Blog

То је посебан дан. Било је година или вероватно чак и година од када су двоје људи заједно. Годишњица је посебан дан за било који пар. Ово би назвало прославу, а прослава није потпуна без лепог укусног укусног колача. Можда има десетине дизајнера торте за које можете изабрати. Али које торте би сте изабрали?

Прочитајте даље како бисте видели неке од најбољих колача које могу направити посебну годишњицу.

годишњица cakes

1. Црвена Велвет торта са кремом Сир с мрзлим:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Црвена жута торта је врло традиционална торта. Ово је прелепа слојевита торта, која се углавном налази у бојама попут тамно црвене, светло црвене или црвенкасто-смеђе. Црвена боја се углавном добија додавањем боје или цвекле. Крема од кремастог сира чини торту најлепшу.

2. Ванилијска торта са пистацијом и кајсијама:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Не постоји ништа слично као ванилија торта. Колач се углавном користи као основа за многе укусе. Идеалан укус за одлеђивање са ванилинским колачом за годишњицу свадбе би био укус ораха, а идеални су пистација и кајсије од кајсије.

3. Цлассиц Блацк Форест:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Црна шума је увек остала класични фаворит за многе људе. Торта која има чоколадну базу са свјежим бијелим кремом и глазираним чоколадом глазираним на њему, идеална је у више наврата. Такође је један од најлакших наручивања и доставе доставе ових дана.

4. Ангелова торта са лимуном, кокосом и крзном Наранџасто маслац креме:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Многи од нас обично чују за ђаволову торту за храну. Али ево његовог лепшег близанца, торте за храну од Анђела. Ово је спужваст колач. Торта је популарна у Сједињеним Државама као "храна анђела". Обично торта на бази ванилије, идеално место за кречење би било креч, кокосов и крв поморанџе

5. Пистације торта са кремом од меда:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Светло зелена торта са ледом од белог цвета од меда је чудесна за очи као и за желудац. Арома пистације и меда буттерцреам је тотално посластица, што га чини идеалним колачом.

6. Печени бадемов колач са кремом Масцарпоне и Амарена Цхерриес:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Торта изгледа небеско, са слојевима богатим маскарпоне кремом, обученим амарена вишњама. Торта изгледа као ремек дело, што га чини сигурним луксузом за годишњицу.

Види више:  Најбољи годишњи поклони

7. лимун мастено лимуново колач:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Лемне торте су веома влажне али имају густу текстуру. Торта је маслина а слатка торта. Окус лимуна чини торту помало тангентним. Једноставна лимунска глазура се користи као замрзавање.

8. Млечне чоколадне купке:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Цупцакес полако почели да замењују традиционалне велике колаче. (Сачува време за резање и сервирање). Чоколадни колач са млечном чоколадном ледом, иако веома једноставан, чини је елегантним колачом за годишњицу.

9. Банана торта са чоколадним мразењем:

9 најбољих годишњица колача | Стилес Ат Лифе

Ово је густа колача, али и даље влажна. Иако обична торта од банане је укусна, као што је то случај, чоколадна мраза чини торту још укуснијим.

Види више:  25. годишњице годишњице венчања за родитеље

Неколико савјета пре куповине торте:

1. Бакер или Дизајнер торте: Приликом одабира правог дизајнера колача, потражите референције, као и неке од претходних колача које су направили.

2. Облик и величина: Колачи долазе у свим величинама. Традиционалне оне долазе у неколико слојева. У зависности од броја гостију, одлучите о количини, тако да се прави облик и величина могу сортирати.

3. Торта и пуњење торти: Приликом одлучивања о овоме, било би идеално гледати у укус пар. Такође, неки од њих су алергични на неколико ораха и састојака.

4. Тема декорације: Ако годишњица свадбе има тему, уверите се да се колач уклапа у тему. Торта би се могла или не би сматрала.

Уживајте и имате фантастичну годишњицу !!

Види више:  Честитке за годишњицу

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 72 =