Blog

Знаш шта'није фер? Мушкарци углавном имају много лепше стопе од жена. Да, чак и са длакавим прстима и можда дугим ноктима на нози. Можда ти'Већ сам приметио како су њихове ноге углавном супер-мекане, глатке и без калуса или блистера на видику.

У међувремену, ми смо даме "вероватно зато што нам се свиђају оштри прсти, високе пете и компликоване страппи сандале" често имају стопала која показују знаке хабања. Можда'с калусом који је изграђен од омиљене ципеле, или можда'мртва кожа на леђима наших пете (пошто наша кожа има тенденцију да буде и на сувој страни).

Спуштање све те гроздости је само још један задатак на женској листи. То је што је. Ја'м само захвалан што сада постоје електрични уређаји који чине задатак хецкува много лакшим него што се види са ручним фајлом.

Недавно је Цларисониц представио свој веома очекиван педи сет у Канади и био сам узбуђен. Али, као што знате, ја'м такође огроман вентилатор Мицро-Педи. Који ће ме победити? Настави да читаш...

Цларисониц Педи Фоот Трансформатион Сет

Цларисониц'четкица за чишћење звука за лице била је мењач игра за многе људе'с. Наравно, претпоставио сам да ће овај сет за подножавање ногу учинити исто за моје сиромашне, ноге које су нагнуте кулусу.

Ово није'тпак, гадгет, међутим; то'као целокупан систем, као што видите горе. Осим стварног уређаја за бријање (који изгледа и осјећа баш као регуларни Цларисониц, осим код различитих глава), добијате и Педи-Буфф шприц, пелију Педи-Боост и не-масну крему Педи-Балм.

Ја волим Педи-Боост (који се такође продаје засебно). То'с млеком и гликолном киселином на бази серума, који долази у боци с капалицом, баш као серум за лице, и помаже у растварању тврдоглавих мртвих ћелија коже. ти'рећи ћете је да га користите након што вам поставе ноге, пре него што слојите крему Педи-Балм изнад врха. Стварно мислим да је кориштење учинило нешто што ме држи ноге меком и глатким овог лета.

Педи-Балм и Педи-Буфф И дон'Не осећам се о ... они'У реду, али ништа од тога није посебно упоредило са другима које сте ви'д буи. А свакако није ножни пилинг'Нећемо направити превише разлике на сувим, названим стопалима.

Нисам ни Цларисониц уређај за брушење, ја'Извини што сам рекао. У питању су две главе на глави: један је чврста четка која се може користити мокрим или сувим, а друга металним глачањем диска. ти'Поново би требало да користите четку дневно и двокомпонентни диск.

Наљао сам четку мало огреботине и иритирајуће на мојој кожи, без добијања много (ако је било) исплате у смислу како су ми ноге изгледале. Али то је био диск који је поравнавао претпостављену иновацију у овом систему, који ме највише разочарао. Речено ми је на лансирању штампе да предност овог пуфера је у томе што у њему има ситних рупа да мртва кожа пролази и сакупи у резервоару испод ње. На тај начин, мртва кожа не'т сакупљати између гребена како би се пуфер постао досадан; кажу да остаје "оштро" пуна три месеца.

Нажалост, управо сам установио да је било какво блажење било тако благо'у основи бесмислено. Била сам тако тужна. Биће'Био сам још тужнији ако сам'д потрошио $ 200 + на овај систем, што је стопа (вов!).

Емјои Мицро-Педи

Прелазимо на Мицро-Педи. То'нема тајне. Волим ову ствар на комаде. (И то'због чега сам имао толико велике наде за Цларисониц Педи "претпоставио сам да је само ХАД био још бољи.)

Али не. Мицро-Педи је већ доста савршен. Такође, ручни, поседује ваљак са микро-минералним честицама који одмах и сигурно праве мртву кожу. Размислите о томе као традиционални приручник за ноге, осим аутоматизованог и јачег начина. Никада се не уморим од коришћења ствари.

Једини недостаци су то што суху кожу претвара у бијелу прашину која се налази на целом поду; то'мало је неуредно. Али, хеј, бар ти знас'радите нешто! Такође, ако вам ноге требају много ТЛЦ-а, лако можете пролазити кроз ваљке сваке пар недеља, јер они могу брзо да буду досадни.

ако ти'Поново један од тих људи и тражите неку активну акцију подношења пријаве, онда је мој савет да не инвестирамо у оригинални Мицро-Педи, изнад, али овај тип:

Да, то'за мушкарце. Шта од тога? Рекао ми је ПР да то'је заправо моћнија машина, а сад кад имам једну, ја више волим. Изгледа да иде брже, а самим тим и резултати су бржи.

Требало би да купите и мушкарце'с Супер-Груби ваљци за пуњење ако вам је потребно максимално изравнавање. Успут, они се уклапају у оба уређаја.) Могао сам'Не верујем у разлику када сам надоградио из прилично замрачених оригиналних ружичастих ваљака до веома жилавог момка'с оне. Мислим да можете боље радити са овим стварима код куће него што сте добили од професионалног педикира. Стварно!

Економично, ово је нижа унапред инвестиција (око 50 долара за уређај) ... али ваљци су око 20-25 долара за два, тако да то зависи само од тога колико често вам је потребно допуњавање. Али то'Још увек је бољи посао у поређењу са Цларисоницом. Извини Цларисониц!

Побједник: Емјои Мицро-Педи Ман

То'очигледно; Емјои Мицро-Педи човек је Онај ако сте ви'поново на тржишту за електричну датотеку ногу. Узмите у обзир и улагање у Цларисониц Педи-Боост, да се пријавите за вас'ве Мицро-Педи'д и пре избора косе за ноге. Као што сам поменуо прошле недеље, у последње време ја'Волим балдову стопалицу.

Купите причу

Имати мишљење

Да ли сте ипак покушали Мицро-Педи??

Или сте уложили у Цларисониц Педи?

Који су вам омиљени производи и производи за ноге?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − = 45