Blog

Само је гомила фацијалиста икада постала домаћинства, а једна од њих је Кате Сомервилле.

Вероватно већ знате за њену клијентелу славних. Јессица Алба, Оливиа Вилде, Кате Худсон, Кирстен Дунст, Ева Мендес и Деми Мооре су само неколико од водећих дама које поверавају естетичару из Лос Анђелеса,. 

Али ти ниси'Не би требало да будем на листи А да бисте добили третман Кате Сомервилле. Она је такође изградила посао од неколико милиона долара за негу коже, заснован на истим састојцима и техникама које користи на њеној познатој медијској клиници на Мелросе Плаце-у. Ако живите у САД-у, ви'Већ сумњам да су видјели производе у Нордстрому, Сепхори или Неиману Марцусу. 

А сада, они'поново доступан у продавницама Сепхора широм Канаде, због чега сам недавно добио шансу да упознам саму гуру за негу коже! У граду на догађају за новинаре у Торонту, Кејт је дала унутрашњост на начин како је започела, а њене тајне за кожу која је спремна за тепих.

Како сте постали естетичар?

Почео сам, боже, имао сам 20 година. Ја'м 46 сада, пре 26 година. Био сам у школи и одлучио сам да желим каријеру која је била професионалнија од онога што сам радио. У основи сам била конобарица на три радна места, одлазак на колеџ, а ја сам живела у стварно малом граду у сред Калифорније. То'с Сан Луис Обиспо. То'сјајно лепо, али то'с смалл. Дефинитивно си морао да схватиш како живети тамо.

Имала сам пријатеља који је био дерматолог и она је била: "Знаш, Кате, треба да започнеш посао у неговој кожи, код доктора'"И'Ја сам увек волео лепоту, и ја'Ја сам увек волео тај медицински аспект ствари. И лично, имала сам екцем као дете и још увек радим. Долази и иде и то'таква фрустрирајућа болест. Био сам спортиста у средњој школи и колеџу и ја'Увек имате ове закрпе које су биле неугодне и непријатне. Одрастао, мој најбољи пријатељ је имао и цистичне акне. Увек смо се увек бавили овим питањима коже, па сам стварно схватио шта је то'као да се осећате неугодно у својој кожи. Мислио сам, ово би било добро мјесто за мене.

Да ли сте урадили било какву формалну обуку за његу коже??

Отишао сам у школу за естетику и добио сам дозволу. На несрећу, схватио сам да нисам'Не много научити него како не бацити бактерије на људе. Зато сам се бацио у учење колико год сам могао кроз семинаре. 

Онда сам саставио пословни план, јер ја'Увек сам био предузетник. Отишао сам код свих доктора у граду, и завршио сам са слетањем са дерматологом и пластичном хирургом у граду. Стварно имам среће, јер су те момци водили под њихово крило. Изнајмио сам простор од њих и морао сам да идем у ОР, видио сам лифтове и повећање дојке. Доктори су почели да ме науче како да радим дубље пилинге и ињекције. 

Око три године у мојој каријери, ласери су дошли на сцену. То'када је мој посао постао заиста важан за ове момке. Тада су вам ласери дали дубоке, дубоке опекотине. Било је скоро као да су ове жене имале опекотине трећег степена на њиховим лицима. Процес зарастања био је бруталан. Многи од њих нису могли'више не користите производе, били су толико осјетљиви на све. 

То ме је стварно гурнуло да почнем развијати линију за негу коже. Пре, користио сам два производа из ове линије, три производа из те линије. Миксала сам и одговарала. Схватио сам колико су ти производи били моји алати. 

Како сте прво развили своје производе??

Стварно сам срећан. Отишао сам на дерматолошку конвенцију, и налетео сам на момка који се бавио великим делом, фармацеутом. Почео сам да га питам: "Можете ли ми ово направити?" или "Можеш ли ставити овај састојак с овим?" Он и ја смо почели да радимо заједно, и он би формулирао ствари које сам'д тражите. 

