Blog

Отишао сам напољу за пића синоћ. Ох, сачекајте! Тренер Џорџ, ако читате ово, НЕ КУРС И ДОН'Т ДРИНК.

У сваком случају, чекао сам на линији у Торонту'с најфинијим хотспотовима са другом пријатељицом са лепотом и могли смо'Не помозите, али примјетите Алл.Оф.Тхе.Макеуп. И не само зато што радимо у бизнису, сматрам те. Ја'м све за сестринство, и мрзим што показује ствари овако, јер ако вам шминкање чини вас срећним, тко сам да се жалим? Али ОМГ, ово су ствари на нивоу интервенције. Замисли црвене усне, екстремне количине бронзера, позоришну сјенило. (И то је било бар после рада. Замислите шта се догађа када они'не долазите из канцеларије?!?)

Тако да мислим'када сам користио овај блог, моја платформа, као што је то било за веће добро. Морамо да разговарамо о томе, јер ја верујем'Већ предуго је био омогућитељ.

Цела тачка шминке

Изгледа као ти'не носите никакве. И такође савршите свој тен, побољшајте своје особине и учините да изгледате лепшим.

Дозволити'Сећаш се овога, ок? Мислим, волим ме тренда екстремне писте као и следећа особа, и сигурно може бити забавно играти са њима, рецимо, сјајним вечером. Али ми често заборављамо да су људи који демонстрирају очигледан изглед шминке 15-годишњи чудовишта природе са претерано усијаним и рожнатим особинама коже и ванземаљцима. Чак и добро изгледа на њима.

Ми смртници, с друге стране, морају бити врло, врло пажљиви. Један лажни потез и то'Како се појављују овакви чланци.

Не, да ја подржавам вашу шминку посебно за мушкарце, наравно. Али мислим да се често често жене ухвате у маркетиншку машину лепоте која нам говори да треба да носимо све ове производе из казилиона, нарочито производе у боји. (И ту се и ја осећам ужасно кривим, јер имам мало више превише због радости поморанџе или тиркизног еиелинер-а.)

И сигурно ти'Већ сам видео небројене огласе овако:

Ја'Не кажем да то може'Не изгледам добро у стварном животу, али од оног што сам синоћ видео'С обзиром на то да сам ризиковао, видео сам девојке које су радиле ову врсту сенке са тешким бронзером, мршавим обрвама, очигледном кармином. Било је превише.

Тако да ја чврсто верујем да сви морамо радити на пригушивању природног изгледа ФИРСТ. Тамо долази моја следећа тачка...

Требало би да потрошите најмање 50% времена ваше апликације за шминкање на вашој кожи

У реду, осим ако ниси један од оних горе поменутих 15-годишњих чудака. Остатак нас треба озбиљна помоћ ", али превише често трпимо кроз кожу како бисмо дошли до забавних ствари као што су еиелинер и руж за усне.

Тако се и грешке:

Цатхерине Зета-Јонес, у случају да ниси'Не препознаје је. Шокантно, тачно?

У сваком случају, да вас не бих збунила насловом ове приче, дозволите ми да будем јасан да постизање савршене коже заправо може узети прилично мало шминке. (Цуе Цалвин Клеин цитат: "Најбоље је изгледати природно, али је потребно да шминка изгледа природно." "Превише" мислим само на шминку коју други људи могу открити ... што је било дефинитивно оно што сам синоћ видео. Нажалост, у кући је било пуно ЦЗЈ коже.

Добра вијест је да има толико производа за савршавање коже које сада раде на послу, а да нису тешке или уопште не могу да се открију.

Ја'Заљубљен сам у ову нову Бурберри Фресх Глов Луминоус Флуид базу, што је фантастичан први корак пре остатка ваше шминке (чак и ако сте'само носи коректор) да би кожи дала "свеж сјај".

Ја'И такође користим ову нову ББ крему од Естее Лаудер далеко више од моје вољене МУФЕ ХД фондације у последње време. (Погледајте овај пост за шприц на ББ-има.) То морам рећи'заменио је МАЦ као мој омиљени од свих ББ крема ... и када сам га први пут носио на лепоту, пре неколико недеља, НО ЛИЕ, три различита уредника, рекли су ми да ми је кожа изгледала невероватно. Ја имао само долази из сесије са тренером Георге, али СТИЛЛ. Ја'Од тада га носим.

Дакле, да ... размислите о осветљењу, посебно за љето, са ББ уместо дебљег, теже основе. Само запамтите то ви'Још увек треба коректор "може."'т до све.

Ох, и говорим о коректору, побрините се за вас'Имам један који није'Превише је светло за тон коже. (Још један фаук пас који сам синоћ видео. Боже, ја'м такав Средња девојка!) Најбоље би било да се спустите на Сепхора након пожурње и затражите од шминкера да вам се боје упари са једним од Маке Уп Фор Евер'с ХД коректорима. Избор сенке је невероватан, а они пружају високу покривеност, а не бити љепљиви.

Друге ствари о кожи које треба имати у виду:

Изаберите функцију, сваку функцију

После тебе'Вео сам на кожи, желиш да бираш између очију и усана. Иако то правило више није правило, засновано на развоју стазе на писту, као што је ово:

Само мислим'с, опет, сувише ризично да изађете из куће и са очима и уснама наглашавају се ако не'понављате нешто намерно драматично за црну кравату итд. Сигурно није прикладно за пузање пива на патио у свом сукње.

То'стварно све о балансу, па ако ти'радите Лип, молим вас држите остатак лица голим и чистим. Бит црвене боје, мало сјајног неутралног сјенила и маскара, и то'с то. Размислите ово:

Не ово:

Напомињемо да високи пигмент плус високи (винил) сјај може бити мало застрашујући. Носите на сопствени ризик:

За очи, ја'м све за смокин' их или флинкин' изаћи их са лота линером ... само се побрините да следите исто правило и носите само блиставом и идеално балзам за усне. (И'чак и данас проналазим сјај.)

Уопштено говорећи, земљасте нијансе које су у истој фамилији као што су кожни тонови и браон и беиге су сигурнији избор за контуре за сјенило за очи у односу на хладне тонове високог контраста попут угља. Видите како не'Тада чак и примети сенку за сјај овде?

Свраб да носи боју? Испробајте оно што је мој сарађивац урадио синоћ и нанијети га као чист опере преко поклопца ... или идите на појединачним ударцима сјајне линије или уз горње или доње трепавице.

Једна ствар на коју треба да се осјећате слободно

Маскара.

ВОРД. Докле год они'не постајеш глупо грудаст, а ти'не носим Кардасхиан стилове лажних, немам проблем са екстремним трепавицама.

Кажи ми:

Ја сам а Средња девојка о овом превише посла шминке?

Да ли се слажете са тим шминком?'Примарна сврха је да савршен и побољшан?

Да ли сте у последње време приметили било какве катастрофе шминке док сте у природи??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5