Blog

ако ти'Већ неко време читам ово, знате да после година глумца за глумицу за глумицу замишљам, ја не'Не верујем пуно људи мојој коси. Па, исто важи и за шминку. Толико пута, превише нестрпљиви шминкач осјетио је потребу да демонстрира читаву колекцију прољеће / јесен на мом лицу, АТ ОНЦЕ, до тачке гдје сам'М је напустио светлуцање попут диско лопте, са свим бојама на дуге и толико основе да стварно ствара нове боре.

Због тога углавном одбијам понуде да се моја шминка заврши. Осим ако је Царминди у граду, наравно.

Као што се сећате, упознао сам је прошле јесени када је била у граду да промовише своју нову линију са Салли Хансен (запамтите све приче о "Царминдизацији" наших лица?). Овога пута, то је било још узбудљивије јер сам се претварала да сам била Шта не носитиосим дијелова где Стаци и Цлинтон вичу на мене и добијем нову гардеробу од 5.000 долара и фризуру. (И заправо, ја'М је захвалан што ми је коса још увек нетакнута, јер Тед и Ницк пре њега изгледају да уживају у томе.

Али назад на шминку. Док ми је Царминди учинио моје лице које можете видети у овом виду, а које сам ја'Више ћу говорити о сутрашњици у односу на моје личне штапове за шминкање: "Објаснио сам неколико савета о томе шта сви СВЕ требамо радити.

1. СВАКО ПОТРЕБНО ЈЕ ЗАШТИТИ УПОТРЕБУ МОРАЛНИХ ОСНОВНИХ МАЛОПРОДАЈА.

Нисам ли рекао ово??

2. ВЕСТИ ВЕСТИ: СПОНГЕС МОГУ БИТИ БОЉИ ОД ШЕЋЕРА ЗА ПРИЈАВУ ФОНДАЦИЈЕ.

Читава расправа о четкама и темељима је велика ствар у круговима уметника шминке, ио. Претпостављам'с око 50-50 сплита, иако у последње време мало'Већ су били искључиво у кампу за четкицу, након што је саветовао један од врхунских шминкера да то они'и мање трошите на производ. (Предложио је да користите сунђер као други корак да бисте онда помогли у мешању, па чак и све.) Сада сам'мртвог, јер је Царминди РЕАЛ одређени начин употребе спужве. (Толико да је тражила од свог асистента да јој пронађе праву врсту.) Она каже'боље је да се мешају, па иако сам већ рекао'све да купим четку, ја'Поново експериментишем са спужвама. Дакле, дебата се наставља. Једног дана ћу стићи до дна...

3. У 746. ВРЕМЕ: КОНЦЕАЛНИК ПОСТОЈЕ ПО ФОНДАЦИЈИ.

Знао си то, зар не? Очигледно је да су и даље људи који и даље размишљају о свом добром раду, а онда се питају зашто њихова кожа'Изгледа без грешке. Проследите добро реч. Интересантно, Царминди није'Не користите четкицу да је примените само комбоом прстију и сунђера. (Ум ... спужве ФТВ!)

4. УМЕСТИМО КОНТУРИРАЊУ, БИТИ ЗАДОВОЉИТИ! (ТО ЈЕ ЗВУЧНО.)

Ми'Већ сам разговарао о овоме и морам да се сложим са тим. Уређај који укључује додавање благо тамније нијансе у одређеним подручјима за скулптуру и дефинисање ваших особина, је тако ризичан и може вам учинити да трепавице изгледају досадно и блатне. Додавање означавања је лакше. Царминди је применила бијелу сјенку из њене палете у унутрашње углове својих очију, испод обрва, низ нос, изнад горње усне (тачно гдје се сапле) и дуж врхова образа. Користила је четкицу вентилатора да би постигла другу, што је било узбудљиво за мене јер нисам'Не верујем'Већ сам видео чашу за вентилаторе. Међутим, мој производ од избора за постизање овог циља, јер сам побуњеник и волим да користим своје прсте "стари осветљивач Цханел Цреме.

