Топ 9 дизајн тату са компјутерским знацима | Стилес Ат Лифе

Ових дана дизајн компаса постаје популаран. Можете пробати разне стилове тетоважа с овим.

Најбољи компасови татоо дизајни и слике:

У наставку су приказани топ 9 дизајни за тетоваже компаса са значењима које бисте дефинитивно требали испробати.

1. Оутлине Дреам Цатцхер Цомпасс Дизајн татуировки:

компас-татоо-дизајн

Ово се ради у уметничкој тетоважи компаса. Ово има перје и ово се ради веома стилско уз руку. Можете покушати сличан стил и позиција је да сте задовољни овим спортским способностима. Такође можете лако сакрити с неким шминком. Ово се ради у стилу границе оловке. Ово се може учинити са неком другом бојом која вам је угодна за ову позицију. Такође можете користити придружене обрасце. Ово је врло креативно. Можете прилагодити овако нешто са другим уметничким стиловима и бојама. То је један од најбољих дизајна за тетоваже за жене.

2. Шарене таласи и наутички звук Компас Таттоо Дизајн:

Компас Tattoo 2

Ове компасове звезде су учињене са пуно боја. Можете радити сличне стилове и имати различите боје и то можете учинити на свим вашим рукама. Можете додати таласни стил у сенци и 3Д ефекат како бисте створили нешто овако. Ово даје воден ефект. Можете их рекламирати на ове. Такође можете проширити их на рамена, а потом и на задњу страну целог тела.

3. Анциент Пенцил Стиле Цомпасс Таттоо дизајн:

Компас Tattoo 7

Ово се ради у древном дизајну стила. Можете искористити ове раздвојене формате са другим бојама. Иако је црна углавном боја која се користи за ово. Странице се чувају одвојено и бојање је учињено у резимираном ефекту. То му даје стил старих папира. Стога ово даје веома стару врсту ефекта. Можете искористити ове ефекте за ваше пројекте.

4. Флорал Паттерн Цомпасс Таттоо Дизајн:

Компас Tattoo 8

Овај дизајн је направљен на рукама. Можете пробати нешто овако у различитим бојама. Можете га дати другим сродним облицима и можете користити и цветне обрасце ако желите да ово постане више тип дјевојчице. Ово зависи од онога што желите да добијете у прилагођеном формату. Ваш уметник може да вас води у вези са овим. Такође можете изабрати положај и боје овога.

5. Флорал Принтс Цомпасс Таттоо Дизајн:

компас-тетоваже-07

Ово је уметнички дизајн који можете учинити на зглобу. Можете испробати сличне стилове и можете додати још више шара или цвјетних отисака. Можете користити неки 3Д ефекат за ове. Ове су врло утиснуте и то треба урадити од професионалних уметника. Ово је један од најбољих дизајна за тетоваже за мушкарце.

6. Уникуе Росе Цомпасс Таттоо Дизајн:

Компас Tattoo 6

Можете испробати читаве дизајне у боји овако. Ово је прилично уметничко дело. Ово је удружено са стрелицама које су урађене у цветним обрасцима. Ово се може урадити са другим бојама по вашем избору.

Види више: Хоургласс Таттоо Десигнс

7. 3Д Цомпасс Таттоо Дизајн:

Компас Tattoo 3

Овај компас дизајн је направљен са неким 3Д ефектом. Ове прилагођене производе можете добити тако што ћете изабрати боје које желите користити на неким професионалним уметницима. Унутрашњој украси можете дати и нешто прилагођеног ефекта. Можете их лако пробати.

Види више: Равен Таттоо Имагес

8. Нице Наутицал Цомпасс Таттоо дизајн:

Компас Tattoo 4

Можете испробати шарене дизајне попут овога. Ово нема никаквих записа. Међутим, можете их користити. Ово такође има врло утиснут ефект и ово има врх у декоративном узорку. Можете испробати нешто слично.

Види више:  Полинезијски дизајн тетоважа

9. Компас Таттоо дизајн за горњу руку:

Компас Tattoo 1

На тај начин можете пробати такву компас на унутрашњој страни горње руке. Такође можете дати писање или друге стилове. То би требало урадити од професионалног уметника. Можете га прилагодити тако што ћете креирати боје које вам одговарају спортски. То је један од најбољих дизајна за тетоваже за девојке.

Извор слике: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 и 9.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 16