Blog

Niste li čuli za nedavnu čučnju? Pa, to nije samo nekakav luđak koji može umrijeti u vremenu. Žene diljem svijeta daju svoje tenisice i okreću naporne teretane strojeve u zamjenu za jednu stvar: čučnjeva. I dok da, u početku, čučnjevi mogu biti prilično teško, s vremenom su lakše. Apsolutno ćete voljeti rezultate - ne samo na vašem stražnjem dijelu, već i ostatku vašeg tijela.

40be70e6ed308fa760e7b1b64d796127

1. NAJVEĆI Butt

Počnimo s očitim: činimo čučnjeva, dobijte lijepu guzicu. Mislim na Lijepo stražnjica. Sve te boli i napetosti od izvođenja savršenog čučnjega dobro vrijedi raditi kad ste hodali okolo sa stražnjom stranom koja je čvrsta, tonirana i oh-so-luscious.

2. Prekrasne noge

Kada obavljate čučanj, očito ćete osjetiti puno pritiska na noge. To je dobra stvar. To znači da ste ispravno obavili vježbu. A u međuvremenu gradite jake, prekrasne noge bez masti i celulita. Krajnji rezultat? Tonirane, glatke i slatke noge koje su spremne za bikini. Zašto provesti sate rotirajući na različitim strojevima za vježbanje na nogama kada možete potrošiti 10 minuta na čučnjeve i odmah pogoditi sva prava mjesta? Ovdje je jasan pobjednik.

3. Nema više celulita

Oh. Moj. Vraga. Jeste li upravo to ispravno pročitali? Da, sigurni ste. Postoji stvaran način riješite se celulita. (Znam, smirite se. Duboko udahnite.) Odgovor je: pogodili ste ga, čučnuli. Kada izvodite čučnjeva, mišići počinju istezanje, što pomaže protok krvi kroz cijelo tijelo. To ne samo da rezultira boljim općim zdravljem jer povećanje nutrijenata se cirkulira vitalnim organima / mišićima, već također znači da se službeno možete oprostiti od tvrdoglavog celulita.

7fdd10f9c1a6be1443196ce2b82696b0

4. Bolje probavljanje

Jeste li ikada bavili nadimkom? Što o nepravilnosti crijeva? Pa, čučnjevi mogu pomoći i kod toga. Akcije mišića potrebne za izvođenje čučnjeva zapravo poboljšavaju protok tekućina u vašem tijelu, čime se postiže manji nadimak i otpuštanje otpada na bolji i ugodniji ritam.

5. Više mišića Sveukupno

To ne znači da u potpunosti možete preskočiti vježbanje ruku. No, redovito vježbanje čučnjeva zapravo će pomoći izgraditi mišiće cijelim tijelom u mnogo bržem koraku. Intenzitet čučnjeva je tako nevjerojatno visok da zapravo aktivira anabolički pokret po cijelom tijelu, što rezultira rastom mišićnog tkiva.

6. Mršavljenje

Samo ću staviti ovo u vrlo osnovne pojmove: čučnjevi spaljuju tona kalorija. Ne samo to, već što više čučete, više mišića ćete imati. I mišić gori masnoće mnogo brže nego masti (naravno). Stvarno, što više čučnjaka radite, to će vam više postati vatrogasna vatrogasna kuća. (Jeste li konačno počeli razumjeti dok smo predali teretanu strojeve za ovaj nevjerojatno strašan trening?)

7. Gradi leđa mišića

Ako imate nešto loše nazad koji redovito boluje, mogli biste misliti da čučnjevi nisu u pitanju. Možda mislite da će ta vrsta biti previše na vašem već bolnom leđima. Sada nisam liječnik - pa ako si doista netko s lošim leđima koji se ne može zanemariti, vjerojatno biste se trebali pitati unaprijed. Ali ako se samo tu i tamo vratite, može doista doći do čučnjeva poboljšati bolove i bolove. Vidite, svaki put kada izvodite čučanj, ne samo da obučavate svoje noge i plijen - nego i leđa. I jaki natrag znači leđa koja može izdržati gotovo sve, oslobađajući se od bilo kakvih manje bol i bol!

8. Pomaže vašem položaju

Želite li pješačiti poput kraljice ljepote s ravnim leđima i visokom glavom? Imam jednu riječ za vas: čučnje. Umoran od prigušenja i izgleda poput slobode na stolu za ručak? Imam jednu riječ za vas: čučnje. Želite bolji položaj? Još jednom: KUPANJE! Čučnjevi vlakati leđa. Morate biti u pravilnom položaju za izvođenje ispravnog čučnjeva, što naravno zauzvrat pomaže u održavanju boljeg držanja u svakodnevnom životu. Ah, volimo vas čučnje.

c2f1433981d0947c1ca2cd8346f4b8f2Bolje koljena

Sve što se na koljenima čini kao da može učiniti više zla nego dobro, zar ne? Krivo! Čučnjevi grade mišiće koji okružuju koljena i osiguravaju da su zglobovi fleksibilni i snažni.

10. Možete ih učiniti bilo gdje

Iako je velika ako možete koristiti besplatne utege tijekom vašeg čučnjeva, to nije neophodno. Zapravo, možete izvoditi squatove doslovno bilo gdje i bilo koje doba dana. Učinite neke čučnjeve tijekom stanke za kavu. Učini neke čučnjeva u teretani. Učini neke čučnjeva prije nego što krenete u tuš. To uistinu nije važno, sve dok ih u neku fazu stavljate u svoju dnevnu rutinu!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − 79 =