5. ОВДЕ ВАС'ВЕЋЕ СВЕ ТО, ПОСТАВИТЕ ВАШУ БАЗУ СА ТРАНСЛУЧНИМ ПРАХОМ.

Овдје сам спасио свој прах за сам крај, али Царминди је све то урадила, укључујући и на очним капцима, пре него што је примијенила било коју боју. Транслуцентни прахови дефирају начин на који треба ... само будите пажљиви када користите ХД.

6. Много људи (као што је ПАММИ АНДЕРСОН) имају обичаје који су мрачни.

Још један љубимац из Карминдија'с. И моје! знам то'тешко да се навикнеш на себе са пуним бројем ако ти'Већ дуго трчим, али покушајте. Једна од најбољих ствари које сам икада учинила била је да се вратим кроз рехабилитацију за лице. Много пре него што сам био лепотан, почео сам да обрађујем своје обрве професионално, али мој естетичар ме је присилио да их растем неколико месеци како би могла да поправи облик. И ево! Годинама касније, Царминди ми говори да имам велике обрве. То'вреди краткотрајни бол за раст 'ем, момци.

7. ЧАК ЉЕТ ЛЕТ'С ЦОМИНГ, ЛЕТ'С СВА ИЗЛАЗИТЕ НА ЛАКОВИ И БРОНЗЕР.

Примедба на Јерсеи Схоре глумац: Цармс то каже'старење. И ја могу'не помислите на бољи подстрек да искористите мање од тога него што мислите да изгледате као Снооки, Ј-Вовв итд. Њен савет је да користите ону која'не више од две нијансе тамније од тонова коже. Стварно ми се свиђају неки од кремастих бронзера сада, две моје фаве су ово од Др. Хаусцхка и ове из Стиле.

8. ПОЗИТИВАЈТЕ КОЈИ ПРЕПОРУЧУЈЕ ВАШ БЕЗБЕДНИ УРЕДНИК,'ТРЕБА ДА ПОЧИЊУ ТОН НОВЦА НА МАКЕУП.

Волим дрогерију, стварно радим, и увек трудим да вам дамо опције у свакој цени ... али морам признати да сам ја'често често кашњавају чаробна амбалажа и луксузни логос, итд. Дакле, оно што Карминди каже понавља: ​​стварно не'Не треба провести готов новац на дизајнерску шминку како би добили добар резултат. (Верујем да је њена специфична пријетња била са местима као што је шминка у Бергдорфу'с. ако ти'Већ је било тада знате како могу, па, потиснути продавци могу бити ... а Царминди вјерује да се плаше на несигурности да би направила продају.) Али, када је направила свој шминкање са неколико производа који су коштали мање од 20 долара, заиста импресиван. То'техника и боје које су важне, момци "не цена.

9. ВИ ЛООК АМАЗИНГ! Стварно.

Реци то сваког дана у огледалу. Наравно, ми'Ве све функције које желимо биле су другачије, али шминка не би требала'Не мислите да бисте ометали људе са лудим бојама или га нагомили да бисте сакрили оно што ми'Поново несигурни. Царминди'приступ је веома усредсређен на наглашавање ваших најбољих карактеристика и морате почети да се волите да их видите. Дакле, само-љубав је тамо где долазе њене "огледалне мантре"...

10. Тамо'С АПП ЗА СВЕ ОВО!

Да, Царминди је управо изашао са апликацијом за иПхоне, иПад и иПод Тоуцх, а испоручује се са не само неколико сугестија за мантре за огледала, али и невероватне упутства за шминкање по кораку (неке путем видеа) прилагођене вашу специфичну косу и тон коже. Постоје тони различитог изгледа (све од вечери до "петоминутног лица") и она чак даје препоруке за производ.

Па реци ми:

Да ли сте ви љубитељ Царминдија??

Да ли се слажете са њеним саветима? (Шта кажете да сте: расправа о сунђери и темама о темељима?)

Да ли мислите да су "огледалне мантре" добра идеја?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 38 =