Чак и до данашњег дана'Још увек функционише. Недавно сам се удружио са Унилевером, јер ми'отишао сам у толико земаља широм свијета, и осјетио сам да ће бити одличан партнер који ће ми помоћи. Радили смо то сами, и то'је стварно тешко. Али мој хемичар морао је да пође са мном. Сада знају колико је сјајан. Он'с геније иза многих формулација.

Како сте почели да третирате толико познатих личности??

Брзо напријед, завршио сам свој посао са докторима у Сан Луису, јер сам тамо направио стварно сјајну праксу, а потом преселио у Лос Ангелес, гдје сам упознала мог мужа. Завршио сам рад за истакнуте пластичне хирурге у Лос Анђелесу. То'где сам имао пуно славних веза. Прилично је радио на сваком. Људи из цијелог свијета су летели да би имали операцију. И завршио сам са његовом праксом. 

Па, прошао је пар година и он је заправо имао неке проблеме са штампом. Ја не'Не знаш да ли се сећаш када је Елизабетх Таилор била у штампи са свим пластичним операцијама? Оно што се десило било је, људи неће'Не дођем у канцеларију за негу коже јер су папараци у основи седео напољу.

Зато сам одлучио да идем да их видим у својим кућама. Урадио сам то на тренутак, а онда сам нашао своје мало мјесто на Мелросе Плаце-у. То'када се све променило. 

Како бисте описали своју клинику у Лос Анђелесу??

Отворио сам три мале мале собе у овој прекрасној улици. ЛА је тако велико, лудо место, али ова улица заправо се осећа као мали град. Чини се као мали град у Европи негде. Било је тако уредно, јер је у то време улица била заиста необична и тиха. Било је само све ове кулинарске продавнице. Било је скоро као да је калдана још на путу. Почео сам са ове три собе и брзо, мислим да због доласка моје клијенте, само је расло као ватра. 

Оно што је било другачије у односу на друге кожне клинике?

Мислим да је то зато што смо били једна од првих клиника који су комбиновали медицински аспект ствари. Урадили смо доста производа и лица, али смо се заиста оженили ласерима. Имао сам среће, јер оно што се десило у ласерској заједници биле су оне'т више инвазивна. Схватили су начин да ласери постану ефективни без прекида. 

Такође имам право срећу да је то било речено. Многи шминкерски уметници у заједници који раде славне особе почели су да ми шаљу људе, јер би им кожа била боље, па би њихова шминка била боља. 

И то'стварно како нас масе знају масе у Америци, јер радим на толико познатих личности, а они су почели да разговарају са новинарима. 

Шта се дешава током типичног састанка?

Када дођете на клинику, прво видите естетичара и консултујте се. Затим она ради свој преп ?, тако да очисти, пари и врши екстракцију ако вам затребају. Тада се медицинска сестра уобичајено појављује и радиће лаким третманом или ласерским третманом. Наставља се естетичар и прати клијента. 

Дајемо вам неку врсту мапе где треба да одете на кожу. Говоримо о исхрани, причамо о суплементацији, причамо о топикалној неги коже, а затим о третманима. Стварно се фокусирамо на кожу на свим нивоима. То'с стварно свеобухватно. 

Још увек можете да уђете и имате само фациал, али морам рећи, већина мојих клијената где је њихово лице њихов посао, морају то схватити озбиљно. 

Како сте покренули производну линију изван клинике?

