Blog

Твилигхт је свјетски познати филм који је био блокбустер и додирнуо срца многих људи широм свијета. Истински љубитељи овог филма заправо се одлучују за добијање одређених дизајна таттоо дизајна да би приказали љубав у филму који је био подељен, али главни ликови. Друге тетоваже засноване на филмском схову су биле волонтере и бесмртност и користе се у великој мери од стране мушкараца и жена широм свијета. Дизајн тетоважа је широког спектра и има много различитих значења што даје особи прилика да прво добро упознамо тачно оно што они желе да добију пре него што се брзо удари у било шта. Филм са свим његовим деловима био је хит, а такође су и тетоваже засноване на филмовима, од портрета ликова до унутрашњег значења тетоваже.

Најбољи дизајни и идеје за Твилигхт Таттоо:

Да бисте навели првих девет модела дизајна тетоваже неколико је детаљно дата у наставку:

1. Твилигхт Таттоо:

Сумрак tattoo

Ово је још један од основнијих дизајнера тетоваже које фанови показују своју љубав према филму и ликовима. То је јефтинија тетоважа која је мање болна јер је мање сложена у поређењу са осталим дизајном и пошто је основна, обично је основни пример филма. Ово је најбоља тетоважа у сумрак.

2. Тхе Твилигхт Аппле Таттоо:

Тхе twilight apple tattoo

Јабука се користи за приказивање смртности и вечне лепоте, а ако сте упознати са серијом, препознаћете руке које су око јабуке упознате на веома реалан начин. тетоважа је изврсна и захтева професионалца да се попуни без мане.

3. Твилигхт Мессаге Таттоо:

Сумрак message tattoo

Тетовирање поруке у сумрак је најчешћа тетоважа у сутрашњици која се добија ако сте фан и обично се одлучују девојке које су уморни љубитељи филма.

4. Твилигхт Куотес Таттоо:

Сумрак quotes tattoo

Сумракови цитати су још један популаран дизајн татуа који су усвојили навијачи, а пошто се цитати крећу у стотинама нема ограничења на оно што можете изабрати за себе, па одабрати мудро и покушати одабрати нешто што је релевантно за ваш живот.

Види више: Кати Перри Таттоо Десигн

5. Биттен:

Биттен Tattoo

Зазобљена тетоважа је други начин на који можете показати своју љубав према франшизи филма. Тробојни трепавица је оно што морате додати с угриженим цитатом како бисте добили потпуни ефекат тетоваже. Веома лагана тетоважа за постизање може се завршити за кратко време.

6. Будите сигурна жена Твилигхт тетоважа:

Бе safe

Још једна врло женствена тетоважа за сигуран цитат је веома популарна реч сумрака и добила су девојке које су заљубљене у главног мушког карактера који је играо Роберт Паттинсон.

Види више: Таилор Свифт Тетоваже

7. Форевер:

Заувек

Заувек тетоважа је још једна позната тетоважа међу љубитељима сумрака и добија их да означе љубав између ликова филма. Обично девојке добијају ову тетоважу и ако имате вољену особу, онда ова тетоважа има више значење у вашем животу. То је један од најбољих дизајна за тетовирање за девојчице

8. Тхе Аппле анд Тхе Цхесс Павнс:

Тхе apple and the chess pawns

Јабука и шаховски пешачи за све љубитеље сумрака представљају веома популаран приказ покривача књига и усвајају их истински обожаватељи. Ова тетоважа је тада теже остварити и захтева руке професионалног уметника тетоважа да постигне без било какве мане.

Види више: Бритнеи Спеарс Тетоваже

9. Вукодлак:

Тхе werewolf

Која је поента да будете навијач сумрака ако немате тетоважу вукодлаке и ова тетоважа је заправо чувени дизајн међу многим љубитељима сумрака од којих су неки од њих дечаци, па чак и мушкарци. Вукодлак је активан додатак у филму и стога је активан додатак у животима свих љубитеља сумрака.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 28