Blog

Поздрав се увек загрева за срце. Неколико слатких линија које носи откуца срце. Већина нас би знала шта да ставимо на честитку. Али како идеш да одаберете идеално картицу која би само пренела оно што би желела да кажеш.

Овдје има толико онлине произвођача поздравних картица који могу учинити карту тако посебном.

годишњица greeting card

Ево неких нормативних идеја о томе како бисте могли учинити карту привлачнијом.

1. Картица обликована у облику броја вашег годишњице:

Идеје за поздравне картице | Стилес Ат Лифе

Ово је нешто што се врло често види. Имате карте у облику готово свих година вашег брака. Можете добити такве картице или чак добити га по наруџбини и попунити неколико слатких линија са оним што волите.

2. Порука у боци:

Идеје за поздравне картице | Стилес Ат Лифе

Стаклена бочица са лијепом поруком није само привлачна и другачија, али би сте такође желели да заједно са собом одржите безбедност годинама. Порука у боци, иако стару идеју преношења порука са изгубљеног острва, постала је инструмент преношења једноставних слатких порука.

3. 3-Д картица:

Идеје за поздравне картице | Стилес Ат Лифе

Ово су картице које формирају 3Д облик када се отворе. Ово је било неко време. Неки од њих су можда и прилагођени вашим потребама. Уобичајено је видети картицу која приказује младу и младожења заједно у 3Д облику.

Види више:  Годишњи поклон идеје

4. Поздрав у облику свитка:

Идеје за поздравне картице | Стилес Ат Лифе

Сцроллс се обично користе за писање писама у Древни Кини. Такође можете учинити исто у свом дому. Направите скрол користећи неколико ваљака које можете стилизирати, да изгледате као померање. Твој супружник би морао да спусти свитак да прочита тај лепи поздрав.

5. Честитке са сликама:

Идеје за поздравне картице | Стилес Ат Лифе

Прилагођене честитке су већ у тренду већ неко време. Можете добити слику одштампану на честитку у било ком дизајну и облику коју волите.

Види више:  25-годишњи поклон за родитеље

6. Разгледница:

Идеје за поздравне картице | Стилес Ат Лифе

Поздрав из разгледнице је нешто што никада неће изаћи из тренда. Неке разгледнице носе интригантне слике на задњој страни. Можете добити једну од оних који одговарају теми или оном који је заснован на укусу вашег супружника. Попуните је са неколико лијепих цитата и пошаљите поруку.

7. Велике картице велићане величине:

Идеје за поздравне картице | Стилес Ат Лифе

Неке од продавница честитки имају честитке које су готово толико дуго као и саме особе. Можете набавити једну од ових и исперити све што вам пада када помислите на особу коју волите. Ово је нешто што можете сачувати у годинама које долазе.

Види више:  Годишњица торте дизајна

Финал Вордс:

Када су у питању честитке, нема ограничења. Можете их направити сами или их одвести од прилагођеног дизајнера. Картице су одувек били најбољи начин да изразите честитке. Без обзира колико технологија може напредовати, картице би увек биле ту да остану.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 61