У 2006. години, оно што је почело да се деси су ме малопродавци назвали. Значи Барнеис је звао, Блоомие'звали су Нордстром и назвали Сепхора. Они су били: "Желимо да носимо вашу линију." У то доба сам мијешао на лицу мјеста за многе моје клијенте, али имам око седам производа који су ми били успјесни које сам'већ постављен. Ја сам био: "Добро, морате чекати јер ја'Још нисам спремна, али ћу учинити нешто са вама момци. "

Покренуо сам са КВЦ, што је велика мрежа за куповину у САД. Ја сам био први бренд који се икада продаје на КВЦ-у, а такође и у Неимана Марцуса. Пролазили смо кроз неку велику малопродају, тако да ја'Стварно сам поносан на то. Индустријска врста окренула је уво, а сада то'с потпуно другачије. Ми'Већ сам прекршио правила и начинио је асфалтиран начин за мулти-маркетинг, што је сјајно.

Желео сам да идем на КВЦ јер ја'м Неко ко само жели да оздрави људе. Иако третирам личности, ми третирамо 14-годишњаке. Ми лијечимо 80-годишњака. За мене, тамо'не престиж или не престиж. То'Ако имате кожу, желим да вас поздравим. Зато сам желео да идем на КВЦ јер сам хтео да објасним производе и желио сам да људи знају како да их користе.

Како је КВЦ публика реаговала на ваше производе?

Продали смо се први пут када сам отишао на КВЦ. То'жива телевизија, и то је била најстрашнија ствар'Већ сам урадио у мом животу. Продали смо ЕкфолиКате, а за четири минута смо продали. Знао сам да смо на нечему.

Ја'већ у КВЦ-у већ 12 година, што је подвиг јер је ово место заиста тешко. Морате да правите бројеве "као, ако не."'Не узимају $ 10,000 на минут, они не'вратите производ назад. Да заиста остане тамо био је изазов. 

Који продавници сте отишли ​​након КВЦ?

Отишли ​​смо у Нордстром, Неиман Марцус, а затим у Сепхора. Покренули смо мислим пре пет година у Сепхори [у САД-у]. Тако брзо расте, могу'чак ти не кажем.

Тако да стварно осећам као да смо имали невероватно путовање у САД, а сада и ми'поново градимо нашу базу у Канади са Сепхора. Ја'м супер узбуђен због партнерства.

Зашто мислите да се производи продаје тако добро??

Производи раде. То'занимљиво, јер ја'м естетичар. Нисам мислио да ћу имати ту велику линију производа, са свим малопродајом и маркетингом који долази уз то. Искрено, био сам у соби који је свакодневно исцелио људе. Како ће ово проћи тамо? Али је. Људи стају иза тога јер виде да производи раде, и држе се тога. То'је стварно успех бренда.

Такође, многи уредници у САД су већ годинама били моји пријатељи. Постанем емоционалан јер су ме стварно водили под њиховим крилом и помогли у изградњи ове компаније са мном. Ја не'Нема клинике овде у Канади, али то'где смо стварно неговали наше уреднике, познате личности и коктеле. Људи који су стварно добили их'Реци: "О, мој Боже, морате ићи у Кате Сомервилле'да ћеш променити своју кожу. " 

Шта'ваш процес за формулацију производа?

Како су производи развијени у нашој клиници стварно је јединствен у поређењу са било којим другим брендом који сам'Видио сам тамо. Шта се дешава је ја'Неко ће ући или ће неке од мојих девојака рећи: "Знаш шта? Треба нам производ који то ради". И кажем: "У реду". 

Зато идем код свог хемичара и он га ствара. После тога добијамо три или четири поднеска, а сви естетичари покушавају прво. Затим преиспитамо, и доста твеакинга се догађа, и добијемо још један круг. Покушавамо, а ако је то'свако добро, наша цела компанија га добије. Поново усправљавамо, а онда наша клијентела у нашој клиници добија то, али само панел клијената који су заиста били са мном дуго времена. Они'само сам искрен. Они'ре свира: "Мрзите мирис!" или "Направио сам да се избацим!" Оно што радимо на клиници је праћење производа'користе се месецима и месецима и месецима. 

Може потрајати три извођења, или понекад, потребно је 50 извода да би се то десило. Онда иде на тестирање трећих лица, где вршимо слепе тестове, а онда долази на тржиште.

