Blog

Да ли тражите инспирацију о томе како носити ваше шаке? Идеје за нову фризуру? Ако је тако, онда сте дошли на право место! Ево петнаест различитих стилова чудовишта да бисте размишљали, а свака од њих је носила прелепа личност која вам даје идеју о томе како ће изгледати. Уживати!

1. Сиде Свепт Бангс: Емма Стоне

Врсте of Bangs _ 01

Бочне ударе прасади су далеко најпопуларнији тип удара, највероватније због тога што су тако разноврсни и највише одговарају сваком облику странице. Поред тога, ако их носите довољно дуго, они се често могу убрзати у ваш кљун, што је додатни бонус. Емма Стоне изгледа фантастично са својим бочним странама. Ја волим начин на који се помичу преко очију и окрећу лице. Овај изглед је савршен за оне од вас са овалним лицем.

2. Кратки пљускови: Кати Перри

Врсте of Bangs _ 02

Ако желите да будете мало смелији онда зашто не покушати да носите кратке, тупе ударце. Ово изгледа син'т за све, али ако га можете ископати, сигурно ћете дати изјаву. Овај изглед може се извући без обзира да ли имате дугу или кратку косу, иако лично ја радим са дугом косом јер контраст прави стварну изјаву. Ипак, волим Кати Перри кратке ударце с њом. Ово је један од најбољих изгледа ако ме питате.

3. Блунт Бангс: Таилор Свифт

Врсте of Bangs _ 3

Таилор Свифт је највише покушала да јој удари, али неколико врста шапки одговара њеном дугом, витку лицу и тупим ударцима. Храбар, равнорезање које седи тик изнад њених очију скреће пажњу на њено прелепо лице и добро сједи с њеном дугом косом. Такође ми се свидја чињеница да је додала бочни део који је супротан средњем, који је традиционалнији. Не плаши се експеримента.
4.Фринге Бангс: Дианна Агрон

Врсте of Bangs_4

Дианна Агрон је једна од мојих омиљених славних времена. Не могу да пређем колико је лепа. А њена коса је да умре! Једноставно је волим са маргином (мада можда сам пристрасност јер је то стил косе које имам!). Њена фино рубица заиста одговара њеном округлом лицу и извлачи најбоље од свих својстава. Њена ивица је дугачка ипак не превише дуга и не ризикује да прикрије своје чудесне очи.
5.Лонг Фринге Бангс: Кирстен Дунст

Врсте of Bangs _5

Кирстен Дунст је носила своје шаке на безброј начин, али је ово вероватно најбољи изглед. Нико не може да повуче дугачак руб, али Кирстен изгледа одлично. Овај изглед је одличан за додавање мистерије свом стилу. Лично, мислим да су дуги ударци попут ових најбољи рад са дугом косом, међутим, видио сам их како их носи с пикселом и још увијек изгледају сјајно, тако да будете креативнији као што се усуђује.
6.Схоппи Бангс: Реесе Витхерспоон

Врсте of Bangs _6

Ово је далеко од најбољег изгледа Реесе Витхерспоон. Волим њене шупке и слојевиту косу, заиста изгледа фантастично, али чини ми се да није довољно људи довољно храбро да пробају овај поглед на себе. Овај стил је одличан за додавање мало ивице на изглед и штеди вас од постајања обичног Јане. Овај изглед је сјајан ако имате и наглашене или неуспјехе, јер они помажу да се извуче робусност у вашем изгледу. Сигурно да овај изглед није за све, али ако га можете извући онда кажем да се не задржавајте.
7.У-Схапед Бангс: Леа Мишел

Врсте of Bangs _9

У облику шапки изгледају одлично и стварно доносе елеганцију према вашем изгледу. То је стил који Леа Мицхелле носи прилично често и као што видите, изгледа да је сјајна. Велико размишљање о овом стилу је да то није трајно и можете једноставно имати ивицу, а затим га увити у облику У, чинећи ово заиста разноврстан стил бангова. Дефинитивно вреди покушати макар једном.
8.Асиметрични Бангс: Анне Хатхаваи

Врсте of Bangs _14

Волим асиметричне ударце! То је сјајан изглед. Када је Анне Хатхаваи сјебала своје чаробне браве за улогу у Лес Мисераблес, била сам забринута, али се све развијала у реду, јер је отворила до безброј нових изгледа, укључујући и асиметричне пиштоље. Лично, мислим да је ово стил који сви требају пробати једном, пошто већина сви свирају овај изглед у једној или другој варијанти. Ово је одличан изглед, без обзира на облик лица или дужину косе, па зашто не покушати?

9.Пикие Цут Бангс: Цареи Муллиган

Врсте of Bangs _12

Цареи Муллиган изгледа невероватно с резањем пиксела и брзо постаје њен изглед изјаве. Немојте паничити да је резање пиксела значило да ипак не можете имати ударце. Овде Цареи доказује другачије са невероватним стилом. Она показује низ различитих стилова прасета са својим пикселима током година, доказујући да пиксски резови нису ниједан трикотни понији. Ако имате резање пиксела или размишљате о томе да ли желите једну, онда вам предлажем да пробате овај сјајни изглед.

10.Партед Бангс: Рацхел МцАдамс

Врсте of Bangs _7

Рејчел МцАдамс је далеко моја омиљена глумица па ћете ми опростити због тога што сам на овом месту више него мало. Изгледа запањујуће са подељеним ударцима и лепо окреће лице. Овај стил је одличан са средњом до дугом косом, међутим, ако имате кратку косу, можда желите да размислите о другом стилу. Ако, као и ја, имате прилично мало чело, овај стил можда вам неће одговарати, пошто ће вам коса превише пратити ваше лице. 

11. Конвертибилне Бангс: Хилари Дуфф

Врсте of Bangs _10

Конвертибилне шиљке! Каква сјајна идеја! Неки стилови шиљака попут Хилари Дуфф-а лако се могу претворити у више стилова, потпуно трансформишући свој изглед само са ударцем четке. Конвертибилне шиљке су сјајне ако вам се лако досади својим стилом и желите да се промене чешће него што вам треба због фризера или брже него што ваша коса може да расте. Ако тражите конвертибилне шиљке, мој најбољи предлог је да имате ултра дугу ивицу, јер се ово може носити као пуно рубље, као у облику у облику слова У, може се раздвојити у средини, а чак и бочно.

12.Роунд Бангс: Рацхел МцАдамс

Врсте of Bangs _11

Ово је одличан стил, јер стварно окреће ваше лице. Волим како се округлим шиљцима уредно клизају око обрва и лагано нагиње да окреће ваше лице. По мом мишљењу, ако вероватно ћете много везати косу, ове врсте шишања ће вам најбоље одговарати. Ако имате мало чело, такав тип банг изгледа такође фантастично (не да сам пристрасност, јер то је оно што имам или било шта!).

13.Бров Скимминг Бангс: Реесе Витхерспоон

Врсте of Bangs _8

Бров сувише чудовиште су фаб, јер дају илузију дугих удараца, без потребе да бринете о томе да имате коса у свом лицу стално. Поред тога, то такође значи да можете исправити своје шиљке, додати им дужину, а ваше шаке ће и даље бити лијепа, подесива дужина.

14.Функи Бангс: Риханна

Врсте of Bangs _13

Имати ударце не мора бити досадан и обичан. Заправо, ударци могу бити невјероватно функи, то је само случај стварања и проналажења у себи, како бисте били одважни. Узми Риханну на примјер - овдје је с једноставном пикселом смањила, али је потпуно преобразила косу тако што је увлачила своје уобичајене бочне пиштаљке и учинила их потпуно другачијим. Обожавам овај изглед, то је један од мојих најдражих изгледа на њој, и ако можете извући курве, ја вам високо предлажем да пробате ово с вашим ударцима без обзира на дужину остале косе.

15.Помпадоур Бангс: Милеи Цирус

Врсте of Bangs _15

Ево још једне славне особе која је трансформисала своје шаке (и њихову резу пиксела) како би створила нови изглед. Овдје је Милеи преврнуо њене ноге, тако да изгледају као помпадурске ударце што је резултирало потпуно новим изгледом за њу. Ово је сјајан изглед ако се осећате смелим!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 37 =