Blog

Прошле седмице сам отишао на коктел забаву коју је водила Јессица Алба. 

Знаш, само нормална среда. (Ха!) 

35-годишња глумица и предузетник боравила је у Торонту за штампу за Тхе Хонест Цомпани, нетоксични љепоту и бренду за кућне производе коју је покренула 2011. године. 

Док је њена роба била на неколико канадских малопродајних произвођача већ око годину дана, велика вијест (и разлог њеног путовања) је да су они'Сада је доступан у више од 700 продавница широм земље. Колико је узбудљиво за оне који су у природним производима! 

Ако ме пратите на друштвеним медијима, онда ви'Већ сам видео неке снимке иза сцене из догађаја. Понекад када долазе до града, они'врло чувани и само брзо говоре пре њих'који су их одвојили од стране њихових руководилаца. Не Јессица "Била сам толико импресионирана да се слободно мешала са уредницима и поставила за фотографије са нама.

Говорећи о томе ... Ја не'Не мислим да је ова жена икада направила лошу слику у свом животу. У случају да се питате, она је исто тако сјајна и виша него што сам замишљао. Такође супер-стилизована: носила је тамно плава сатин јумпсуит са полуструпшом косом и смелим очима, и изгледала савршено. 

Напомена за себе: носите више шминке са коктел забавама са Јессица Алба. 

Овде'њен говор на интимном скупу канадских уредника. (Момак је њен суоснивач и главни производни агент Цхристопхер Гавиган.) 

Ближи поглед на Јессицу'сјајна коса и шминка (извините, осветљење није било сјајно)...

А доље је њена коса и шминка, Даниел Мартин и Јеннифер Иепез. Морам провести добар пар минута разговарати с њима, и они'ре ЛОВЕЛИ. 

(Зови ме лудо, али упознавање славних косе и шминкања умјетника је готово више узбудљиво за мене него што причам са самим познатим личностима!)

Даниел, који је и искреност лепота'консултант креативне боје, урадила Јессица'с макеуп користећи овај сјај за усне у Дреами Киссу. Јеннифер Иепез, која је Тхе Хонест Цомпани'амбасадорка косе, стила Јессица'с косом.

Алас ... Добра лепота, шминка руке компаније, победила је'Не у Канади до следеће године! 

За сада, ево неколико производа који можете пробати.

Искрен Органски Алл-Пурпосе Балм

Органски свеобухватни балз третира осјетљиву, иритирану или испуцену кожу "свуда гдје је потребно мало екстра ТЛЦ. 

Искреност компаније Хонест Фаце + Боди Лотион

Лосион за честитост лица + тело је лагани хидратантни лосион који се може користити од главе до пете.

Искрен купац за шампон + прање тела

Шампон + умиваоник је без сулфата и нежан је за косу третирану косу ... и бебе!

Хонест Цомпани Хонест Цондитионер

Одговарајући Хонест регенератор је без силикона и погодан за све типове косе.

Искрен детанглер

Јессица'Јеннифер је одушевила од искреног Детанглера, која поново осјећа косу без силикона. Она је недавно користила и Ким Кардасхиан.

Хонест Цомпани Хонест Випес

Цхристопхер, Јессица'соустановитељ, рекао ми је да су ове Хонест Випес једне од брендова'топ продавци. Они'не само за бебе ", могли бисте их користити за своје лице или тело, као природнију алтернативу главних чишћења крпе (које су готово увек пуне чудних хемикалија).

Кристофер је рекао да креме за сунчање долазе у Канаду, али ако ме питате, ја'Дајте се одавде и проверите ове опције уместо тога! (Жао ми је, Јессица ...)

Купујте Искрену компанију

Пронађите линију на више од 700 канадских трговаца, укључујући Нордстром, Велл.ца, Индиго, тржиште целе хране, Лоблавс, Цанадиан Тире и Собеис. 

Тражите овде продавницу у близини.

Да ли сте пробали нешто од Тхе Хонест Цомпани?
Шта си мислио?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − 27 =