Колико је важно да ваши производи буду приступачни?

То ме погађа јер имам ове жене које имају превише новца и превише времена на својим рукама. Они'Уђем и они'ре свира: "Ох, ја'м користећи ову каратну златну крему од 14 карата која кошта 1700 долара. "Слушам, а онда ја'М: "Добро, да ли сте спремни да промените своју кожу?"'Узми крему од 1.700 долара, а ми'Сада ћу га оставити на страну. Ја'модит ћу кожу стварним састојцима и стварним производима. " 

Тако да'Никада нећу видети од Кате Сомервилле крему од 1.700 долара која има кавијар или шта год. Ја'Већ сам видио пуно тога'Није доказано кроз оно што видимо на клиници и шта видимо у студијама. То'Како ми је помогла моја медицинска позадина, бити са овим љекарима и разумевање како прочитати студије. Многе компаније ће изучавати како можете'Не видим праву истину. 

Шта'најважнија ствар коју људи могу учинити за своју кожу?

Постоје три ствари које ја мислим да су најважније, које ће промијенити вашу кожу или одржати изглед коже добро. Увек говоримо о једном, два, три: пилинг, хидрирање и хидратизовање.

Већина компанија ће рећи очистити, тонирати, навлажити. Мислим да је Цлиникуе дошла до тога. Али мислим да су пилинг, хидратизирање и хидратизовање права кретања у игри. Мислим, чишћење и тонирање, то'нећете промијенити кожу, тачно?

Шта'Ваш приступ пилингу?

ако ти'Не пишћите два пута недељно, ви'не довољно пилинг. Мислим на исправно пилингирање, а не користити пилинг са великим гранулама, или оштрице које су оштре. 

Пошто наше ћелије коже напуштају наша тела, обично су сувише, зар не? Тако да умиру. И ви'Имамо нове ћелије коже испод ње. Између сваке кожне ћелије је лепак. Оно што пилинг чини само подизање мртвих ћелија коже. Али мораш раскинути оно што си управо подигао.

То'Зашто сви моји клијенти имају сјајан, глатки изглед. То'јер сам ја'Добио сам их на исправном пилингу најмање два пута недељно. Типично, ми'понављајући и пилинг у нашим третманима. 

Шта'другачији од вашег пилинга?

ЕкфолиКате је наш број један и тамо'то је разлог за то. Ово је смешна прича. Када сам био на клиници, мијешајући ствари за своје клијенте, увијек сам очистио, пару, а онда направио пилинг, јер сам желео да се тај горњи слој поново загрли. Онда ћу то испрати и ја'д бојите ову невероватну маску са папајама, ананасом и бундевом ензима да бисте разрадили оно што сам управо загризао. 

Ензими су невероватни за кожу, јер метаболизирају мртву кожу. То'не као гликолна киселина, где се смањује и заправо може убити живо ткиво ", које делује у неким случајевима. Млечна киселина је још једна киселина коју волим, јер она такође остаје на површини и одузима тај горњи слој.

Један од мојих клијената, познатог галона, био би одсутан четири мјесеца. Рекла је: "Кате, шта ми можеш дати да ми кожа изгледа добро док сам ја'м нестао? "У основи сам узео маску и бацио сам тамо и дала сам јој. Две недеље касније она'"О, мој Боже, ово је невероватно. Морате то направити као производ. Требали бисте га назвати Кате у теглу, јер'као ти'поново са мном. "Тако сам га назвао Кате у жару, али смо касније променили име у ЕкфолиКате.

ЕкфолиКате је стварно основа за добијање добре пилинга. ти'поновно добивање физичког и хемијског пилинга. Двапут недељно, препоручујем то. Ако неко има стварно масну, дебље кожу са пуно текстуре, ја'Учинићу то три или четири пута недељно.

Како дефинишете хидратацију и зашто је то важно?

