Blog

Браин Гим састоји се од једноставне серије вјежби који помажу вашем мозгу оштрије и боље. Они вас уверавају и доносе динамичне промене у својој личности. Покрети су веома једноставни и врло ефикасни у исто време. Помаже вам да донете боље одлуке у животу, нарочито када пролазите кроз тешка времена. Сажетак вежби за вежбање мозга уврштен је у неколико параграфа.

Браин Гим Вежбе за бољи ум:

Ево наших 9 најбољих вежби Браин Гим за бољи ум и тело.

Белли Бреатхинг:

Мозак Gym Exercises for a Better Mind

Ставите руке на свој абдомен. Издахните кроз уста док се плућа потпуно не испразне. Сада удахните као да попуњавате балон својим дишом. Онда издахне врло споро. Урадите ову вежбу око три до четири пута. То ће повећати ниво енергије и побољшати ваш централни нервни систем.

Види више: Вестибуларне вежбе

Браин Буттонс:

Топ 9 вежбања у браину за бољи ум | Стилови у животу

Ставите руку на пупак. Покушајте да осјетите шупље подручје испод ваше кључне кости палцем и прстима друге руке. Обришите ову област око 30 секунди до једне минуте док гледате с лева на десно. Ово ће побољшати ваше навике читања, заједно са својим способностима писања и говора.

Цоок'с Хоок-Уп:

Цоок s Hook Up

Прво седи на столици. Држите левог глежња на врху десног колена. Држите левог зглоба помоћу ваше десне руке. Држите лопту десне ноге користећи вашу десну руку. Када удишете, држите језик равним на крову уста. Док излете, почните да опустите језик. Затворите очи и држите положај за четири до осам удисаја. Ово ће побољшати вашу самопоштовање и ојачати вас.

Цросс Цравл:

Топ 9 вежбања у браину за бољи ум | Стилови у животу

Да би се кросао, устајеш и марш у своје место. Алтернативно ставите сваку руку на супротно колено док то чините. Опустите се док удишете и наставите са око четири до осам удисаја. Ова вежба је невероватна за оне који желе да побољшају своје сећање и њихово читање, писање, вештине учења.

Види више: Флексибилне вјежбе за мушкарце

Енерги Завн:

Топ 9 вежбања у браину за бољи ум | Стилови у животу

Када зевите, притисните врхове прстију сваке руке на било какву затегнуту тачку на образима. Сада направите опуштени и звучни зехање. Поновите ово три до четири пута. То ће побољшати ниво креативности, ослободити све напетости и олакшати ваше изразе.

Нецк Роллс:

Топ 9 вежбања у браину за бољи ум | Стилови у животу

Док дубоко удишете, опустите рамена и спустите главу према напред. Затворите очи веома споро и пребаците главу са стране у страну. Направите мале кругове са носом и опустите главу. Урадите то три пута да бисте побољшали дисање.

Спаце Буттонс:

Топ 9 вежбања у браину за бољи ум | Стилови у животу

За свемирска дугмад поставите оба прста изнад горње усне. Поставите другу руку на доњи део леђа и допустите додиривањем прстију додиривању костију ноктију. Дубоко удахните и погледајте према плафону. Сада спустите поглед и поново погледајте у таваницу. Урадите ово три до четири пута и пустите да се ваше тело опусти.

Тхинкинг Цап:

Топ 9 вежбања у браину за бољи ум | Стилови у животу

Ставите руку на свако уво. Сада одвијте закривљене делове спољних делова ушију. Урадите то све од врха до дна ушију. Поновите три до четири пута. Ово побољшава ваше вештине размишљања, способност слушања и ниво концентрације.

Види више: Вежбе за лечење сколиозе

Седам минута минута:

Топ 9 вежбања у браину за бољи ум | Стилови у животу

Седам минута подесавања састоји се од добре серије вежби на мозгу коју треба урадити свако јутро. То ће повећати вашу енергију и помоћи вам да функционишете и учините боље у свим својим свакодневним активностима. Ове вежбе можете урадити кад год желите да добијете енергент.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 62