Blog

Поново је то време у години. 2017 ће се ускоро завршити стварно и крајње је време да будете добро опремљени са доста ранголија дизајна које би могле бити погодне за наредну годину. Не можете једноставно поновити исте ствари, тако да морате мршавити нешто ново, што је грозан посао. За вашу помоћ, договорили смо листу првих 9 ранголи дизајна које ће бити најбоље за наредну годину.

Листа Топ 9 Дизајн Ранголи за Нову годину су следеће:

1. Традиционални Пеацоцк Дизајн:

ново year rangoli designs

На првом месту имамо овај сјајан традиционални павијав дизајн који ће изгледати невероватно на мермеру или поду мозаика. Овде се цијели дизајн први пут нацртао бијелим материјалом који наглашава дизајн. Након тога плаве, жуте и црне боје пиринча се користе за украшавање дизајна. Осим тога, бела боја се поново користи за детаље павовог врату.

2. Пеацоцк Дизајн за Нову Годину:

Пеацоцк Design for New Year

Ово је још један невероватан дизајн паука који је додатно украшен цвећем. Овдје се павице раде прво уз помоћ пиринчаних пириначица, а затим се заврши још један са претходним. Ово је апсолутно диван ранголи који ће бити најбољи од нових година.

3. Седми круг Ранголи за нову годину:

Тхе seven circle rangoli for new year

Овај ранголи дизајн има седам кружних дизајна које су окружене цвјетовима. На првом месту, круг је нацртан у центру помоћу праха у праху, а затим се окружује тај круг шест сличних кругова. Ово је један од најбољих ранголи дизајна икада.

4. Дизајн Флорал Ранголи за нову годину:

Тхе floral rangoli design for new year

Овај предивни цвјетни ранголи биће савршени за почетак церемоније наредне године. Овде, цвијеће обрађено прахом на бази тамно смеђе боје. Ова посебна браон позадина чини да дизајн рангола изгледа привлачнији.

5. Дуцк Ранголи за нову годину:

Тхе duck rangoli for new year

Овај ранголи дизајн показује лице патке на предњој страни. Цртани цветови се користе за украшавање овог дизајна рангола. Ради одлично за дизајн на отвореном рангу и биће идеалан за ову нову годину.

Види више:  Симпле Ранголи дизајнира са тачкама

6. Симпле Ранголи дизајн за нову годину:

Тхе simple rangoli design for new year

Међу многим ранголијим дизајном за нову годину ово је најједноставније. Рангголи има четверострани дизајн, где је крај дизајна украшен кружним цртежима. Свако ће се лако заљубити у овај предиван дизајн. Биће одличан избор за украшавање ваших подова уз овај одличан дизајн рангола током нове године.

7. Традиционална нова година Ранголи Дизајн:

Тхе traditional new year mehndi design

Увек је боље ићи на традиционални начин. Дизајн ранголи приказује полукружни шаблон који је даље детаљан са равним бијелим лажи и другим малим дизајном који чине да ранголи изгледају привлачне.

Види више:  Индијски Ранголи Арт

8. Флорал Ранголи за нову годину # 2:

Тхе floral rangoli for new year #2

Ово је још један дизајн цвјетног рангола. У овом мотиву, средишњи цветни образац окружен је многим малим цветовима направљеним с рижом. Овај сложен цветни ранголи дизајн ће бити савршен за долазеће прилике нове године.

9. Шарена нова година Ранголи:

Тхе colorful new year rangoli

Дизајн овог новогодишњег рангола показује кружни узорак испуњен контрастним бојама, што је главни разлог задивљења овог дизајна.

Види више: Како направити Ранголи дизајн

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1