Blog

Након завршетка прве године брака, тај парови обраћају више пажње на њихову прву годишњицу брака, али након две године брака, овај специјални парови покушавају да не дају вашу 2. годишњицу шансу да благослови несрећу, као и опекотине. 2. годишњица свадбе има тему памука. Дајте изненађење вашој вољеној особи помоћу поклона памучног узорка, па изаберите поклоне које су направљене у памуку и да их персонализујете са љубављу.

2 wedding anniversary gift

Испод су неки од годишњице Идеје за поклоне:

Овде представљате неколико првих 15 годишњих поклона годишњице за своје вољене,

1. Годишњи оквир:

2 wedding anniversary gift

Ево предивног оквира који можете направити за 2. годишњицу. Овај оквир има број година које сте потрошили заједно на њему. Оквир може бити бијели са црним отиском на њему. Добићете више опција када ћете персонализовати овај оквир, пробајте овај поклон за вашу драгу.

2. Памучна јастук:

2 wedding anniversary gift

Овај слатки и љубичасти јастук можете направити за свог супружника поводом 2. годишњице вјенчања. Овај јастук има отисак броја дана које сте провели заједно. Име парове може се додати и на јастук. Овај поклон бијелог боје увек ће бити добар избор, ваш драги ће то сигурно волети.

3. Годишњица картица:

2 wedding anniversary gift

Направите прекрасну карту годишњице за свог супружника са врло мало материјала и напора. Ова ДИИ картица ће бити сагледана од стране особе као што је направљена с љубављу. Узмите карту за руку испоручену као поклон другог јубилеја или можете га ставити у кревет ујутро.

4. Невероватно доње рубље:

2 wedding anniversary gift

Ово запањујуће доње рубље је још једна цоол ставка за поклон жени поводом другог годишњице. Ово може имати и име ваше жене и вас на њему. Учините га романтичним и додајте у неком секси грудњаку. Ова је јединствена идеја да поклоните жени, да овај поклон изненадите на неуобичајен начин.

5. Цуддли Софт играчка:

2 wedding anniversary gift

Овај мекани и љубичасти медвјед је најбољи поклон за давање супруге као 2. годишњице за мужа. Поклон може бити свака мекана играчка где можете додати и букет цвијећа. Мекане играчке могу бити прилагођене да имају отиске на својој одећи. Изненађите свој драги овом поклону рано јутро када се пробуди.

6. Мап љубави:

2 wedding anniversary gift

Пронађите мапу места коју сте упознали и обележите га обликом срца. Ова мапа се затим може уоквирити у везу. Ово чини савршену идеју другог вјенчања. Црвено срце на карти истиче и изгледа одлично. Показивање путовања ваше љубави биће добар избор и лепа идеја.

7. Штампане чарапе:

2 wedding anniversary gift

Поклони друге годишњице могу бити корисни предмети. Ове персонализоване чарапе су само прави поклон за давање. Они су чудесни и сентиментални. Они су одштампани љубазним речима и изгледају ултра-цоол.

8. Штампане мајице:

2 wedding anniversary gift

Узмите неколико т мајица одштампаних за вашег супружника за поклон од јубилеја 2.веддинг. Ове мајице могу бити шарене или могу бити обичне у облику слова у центру. Кул и духовите мајице су идеална поклон идеја за годишњицу.

9. Музички оквир:

2 wedding anniversary gift

Гифинг музика је још један кул начин да прославимо годишњицу. Овај музички оквир има музички лист омиљене песме коју пар воли. То може бити и песма из њиховог брака. Узмите га урамљено заједно са именом пар.

10. Штампана папучица:

2 wedding anniversary gift

Забавни и необичан дар другог јубилеја који ће вам дати супружника је овај штампани тоалетни папир. Папир се штампа све до краја са жељама за годишњицу. Пошто је памук тема, овај поклон је само прикладан. Направите и папирни штанд.

11. Уређај кревет:

2 wedding anniversary gift

Учините да се ваш супруг поново заљуби у вас декорирањем кревета. То можете постићи коришћењем латица од цвећа и постављањем њих по целом кревету. Такође можете их ставити у облику срца у средиште кревета.

12. Подударни кључеви:

2 wedding anniversary gift

Ови кључни ланци који се уклапају у праву су у праву за годишњицу. Сваки кључни ланац савршено се уклапа у други кључни ланац јер они чине загонетку. Кључни ланци могу бити гравирани са месецима годишњице или љубави љубави.

