Blog

Пранита Субхасх је призната индијска глумица углавном у јужном индијском филмском жанру. Почевши од ране каријере са моделирањем, за њено време Пранита је први пут дебитовала филмом из канадске сцене. Следећи деби у филму "Тамил" објаснили су јој пут да настави своју каријеру у филмовима. Пошто је награде и похвале свакодневно излази, она је све време задржала своју захвалност и захвалност. Припадајући породици доктора, Пранита је одувек била лепота са зверима на екрану. Међутим, прави тестови за наше глумце сишу у вријеме када немају професионалну студијску опрему да би се упустио у свој фактор. Стварно питање постаје, могу ли и даље носити свој вов фактор без професионалног успостављања?

Невидјене Слике Пранитха Субхасх Без Шминке:

1. Вов Смиле Фацтор:

пранита without makeup

Одео у трендовској чоколадној блузи упареној жутом хаљином од лимуна, Пранита на овој слици изгледа апсолутно запањујуће. Њена коса стилизована у принцезиним кљунама пада на њену страну, природна и отворена, јер она не поседује личну текстуру личног сатена без мрља или пеге.

2. Претти Смилес:

Пранита without makeup 2

Пранита на овој слици види се као спортски велики осмех који поставља камеру док јој се сјајна сјајна кожа осмехне и са њом. Ружичасто ружичасто одело које обојица наглашава њен тјескоб, јер њена шминка за лице једноставно не испуњава ребу и узбуђење.

3. Суитабленесс:

подобност

Бити скроман је најбољи поклон икада када је реч о лепоти. На овој слици, Пранита показује свој суптилан осмех док је стигла до пуцања. Пре снимка, ова слика показује Пранитха без шминке и још увијек изгледа баш као и увек.

4. Баре Беаути:

Пранита without makeup 4

Један од најхрабријих изгледа из Праните, на овој слици, загрли јој је прекрасну златну жару сјајну кожу која јој даје мекоћу додирнутим њеним иначе оштрим карактеристикама, јер јој очи из ње изнадјавају суптилну лепоту.

5. Буббли Сиде Уп:

Пранита without makeup 5

Ова слика је из једне од њених бројних пуцања, где се обучила у љуштаној личности која је имала косу везану у два понија са обе стране, праћене шареним везицама за косу како би показале живописност њеног изгледа. Гледајући самодовољно и слатко, Пранита је забележио неочекивани смирк док су кликнули.

Види више:  Цхарми Без Шминке

6. Дива Моде:

Пранита without makeup 6

Овдје видимо Пранитха у једној од својих многих дива као што изгледа, њена коса која се на крају окреће у мекане ролне, слично као принцезе док она гледа на други начин не знајући за њену слику. Минимално хладно замрзнут нијансе наглашавају њене контуре лица, што им даје мекан живот, јер је иначе играла без лица.

7. Цлассиц Минималист:

Пранита without makeup 7

Мало боје на лицу никада никога не би повредило. Једноставно користећи најситнији торбици попут сјаја и облоге, Пранита овдје тонира њен поглед све до минималног. Мала роуге је осликала јабуку образа док је без професионалне руке у шминкању лица, изгледала једноставно лепо.

Види више:  Ракул Нема шминке

8. Бити природан:

Пранита without makeup 8

Обучена у раменској жутој жутој хаљини, Пранита је овде имала косу у дебелој плетици, почивајући се на једној њеној страни јер се одлучила за изглед без штампе, због чега јој је изгледала још боље. Њено лице се појавило беспрекорно и без мане док се слатко насмејала.

9. Једноставна ставка:

Пранита without makeup 9

Једноставна поза је све што вам треба, без екстравагантне шминке или накита. Класична баби ружичаста хаљина и слатка поза овде помажу Пранита да добро изгледа. њена коса на страну чини јој да изгледа прекрасно јер јој лице говори о шминкању.

Види више: Регина Касандра Без Шминке

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 20 =