Blog

Кати Холмс раније је имала средњу дугу косу која је касније смањила на средњу кратку косу. Овај чланак садржи неке од својих средњих и кратких дресова за косу. Ове фризуре нису само за своје навијаче, већ и за оне који имају квадратну структуру лица и боре се да пронађу одговарајућу фризуру.

1. Средњи Боб са округлим брадавицама:

Средње bob with eye framing bangs

Ко је рекао да су рубови за дугу косу? Катие Холмес затвара ову линију размишљања са својим невероватним кратким бобним резом који садржи изванредне шиљке на предњој страни. Ове отворе за очи са укупним резом на бобу изгледају изузетно полиране и уредне. Њен квадратни облик лица добија адекватне додатке од фризерске фризуре. Резање бобова такође помаже у истицању њених јагодичних костију.

2. Дужина рамена на страни рамена:

Рамена length side sweeps

Највише се види са Катие са дугим дужинама на рамену. Приближавала је косу тако да показује волумен иако има танак косу. Ова слојевита фризура такође има неке стране бачене шаке на предњој страни које скрећу пажњу на десно око.

3. Талијанска средња косу:

Влазно medium hair

Одржавање слојева има много предности, прво вам допушта танку косу и олакшава стил, а друго, одржава илузију волумена. У овој слојевитој фризури Катие такође прожима неколико таласа који се повећавају на волумен косе и на крају допуњују њену структуру лица и разне особине лица.

Види више: Џесика Алба фризура

4. Вањски талас:

Напољу waved

Кати Холмс је смањила своје прилично дугачке тресове у овом и отишла на средњу кратку фризуру. Ова фризура има бочну поделу и додир бобине; значајна разлика је, да је коса увијана напољу, а не унутра, а то помаже у додавању тог додатног дела волумена њеној коси.

5. Скраћена страна:

Кратак side parted

Иако је подељена страна, дељење линије је мало замагљено и то је учињено како би се постигао тај оштар изглед који ова фризура има. Ово је и једна од њених кратких фризура које је прославила много дана. Иако је фризура кратка, слојеви се чувају и одржавају лијепо. Гледајући ову фризуру никад не можете рећи да има танак косу.

6. Кратка несрећа:

Кратак messy

Секинесс на врху ... то је оно што би већина рекла након гледања на ову шикантну фризуру. Са неким рубовима баченим испред, ова фризура је једна од најлепших кратких ружних фризура које свака славна личност икада доноси. Са њеним квадратним лишћем, фризуре попут ове лепо јој одлепи.

Види више: Слике боемских фризура

7. Кратки волуменски курлови:

Кратак voluminous curls

Ово је још једна од њених кратких фризура у којима дужина косе једва достиже пуну дужину врата. У девоидној линији раздвајања косе ова фризура карактерише косу са истакнутим кљунама који се шире конкавно у односу на главу и тиме стварају тако невероватне просторе.

8. Плетени Уп До:

Плетени up do

Плетеница у овој фризури стиснута је из средње косе као што се види из запремине и величине пецива. Коса са странака је извртана и стиснута у више плетеница које се онда спајају и стихирају у лепиницу. Неке од косе на предњој страни остају необрађене да би им дало проклизан изглед који овом фризуру даје додир аутентичности.

Види више: Јеннифер Анистон Хаирцутс

9. Плажа:

Беацхи hair

Желите крајњи изглед на плажи? Не тражите више јер то не може бити боље од овога! Са косом која трчи по целом њеном лицу, ова фризура има најсексипилније од серије. Само погледајте текстуру коју је постигла својим стилом, једноставно невероватна! Слојеви у комбинацији са текстуром, неоштећеном косом и ресицама сви су састојци за савршени функ рецепт и резултат је тачно испред ваших очију.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =