Blog

Дуга коса може бити огромна ствар или благослов прикривен. Када је ваша коса од стварно доброг квалитета, можете је само пустити и кренути једноставним - не треба ми стајлинг - погледајте. Међутим, ако желиш да изгледаш мало софистицираније све то, има пуно ствари које можеш да урадиш са косом.

хаирдос for long hair

Сви ти стилови почињу с чешањем своје косе док не постане глатко и сјајно. Можда чак и користите текстурно спреј за косу како бисте изгледали као да сте платили салону скупој посети, ако знате на шта мислим. Али у целини, следеће фризуре су једноставне и не узимају превише времена.

Најбољи Хаирдос за дугу косу:

1. Твистед Понитаилс:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR1

За ову фризуру, прво морате одвојити косу у три сегмента и везати их у одвојеним коњима. Онда узми прву и пребаците је преко себе и додајте је другом. Поновите поступак за други. Коначни изглед је нешто овако.

2. Просто Пусти Лоосе Стиле:

Хаирдо long hairstyles 2

Ако имате дугу праву косу, не морате много да радите с тим. Чешљајте и побрините се да је текстура исправна, а онда само пустите да се изгуби. Наравно, потребно је да га осушите како бисте учинили правим и презентабилним, али након тога ваша коса наставља са радом.

Види више: Природни фризери за дугу косу

3. Високо обријане лепиње:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR3

Ово је прилично лако направити фризуру и не траје више од једног минута. Још мање када се навикнете да то учините свакодневно. Држите косу висока и извртајте као што бисте ви радили док сте кондом. Нека се претвори изнад себе и клип на врху. Нека се крајеви врате како би завршили изглед.

4. Сиде Браид:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR4

Ако се спремате за забаву и тражите нешто компликованије од горе наведеног, идите на овај изглед. Сакриј своју косу са једне стране. Затим узмите горњу половину и спакујте га, почев од горње леве стране. Док читате десно, померите плетеницу назад, а затим га исечите на пола, остављајући крај да се меша са осталом косом.

5. Носаћена коса:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR5

То је једноставно учинити и може се учинити и понијем или пијењем. Подијелите косу на две половине - лево и десно. Узмите средње крајеве две половине, тако да имате мало коса између њих и повежите их. Затим преостали две половине и поново их повежите.

Види више: Слатка фризура за дугу косу за школу

6. Формални изглед:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR6

Једноставан, али формални изглед је оно у коме држите косу отворену, али предњи део је отклоњен. Одвојите предњу половину ваше косе од задње стране. Подијелите предњу половину на два, а затим пола на лијевој страни и померите је назад и сјежите је са десне стране. Затим повуците десну половину и померите је назад, окрените је кроз закривљену леву половину и исечите овај крај.

7. Месси Браид:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR7

Једноставна бочна плетеница са неколико лабава жила која су умјетно уређена да би ваше лице изгледала сјајно је такође одлична фризура.

8. Плетени Понитаил:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR8

Спустите доњи сегмент ваше косе у понија. Затим узмите горњи сегмент и плетајте га са оба краја до центра. Затим га додајте у коњ.

Види више: Фризуре за фина дуга лица

9. Пиннед уп Браид:

ХАИРДОС FOR LONG HAIR9

Мушкарац је софистицирана француска плетеница почев од дна ваше косе. Затим преклопите и причврстите га на врху. Нека се крајеви затворе и користе пинове да осигурају лабаве жице.

Слике Извор: Залиха 1, 3, 4, 6, 8, 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 − 73 =