13. Уметак новчаница:

2 wedding anniversary gift

Овај новчаник је цоол начин да покажете своју љубав свом супружнику. Уметак се може држати у новчанику као картица. Можете додати у романтичне линије на уметку. Ови се могу направити од метала или коже.

14. Лична боца:

2 wedding anniversary gift

Направите годишњицу храбрим и секси са персонализованом бочицом вискија или било каквог алкохола. Можете да означите бочицу и прилагодите га. На етикети може бити и име вашег мужа.

15. Персонализована предсказу:

2 wedding anniversary gift

Овај персонализовани предњи је савршен за момке који воле да кувате. Чак и мајстори на роштиљу би требали имати једну од тих хладних кецеља. Учините то прелепо кецеље са жељама на годишњицу.

16. Египатски памучни листови и јастучнице:

2 wedding anniversary gift

Египатски памук је познат као један од најбољих памука на свету, због своје високе издржљивости. Памучни листови за ширење и предмети од јастука долазе у широком разноликости и избору. Најбоља боја за другу годишњицу је црвена. Даје се сет у боји или нијанси црвене боје идеално.

17. Сетови памучних марамица:

2 wedding anniversary gift

Комплети марамица су тако уобичајени. Од различитих дужина и величине до различитих боја, избори који имате су доста. Било би идеално за поклон сет који се састоји од најмање 5 марамица. Такође можете ићи на "За Њега" и "За њу".

18. Купаонице:

2 wedding anniversary gift

Лепа памучна купка за куповину постала је неопходна за сваку особу, након туширања. Ове одеће обично долазе као сет са пешкиром и малим салветом. Поново, као памучни производ, добијате их у разним бојама, дизајном и величинама. Исто за то су доступни и "За њега" и "За њу".

19. Столице, салвете и маце:

Ко не воли лепо постављен сто са лепим столом и платнама! Столњаци увек дају елегантан изглед до стола. Међутим, било би пажљиво узети у обзир столове у кући да бисте сазнали врсту платнене тканине која одговара таблицама. Столне тканине долазе у облицима и величинама одговарају облику стола. Ако желите да поклоните платну за вешере, било би боље купити сет и салвете и подлоге како бисте попунили комплетан сто за веш.

20. Конопац Хаммоцк:

2 wedding anniversary gift

Иако ово можда није направљено у потпуности од памука, конопница може бити надарена и на другу годишњицу. Међутим, идеално би било осигурати да они имају простор у коме се могу повезати крајеви висеће мреже.

Види више:  4. годишњице годишњице вјенчања

21. Прекривачи или теписи:

2 wedding anniversary gift

Опет, ово можда није направљено од чистог памука. Теписи и теписи додају више елеганције и шарма у простор у кући. Теписи или теписи из Перзије су најнеобичнији. Још једном бисте требали знати дужину и ширину простора који би покрио да бисте купили ону од савршене величине.

Види више:  3. годишњице годишњице вјенчања

22. Кина Посуда:

2 wedding anniversary gift

Посуђе је одувек морало имати у сваком домаћинству. А ако су направљени из Кине, они су још драгоценији. Било да се забављају гости на вечеру или се састају или журке, могу направити одличне комаде за слушање хране.

23. Кина фигурице:

2 wedding anniversary gift

Види више: 1. годишњице поклона

Поред посуде, Кина се користи и за израду експоната. Скулптуре, статуе, вазе, итд. Они такође праве добре годишње поклоне. Када су у питању кинеске фигурине, избори су доста. Боје, разноликост и облици могу да буду ваши избори.

24. Кина накит:

2 wedding anniversary gift

Кина се такође користи за прављење накита. Брошеви, наруквице, огрлице, минђуше итд., Направљени од Кине, представљају јединствен начин изражавања љубави.

Завршне ријечи:

Ако тражите нешто јединствен начин прославе вашег 2. годишњице вјенчања, испробајте неколико опција за е-трговину на мрежи, наћи ћете више колекција у памуку даћете поклоне за вашу драгу. Иако сваки благослов који потиче од срца се квалификује као идеалан благослов од 2 године. Ове цоол идеје о поклону другог јубилеја за њега или њега савршене су. Оне могу бити корисне ставке или предмети представе. Сигурни сте да имате благослов који одговара вашем вољеном. Испробајте опцију дату овде и направите прави избор.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15. 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 + = 85