сјајни лак??

Да ли сте још увек проверили Глиттер Офф?

Дон'Ти само љубав пилинг с лаком за нокте?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 73