Blog

Ових дана можете добити тетоваже бубуљице на цвјетовима или само што можете учинити неке од ових инсеката с неким писањем. Ови изгледају врло гирли и можете креирати готово било који облик образаца с овим. Такође можете имати и различите цвјетне отиске уз ове и нешто попут голубова са овим. Оне се раде на различитим позицијама, а такође и на бутинама. Ако желите да направите цвијет за раме или позадину или чак руке, онда можете и замолити свог уметника у облику да направи малу грешку на њој уз неке ефекте сенчења и ефекта.

дама-буг-татоо-дизајн-и-значења

Ове ће онда изгледати као слика и можете то пуно олакшати. Морате такође запамтити да су обично нормални дизајни великих размера прилично тешки када покушате да их уклоните чак и са ласерима. Али, ако ћете ићи на инсекат, уклањање у случају да га желите уклонити, биће лакше и мање скупо када желите то радити помоћу ласера. Због тога ако желите стваран дизајн бубе, онда ћете морати да водите професионалног уметника који вам може помоћи да тако нешто урадите са правилним ефектима.

Најбоља дама бубаш Таттоо дизајна и слике:

Испод су најновије дизајне и значења татова од деведесетих дама које бисте дефинитивно требали испробати.

1. Мали Сцале Лади Буг Таттоо Дизајн:

дама Bug Tattoo Designs 1

Ово је веома мала госпа која је на листи. Можете цвијећати са овим обрасцима. Ово су врло гирли и можете то учинити на скоро свакој позицији тела пошто су ове прилично мале. То је један од најквалитетнијих дизајна татова за жене.

2. Три дизајна тетоваже на ногама:

дама Bug Tattoo Designs 2

Ово су низ 3 бубе које можете видети овде. Ово се ради на ногама и то су прилично мале величине, због чега их лако можете играти. То је једна од савршених татова за ладибуг за девојчице.

3. Сунцокрет са дизајном тегова Лади Буга:

дама Bug Tattoo Designs 3

Ово је тетоважа сунцокрета гдје можете видети малу госпођу буба. Ово такође садржи и неке текстове и можете добити сличне пројекте када радите на великој цвјетној штампи на положају тијела. Ово се може учинити као што је то учињено на горњој слици, на позадини. Такође можете радити на рукама или бутинама.

4. Декоративни дизајн Ладибуг Таттоо:

дама Bug Tattoo Designs 4

Ово је декоративни дизајн који је учињен са бугом, а такође и закривљеним листовима у зеленој боји. Лишће су добили различите нијансе зелене да би ово постало још гирли. Можете пробати сличне стилове. Ово је један од најбољих дизајна татова за женску бубу.

5. Цвијет са Лади Бугом Таттоо Дизајн:

дама Bug Tattoo Designs 5

Ово је дизајн цвећа који је урадјен на ногама. Можете пробати разне сличне стилове. Ово има разнобојно цвијеће. Такође можете направити сличне цвијеће или можете направити друге цвијеће са којима ће ово радити. Ово је један од најпопуларнијих дизајна татова за жене.

Види више: Слике Драгонфли Таттоо Десигнс

6. Хибискус са дизајном тетоважа лутке:

дама Bug Tattoo Designs 6

Ово је тетовирање хибискуса, а такође можете добити сличне сличице са инсектом о вашем избору. Ово је учињено у врло тамним бојама и стога изгледа сасвим живописно.

7. Мала 3Д Лади Буг Буг Таттоо Дизајн:

дама Bug Tattoo Designs 7

Ово је веома мала 3Д дама која је урађена. Можете да испробате само ове врсте дизајна које су прилично мале и лаке за спорт и можете питати вашег шаблона да не направи било какве друге обрасце или украсе са овим. То је мала тетоважа бубуљица.

Види више: Бирд Таттоо Десигнс Фор Гирлс

8. 3Д Сунцокрет с дизајном тетоважа лутке:

дама Bug Tattoo Designs 8

Ово је још једна 3Д тетоважа цвећа која има инсект по вашем избору. Умјесто змајева или пчела, можете учинити ове црвене бубе.

Види више: Дове Таттоо Десигнс Фор Мен

9. Мали цвијет са Лади Буг-ом Таттоо Дизајн:

дама Bug Tattoo Designs 9

Ово је врло гирли татоо са малим цветом и госпођом бугом. Можете пробати сличне обрасце. Ово је слатка тетоважа ладибуг.

Слике Извор: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1