Други корак, а најважнији корак који можете учинити је хидрација. Био сам буквално пре мојег времена са хидратацијом; Ја'Тако ми је драго што је ухваћен. Да ли знате Целлек-Ц? Био је то први производ који је изашао са витамином Ц. Тако смо користили доста тога у то време, а витамин Ц се може стварно сушити. Оно што се дешавало је да су сви моји клијенти стварно суви.

Питао сам свог хемичара шта сам могао да урадим, и рекао: "Па, кожа има пуно нечега што се зове хијалуронска киселина." Тако сам рекао: "Можете ли ми нешто од тога направити?" Рекао је да. Тамо'јелли, врста вискозног осећаја за производ, што је Куенцх. Мој хемичар је пронашао најмањи молекул хијалуронске киселине на планети, то је важно, јер ако је молекул превелик, он се ставља на кожу.

Куенцх је заправо мој други по величини продавац. То је било зато што сам имао све своје познате личности. Тако је употреба хијалуронске киселине за хидратацију коже други корак.

Повезан:Да ли Ваша кожа треба хијалуронску киселину?

Шта'разлика између хидратације и хидратације?

Трећи корак је заиста запечатити хидратацију и заштитити оно што имате и заштитите нове ћелије. То'учињено кроз одговарајући овлаживач и очигледно, сунчано средство. Ви момци донирате'Не морам да бринем о томе колико и ми у Калифорнији, али дефинитивно препоручујем да носим заштиту од сунца. 

Дакле, то су три корака. Пилинг двапут или три пута недељно. Хидратација два пута дневно. И онда твој хидрант. 

Какве врсте влажилаца препоручујете?

Ваш влажиљак је за ваш тип коже. ако ти'поново масно, идите на уље, јер имате довољно уља. Ти не'није потребно више; само вам треба хидрација. Са својим влажилицом, можете испоручити витамине, а можете доставити пептиде који помажу у стимулацији колагена. Ако имате проблеме с пигментом, можете да испоручите друге састојке да бисте осветли. ако ти'поновно старење као ја, и стварно су суве, требате више уља, а потребан вам је пуно пептида, а потребан вам је ретинол. 

Одушавам се у Цреам Репаир Цреам-у'с именом Дееп Скин Царе Цреам у Канади. То'мој омиљени хидратант.

Који састојак је најважнији у негу коже?

То зависи од вашег доба, али искрено, најважнији су ретиноли. Не бих'Не започињемо некога на ретинолу, осим ако нису имали акне, до касних 20-их година. Али ако'поново идете у своје 30-их, ако сте'не покриваш кожу у ретинолу, ти'Недостаје чамац. Оно што ретиноли раде је брже претворити ћелије коже, и задржавају колагене стимулисане. 

Повезан:Зашто бисте могли да користите Ретин-А

Одрастао сам у Фресну, што је стварно вруће. То'као на 110 степени током лета. Моја мама'Најбољи пријатељ је био тако сладак, али тако узалудан. Хвала Богу што је била, јер ме је она научила. Почела је да користи Ретин-А када је била стварно млада. Она би то учинила само на лицу. То'тако су луди, јер она'данас је 80, а њена кожа је тако лепа. Она'Никад није имао подизање лица. Али погодите како изгледа њен врат, оружје и сандук? Као 80, ако не и више, јер је толико била на сунцу. 

Док сам лечио људе у медицинској канцеларији, препоручивали смо Ретин-А многим мојим клијентима. Прве три недеље, ти'рецимо, "Морам да зауставим ово." Изгледа да ће твоје лице пасти. Морао сам пуно држати руке. Ја би ме позвали шминкери, рекавши: "Шта се дешава?" И ја'реци: "Она мора да прође кроз ово!"

Повезан:Како користити Ретин-А

Шта'Јединствена о ретинолу у вашој линији?

