Топ 9 Кати Перри Таттоо Десигнс | Стилес Ат Лифе

Кати Перри има 5 тетоваћа на њеном тијелу. Осим тога, пробала је и разне врсте дизајнера тетоваже ноктију или децал који су такође популарни.

Најбољи Кати Перри татоо дизајн и значења:

У наставку су приказани топ 9 типови дизајна татеа које је Кати Перри покусала, а такодје мозете пробати ако зелите да играте несто слицно.

1. Мала Страв Берри Кати Перри Дизајн тату:

Кати Perry Tattoo Designs 1

Ово је дизајн мале јагодице сламе која се трајно обавља са бојама на ногама. Ово има лице у њему, а такође се ради у врло малој величини. Такође можете добити нешто овако. Ово је врло гирли и лако је и за спорт.

2. Мали Лотус Кати Перри Дизајн тату:

Кати Perry Tattoo Designs 2

Овде певач показује своју малу лотосу тетоважу коју има на зглобу. Ово је врло мала по величини, а такав начин можете урадити и на себи. Ово се ради у формату оловке без боја. Међутим, ово су прилично популарне и дизајн цвећа такође је прилично гурли спорт. Овако нешто можете испробати иу боји. Ове ствари може носити скоро свака особа, а то можете учинити иу већим форматима. Оне су такође врло уметничке. Можете прилагодити ове врсте дизајна професионалним уметницима. То је један од малих дизајна Кати перри тетоважа.

3. Исус Кати Перри дизајн тетоважа:

Кати Perry Tattoo Designs 3

Ово је дизајн Исусове тетоваже коју Кати Перри има на зглобу. Можете лако испробати ове стилове, јер они нису велики, а такође даје осећај гурања. Међутим, то може бити спорт свака особа. Такође можете затражити од свог уметника шаблона да вас води у погледу положаја овога, као и детаља или боје. Можете користити друге фонтове за ове.

4. Пепперминт Кати Перри Дизајн тату:

Кати Perry Tattoo Designs 4

Ово је пеперминт дизајн који певач има на својим глежењима. Такође можете тако нешто учинити на свом телу. Ово је прилично гирли и можете лако носити јер је ово врло мала по величини. Можете то лако пробати. Ово такође има лице унутар ње и стога изгледа сасвим дивно. Овакве трендовске дизајне могу се радити од професионалних уметника. Ово би требало урадити на правилним положајима тела како би их изгледали у целеб стилу.

Види више: Твилигхт Таттоо

5. Санскрит Кати Перри Таттоо Дизајн:

Кати Perry Tattoo Designs 5

Ово је санскритна тетоважа коју певач има на унутрашњој страни руке. Такође можете добити нешто попут овога на вашој руци.

6. Мусицал Наил Кати Перри Таттоо Дизајн:

Кати Perry Tattoo Designs 6

Ово је привремена налепница за музичке нокте који је инспирисала Кати Перри коју можете пробати. Ово је била врста уста која је носила на Црвеном тепиху. Ово се може носити са свим типовима партијских хаљина. То су и гирли. То је један од најбољих музичких Кати Перри татоо дизајна.

Види више: Бритнеи Спеарс тетоваже и значења

7. Обама Кати Перри Таттоо Дизајн:

Кати Perry Tattoo Designs 7

Ово су налепнице Обама ноктију Кати Перри које је носила на Црвеном тепиху или на позоришној емисији. Можете их купити и лако носити преко основног премаза. Ови су прилично тренди и ове наљепнице су такође доступне.

8. Сингер Кати Перри Дизајн тату:

Кати Perry Tattoo Designs 8

Ово је још један тип пјевачког дизајна ноктију. Можете купити ове тетоваже наљепница из продавница декора и користити их на ноктима. Можете их користити преко белог базног премаза, а онда ћете моћи да их носите за забаве.

Види више: Деми Ловато Тетоваже

9. Флорал Наил Кати Перри Дизајн татуировки:

Кати Perry Tattoo Designs 9

Ово је цетврта тетоважа ноктију Кати Перри коју можете пробати. Ово су налепнице које се преносе водом и лако их можете купити од продавница за декорацију ноктију. Ови су прилично јефтини и можете их носити скоро свим типовима основне боје. Требало би, међутим, користити неки горњи премаз.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 28