Blog

Бити на кетогенској исхрани је изузетно тешко и оно што је теже следити је религиозно. Резултати су свакако вредни. Многа пута видимо да људи иду на дијету без знања шта и колико да једу. Многи људи држе митове о одређеном прехрамбеном производу. Погрешно једење резултира без губитка тежине што је веома разочаравајуће. Данас ћемо разговарати о кетогенској исхрани која је врло здрава и садржи здраво храну.

Здрав Ketogenic Diet Foods

Увођење ове кетогене дијете вас води 90 година уназад. Дијета коју је написао др. Русселл Милдер на клиници Маио. Онда је био веома ефикасан у лечењу епилепсије. Кетогенска дијета је углавном маст, ниско угљикохидрат и дијета са високим уносом протеина. Ова исхрана се показала веома ефикасном у сагоревању масти, а не на угљеним хидратима.

Види више: Келлоггс Диет Мену

Кетогена исхрана је мање-више ниска храна. Кетоза је стање тела где је мање организма у организму за обезбеђивање енергије за различите активности.

Кетогена дијета захтијева од особе да прати количину улова чије јегаве особа. Дневни унос протеина је умерен у зависности од висине и пола. Типична структура кетогене исхране је: узима 70% калорија од масти присутних у телу, 20% од протеина, 5-10% од угљених хидрата. Кетогена исхрана у великој мјери смањује загрљај.

Како доћи за Кетогениц Диет:

1) Узмите књигу како бисте разумели основни механизам кетогене дијете и како то функционише и што не ради.

2) Уклоните сву високу храну за храну која је присутна у исхрани. Сва цела зрна су примери хране високе хране. Укључени су и пиринач и пиринчани пиринач.

3) Унос протеина треба повећати у телу

4) Кетогена храна су у основи природна, природна, цела храна по природи. Прехрамбена храна је велика не. Шећери, заслађивачи, слатка јела су високо обрађени. Уношење ових током исхране може негативно утицати на здравље.

5) Одржавање хидрираних је веома важно, јер се једу само ниска храна.

Види више: 31 Даи Фат Лосс Цуре тренинга

Шта је Кетогениц Диет Фоод:

Велики унос протеина је неопходан. Ево листе хране.

и) Егг: Бели белци се сматрају високим протеинима. Дакле, то је веома добра опција за вегане и не-вегане

ии) Рибе: високо је у протеинима и пуно хранљивих материја. Риба на жару може конзумирати појединац током ручка.

иии) Соја: То је заиста благослов за вегане. Садржи око 54% ​​протеина и задржава стомак у исто време.

ив) Требало би конзумирати тамно и листнато поврће.

в) Ораси попут кикирикија, кашева, пистација су добри за уживање у вечерњем времену.

ви) рафинирани кромпир је једна од најбољих храна која ће вашој организацији дати добре количине угљених хидрата. Прерађени кромпир долази са неким од најутицајнијих предности угљених хидрата.

вии) Бифтек је један од најфинијих извора угљених хидрата и може вам обезбедити најбоље и најквалитетније угљикохидрате који ће утицати на ваше тело.

виии) говедина је једна од најбољих намирница за уградњу високих количина кабина у ваше тело. Говедина је једна од најтраженијих намирница у име угљених хидрата.

ик) хлебови производи - један од најбољих извора угљених хидрата је одувек био производ хлеба, као што су крушке, крофне, пецива итд. и многи други слични производи.

Икс) Овс је један од највећих извора угљених хидрата. Не може се само потцијенити због начина на који они окусају.

Висока хранљива храна је велика не. Листа високо хранљивих храна углавном конзумирана од стране појединаца је следећа

и) Парадајз је висок у шећеру. Требало би да се провери.
ии) Пириниран пиринач је висок у угљеним хидратима. Дакле, немојте га шетати у току грицкалица.
иии) Хлеб садржи висок угљеник.

Здрава кетогена храна за исхрану | Стилес Ат Лифе

Здравствени ризици:

Људи са дијабетесом типа А не би требали ићи на то.

Види више: П90Кс Вегетаријанска дијета

Предности Кетогениц Диет:

1) Повећава метаболизам тијела како би се искористиле и спалиле већ постојеће масти. У случају дијете са високим садржајем карбома, маст која је присутна у тијелу не лако се сагорева и постаје веома тешка за кориштење у другом тренутку. Кетосис помаже у мобилизацији масти као енергију која захтева тело да врши разне активности.

2) Ова дијета има велики унос протеина што је врло важно за вођење тела.

3) Кетогена исхрана прожима глад у многим људима чиме се смањује тежња за вањским мастима и непрерађеном храном. Шта је боље него бити на дијеталној храни и не осећате се тако гладним као и обично?

4) кетогене дијета за губитак тежине:

Кетогена исхрана може помоћи у ефикаснијем и ефикасном смањењу тежине и ово је један од најбољих начина за смањење тежине једењем здраве хране која помаже у промовисању физичких активности тела. Према многим истраживачким студијама, доказано је да таква исхрана са ниским садржајем угљених хидрата може омогућити људима да лакше ослобађају тежину, много брже од ниских масти. Чак и ако особа узима дијететске суплементе, не може се само изгубити тежина тиме што има то. Увек је неопходно пуно угљеника или кетогене дијете.

Једна особа може лако да се ослободи вишка воде из свог тела уз помоћ таквих планова исхране. Може се ограничити унос лоших калорија који не чине ништа осим што остају у телу у облику вишка масти. Када бубрег почне да губи натријум, то ће резултирати брзим губитком тежине. Дијете које су мешавина лов-царб и ниско-масти могу резултирати ефектним губитком тежине. Пошто се кроз ове дијете добијају добре количине влакана, потреба за гладом је смањена, као што је наведено у претходним тачкама.

5) Добро за абдоминалну шупљину - кетогена исхрана је такође добра за абдоминалну шупљину која је један од најважнијих фактора који одређују губитак тежине. Абдоминална шупљина је у основи место где ће маст одредити да ли ће имати нежељене нежељене ефекте на тело. Ово је једна од најважнијих чињеница које треба имати на уму када неко покушава да утврди користи од исхране са ниским садржајем карбома. Имајући пуно масти у том делу тела очигледно ће довести до прекомерне тежине, а то је и стварно брзо. Не може се само смањити маст у том делу тела без одржавања кетогене дијете.

6) Кетогена исхрана ће помоћи у повећању здравог или доброг нивоа холестерола, што је заправо неопходност за наше тело. Сви молекули холестерола су мање-више исти. ХДЛ генерално значи липопротеине који углавном носе холестерол око крви. ЛДЛ носи холестерол из јетре до остатка тела и чини га корисним.

7) План ниске или угљеничне исхране може бити користан за тело јер помаже у смањењу нивоа шећера у крви. Помаже у побољшању стања код људи који пате од дијабетеса типа 2. Угљени хидрати су углавном сегментирани за мање групе шећера или глукозу унутар тела, одакле долазе у крвоток и утичу на ниво шећера у крви. То није добра ствар за тело и може се рећи да је једна од најгорих ствари о угљеним хидратима. Низак углат или кетогени ће помоћи у спречавању овога.

У овом чланку добили сте неке од најбољих чињеница у вези са кетогеницом и предностима такве исхране са ниским садржајем карбома. Таква дијета је неопходна за губитак тежине, а исто тако и за отклањање неких од најнеповољнијих болести икада.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 7