Рекао сам свом лекару: "Слушај, морам да испоручим ретиноле на кожу без ове луде црвенило и сувоће." Имамо три различита ретинолна производа. Они'понекад је невероватно зато што стављамо хијалуронску киселину тако да корак са хидратацијом заједно са нашим ретинолом. Али наш ретинол је заиста посебан, јер то'с капсулом у липиду. Дакле, оно што се дешава је да добијете ову хидратацију, а затим се ретинол смањује и ослобађа на нижим нивоима коже. Добијате ћелијски промет, али без иритације и црвенила. 

ти'Поново ћете осећати мало сушаре када га користите, али ваша кожа ће се освјетлити. Ако имате проблема са еластичностима, ви'поново ће да се промени. То'тако лудо. Свако ко има боре, ако га искористиш, направиш слику о себи, а око четири до шест недеља касније, направи још једну слику. ти'рећи ће: "Вхоа, стварно ми је променила кожу."

Да ли препоручујете ретинол за акне?

Мој син је 14 и пролазио је кроз овај луди хормонски разбијац. И он игра фудбал, тако да он има ту кацигу, и он'знојење. Имамо пуну линију акни, па сам га ставио на све што сам могао, али нисам могао'Не разумите га. Био сам као: "О мој Боже, све маме у школи ће бити као, 'Кате Сомервилле'с кид...'"Тако сам га одвела до свог дерматолога и рекао:" Морамо га ставити на Ретин-А ". 

Ја сам био: "Шта ћемо да радимо? Могу'Не стављамо га на Ретин-А. "Живимо у Санта Барбари, на плажи'Поново на сунцу. Зато сам одлучио да га ставим на мој ретинол и видим шта се дешава. Ставио сам га на РетАсферу и чистач, и учиним га да уради Објашњавајући тонер након вежбања. Искрен према Богу, за две недеље је очистио. Као јасан, јасан, јасан. Значи ретинол ради. Рекао бих да би то био главни састојак. Ако знате било кога ко има пробоје, дефинитивно их усмерите према спреју за ретинол.

Још нешто што предлажете за акне?

Имамо нешто што се зове ЕрадиКате. Продамо више јединица од тога, него било шта у целој линији. Ако добијете велики мозак, ако ово ставите преко ноћи, само нестаје. Ти не'Т, међутим, протресите. Водене ствари су сумпор, а доле на дну је глине. Ставили сте свој К-тип, а само тацните тацну где вам је потребно, и идите у кревет.

Такође имамо Маску коју можете користити заједно са њим, и ми'и излази са чистачем. 

Шта'најпопуларнији третман на вашој клиници?

Пре много година, био сам на дерматолошком састанку, а ја увек ходам по овим чудним штандовима. Једна од њих имала је ову машину, као шминкање за прање ваздуха, али је машина имала чист кисеоник. Они су га користили да заправо прскају хемотерапију на кожу и да га потисну са кисеоником. 

Питао сам: "Ако можете подстакнути хемотерапију у кожу, могу ли да гурнем добре ствари у кожу?" Рекао је: "Апсолутно." Зато сам узела ову машину, а ја сам створио серум са хијалуронском киселином, Куенцх. Ово је наш третман број један у нашој клиници, пре Еммис или Оскара, јер то'с инстант. Буквално, боре нестају тачно испред ваших очију, а кожа такође подиже, јер то'с испуњеним хидратацијом. То'Тако је цоол. 

Повезан:Да ли кисеоничка лица стварно раде?

Тада сам био као: "Како да ову машину донесем људима? Морам схватити како то радити", јер сам био на КВЦ-у. Желео сам да поновим тај третман. Али било је тако компликовано. Рекао сам: "Може'Само ми бацимо кисеоник и хијалуронску киселину? "Мој хемичар је рекао:" Не, можете'т брод кисеоник. То'с запаљиве. Можете'Уради то. " 

Пет година смо се само сједили. Онда је мој хемичар завршио на другом састанку дерматолошких састојака. Ја'Никада то не бих заборавио, ноћас је био негде у 9:30 и он ме је звао. "Нашао сам га! Нашао сам га!" Рекао је да је био на овој конвенцији, и постојала је ова кисеонична супстанца звана ПФЦ кисеоник. Користе их за бебе чије плућа још нису развијена. Рекао је да је то кисеоник који ће пренети хијалуронску киселину дубоко у кожу. 

Дакле, ДермалКуенцх Ликуид Лифт је сада један од наших бестселера. То'с стварно другачије; има млазницу и патентиран је. Овај производ, морате га протресати сваки пут, а затим га прскајте. Ви радите око три пруге, око четвртине инча од коже. Сва ова пена иде, и то'дубоко хидратантно. 

Узгред, можете ићи право на капак. Тамо'То није ништа'да те иритира. Међутим, оно што треба да урадите након тога је да га запечати, јер ће испарити. Требају ти уља или липиди да би га запечатили, и то'с вашим хидратантом.

Шта препоручујете за услове суве коже и хладно време?

Ову зиму, желите одржати своју природну заштиту коже живом. Имамо целу козу'и млеко'у основи заснована на мени са екцемом. Када сам била млада, живела сам на фарми, а мама ми је ставила прави козу'јер је моја кожа била тако надражена, љутљива и сврбљива. То ми је у ствари помогло мојој кожи и то би помогло у црвенилу и суху. 

Када сам извршио своју линију, Козметички крема од козијег млијека била је један од мојих првих производа које сам икада ставио на располагање у тегли без мијешања. То'стварно, стварно једноставно влажење. Има козу'у њему, наравно. То'с органским, то'с природним, и тамо'није пуно мириса у њему. То'само да заиста умирите кожу. То'Биће одлично за вас момци када дође зима. Знате ли кад се испразни и ваша кожа осећа чврсто, суво и иритирано? Можете буквално да ставите ово ноћу и одете у кревет, а ви'Пробудит жу се много боље. 

Такође смо изашли са хидратантним чишћењем козијег млијека. Када га први пут ставите у руку, скоро се осећа као вазелин, али чим га ставите у воду и почнете да се масирате, заправо се врло лако пени. Она ће ставити хидратацију у кожу и побиједити'Не обришите природна уља. Све шминке се уклањају и одржавајуће вас заиста чист, али је победило'т скините кожу. 

Козметички балзам за козе је вероватно наш уредник' омиљени у САД-у. Хтео сам да направим нешто што би могао да ставиш у торбу и поново се примени током целог дана. То'као врсту чаше за очи. знам то'чудно. То'све природно, а има и манука мед у њему. И можете га користити као означивач, јер има кристале који дифузују светлост. 

Шта'Онај који ти помаже да се негује'желим да се ширим?

Наша порука је да желимо да имате здраву, лепу кожу и знамо како да вас одведемо тамо. Моје девојке и ја буквално могу узети некога ко има најгоре стање коже'Већ сам их видео и претворио. И можемо узети људе који имају прекрасну, лијепу кожу и задржавају их тамо. Имамо алате за то. То'стварно је наша порука. 

Написао сам књигу "Сложеност савршенства!" И то'о свему што знам и користим у мојој клиници. Тако да тамо има тона савета. Није измијењена велика ствар. 

Узела сам 10 различитих људи са свим различитим проблемима. Једна особа је имала готово све што се дешавало. Пребрзо је старала, јер је користила превише сирових хемикалија како би покушала да се ослободи акни. Имала је цистичне акне, увећала поре, имала пигментацију, имала је осјетљивост. То је била након 10 недеља:

Тамо'без реакције, без шминке. Као, ово је стварно. Буквално, морамо промијенити људе'Свакога живи овако. То'Тако је забавно. 

Желим да покажем људима да можете променити кожу без операције или слично. А то је нада!

Где купити

Нађи Кате Сомервилле'с производи на: 

Шта мислите о Кате'приступ кожи?
Да ли сте пробали било који од својих производа?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3